Beste iPad Pro 10,5-tommers lommebokvesker i 2020: Designet for å imøtekomme alle dine spesielle behov

Selv om mobilbetalingen øker (av alle gode grunner), er det mange (inkludert meg) som liker å ha kreditt- / debetkort. Fortsatt er det ikke så mange forhandlere som støtter kontaktløse salgssteder. Og i mindre utviklede land eller utviklingsland er mobilbetaling ennå ikke til å ta fart. Det er en av hovedårsakene til at jeg sørger for å ha en lommebokveske på enheten; spesielt når jeg er på farten.

Interiørsporene gir meg bekvemmeligheten til å sette inn noen dollarsedler. En folio lommebokveske dobler også opp for å gi fantastiske synsvinkler. Med tanke på alle de brukervennlige egenskapene, har jeg laget en overlegen liste over de beste 10, 5-tommers iPad Pro lommebokvesker som fullt ut kan dekke dine behov.

Beste 10, 5-tommers iPad Pro lommebokvesker i 2019

#1. ProCase

ProCase er et navn å regne med stil og styrke. Merket har alltid imponert brukere med det muskuløse, men likevel elegante iPad-tilbehøret. Denne lommebokhylsen til iPad Pro 10, 5-tommers fremhever lærets ytre og myke mikrofiberinteriør i premiumkomposisjon for å beskytte nettbrettet mot riper. Den slanke og lette profilen lar deg ta med nettbrettet hvor som helst med letthet.

Denne lommebokvesken ser ut som en enkel mappe, men når du bretter ut den, vil du finne et perfekt sted å lagre din kostbare iPad. Hvis du bruker Apple Pencil, kan du lagre denne pennen i den innebygde pennholderen. Sjekk også et spor for å beholde visittkortene dine.

USP: Innebygd blyantholder

Sjekk ut på Amazon

# 2. FYY

FYY lommebokveske har et vakkert utseende. Tofargede farger gjør at den ser veldig fin ut. Denne elegante lommeboken er laget av PU-lær og har mykt mikrofiberinnredning for å forhindre at enheten din riper.

Magnetlisten støtter automatisk søvn / vekke-funksjonalitet som forlenger batteriet på iPad-en din. Med håndstroppen vil du ta med deg nettbrettet ditt. Kortspor og stativfunksjon gjør det til en komplett pakke. Dessuten kommer denne vakkert utformede lommebokvesken i tjue fargevarianter.

USP: Innebygd magnetlist

Sjekk ut på Amazon

# 3. KAVAJ London

KAVAJ London viser luksuriøs design og er ren klasse. Den ekte kuskinnkonstruksjonen er fullt ut i stand til å gi den nødvendige beskyttelsen til nettbrettet ditt fra dråper. Den glatte strukturen gir forbedret grep.

Lommebokvesken har kortspor og en pengenehylse slik at du kan holde verdisakene dine trygt. Det innebygde stativet gir optimal synsvinkel. Den har en pennholder slik at du kan beholde Apple Pencil sikrere. Saken kommer i to fargealternativer som svart og brunt.

USP: Ekte skinn i skinn

Sjekk ut på Amazon

# 4. FYY (Luksuriøs design)

Denne lommebokvesken fra FYY er laget for å være et topp valg for deg som har en forkjærlighet for klassisk design. Det er konstruert med ekte skinn som er sterk nok til å forsvare iPaden din mot fall. Den har en lomme på baksiden slik at du kan beholde små gjenstander.

Det er en håndstropp for å gjøre det ekstremt praktisk for deg å ta med nettbrettet. De tre kortsporene og en pengemuffe bør ideelt sett oppfylle oppgaven din. Pennholderen sikrer at din Apple Pencil forblir sikker. Dessuten kommer FYY lommebokveske i tre farger som svart, rød og brun.

USP: Rik utførelse

Sjekk ut på Amazon

# 5. B BELK

Det er den vintage designen som gjør BELK lommebokveske til et automatisk valg for folk som vil ha en profesjonell dress til iPad-en. Det ytre skallet i PU-lær er ekstremt mykt å ta på. Det harde PC-interiøret styrker konstruksjonen.

Den magnetiske lukkingen lar deg ikke bare holde verdisakene dine godt inne, men forhindrer også unødvendig batteribruk ved å støtte automatisk søvn / våkne funksjonalitet. Du kan justere saken for å få en bedre vinkel for både å skrive og se på media. Fremfor alt får du ni fargevarianter å velge mellom.

USP: Ripebestandig design

Sjekk ut på Amazon

# 6. Trumpshop

Det største høydepunktet i Trumpshop lommebokveske er det sjarmerende mønsteret. Med tillatelse fra det elegante designet, trenger det ikke å prøve for hardt for å arrestere øynene dine. Det ytre skallet i PU-lær er i stand til å motstå støt, mens det myke interiøret gir den nødvendige beskyttelsen til iPad Pro fra bunnen av.

Standsfunksjonen sikrer at du får en fantastisk seeropplevelse. Du kan oppbevare et par kort og noen dollarregninger i interiørspaltene. Med flere fargealternativer med forskjellige mønstre tilgjengelig, vil du kunne velge en kul match til det helt nye nettbrettet.

USP: Støtdempende konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 7. Thankscase

Elsker du en lommebokveske med levende design? Takkekasse kan være et utmerket valg for deg.

Med så mange som 27 fargevarianter med et attraktivt design som tilbys, vil ikke det å velge et elegant utseende være en stor sak for deg.

Den høykvalitets PU-lærkonstruksjonen med det glatte interiøret hjelper den med å gi den nødvendige pleien til iPad-en din. Med 360 graders roterende svivel kan du plassere enheten både i liggende og portrettmodus for mye forbedrede visningsvinkler. I tillegg er det en håndrem som lar deg holde nettbrettet mer komfortabelt.

USP: 360 graders roterende svivel

Sjekk ut på Amazon

# 8. S-Tech

Det som har fått meg til å ønske “S-Tech” er det “pro-look design.” Det ser ganske pent ut med mykt skinn toppet av synlig søm. De tofargede fargene passer til profilen.

Saken har et par interiørspor for oppbevaring av kredittkort. Det er to hevede skinner som lar deg plassere iPad i horisontale modus. I tillegg hjelper de innebygde magnetene den med å støtte søvn / vekke-funksjonaliteten for å forlenge batteriets levetid.

USP: Pro-look design

Sjekk ut på Amazon

# 9. Ratesell

Pyntet av rik håndverk og imponerende mønster, har denne lommebokvesken utseendet til å være en betydelig dress for din iPad. Mens det ytre skallet i PU-lær gir jevnt grep, absorberer det harde PC-interiøret støt og holder enheten beskyttet mot bunnen av.

Med tillatelse av stativfunksjonen vil du få optimal syns- og skrivevinkel. Den har også en håndrem for å la deg holde enheten din med den nødvendige komforten. Lommebokvesken har spor for kort, og det er et stort rom der du kan putte litt penger. Denne flotte lommeboken kommer i tre forskjellige farger med fengslende mønstre.

USP: Formtilpasset design

Sjekk ut på Amazon

Det er alt for nå!

Din favoritt lommebokveske?

Forhåpentligvis har disse lommeboksakene kunnet gi deg din spesielle smak fra alle aspekter. De er laget av materiale av høy kvalitet og er designet for å være en holdbar følgesvenn for enheten din. Hvilken har du valgt til nettbrettet ditt? Er det den som er skåret ut av ekte skinn eller den som har et iøynefallende mønster? Gi oss beskjed om synspunkter i kommentarfeltet nedenfor.

Hvis du likte å lese disse tilbehørslistene, kan det være lurt å ta igjen:

  • Beste 10, 5-tommers iPad Pro lærvesker
  • Beste 10, 5-tommers iPad Pro ekte skinnvesker
  • Beste 10, 5-tommers iPad Pro-tilfeller
  • Beste 10, 5-tommers iPad Pro Folio-deksler
  • Beste 10, 5-tommers iPad Pro-skjermbeskytter

For å lese flere slike topplister for iPad-tilbehør, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar