Aktiver WhatsApp nettvarsler på Chrome og Firefox [Slik gjør du det]

WhatsApp-nettet lar meg være hekta på vennene mine og kjære selv når jeg jobber med MacBook-en min. For å sikre at jeg ikke går glipp av noen viktig gruppe eller individuell melding, sørger jeg for å aktivere WhatsApp nettvarsler på Chrome / Firefox.

Prosessen for å aktivere WhatsApp nettvarsler er ganske grei. Når du har konfigurert den for bruk på nettet, tar det knapt et par trinn for å komme i gang. Interessert? La meg lede deg gjennom den enkle guiden!

Slik aktiverer du WhatsApp nettvarsler på Chrome

Trinn 1. Åpne //web.whatsapp.com/ på Chrome.

Steg 2. Aktiver WhatsApp Web ved å følge en metode vist i vår informasjon.

Hvis du bruker WhatsApp på nettet for første gang, kan du se et alternativ for å slå på skrivebordsvarsler under profilbildet. Den lyder: "Bli varslet om nye meldinger" og under denne "Slå på skrivebordsvarsler."

Trinn 3. Bare klikk på "Slå på skrivebordsvarsler."

En dialogboks vises under nettadressen med en melding:

//web.whatsapp.com vil:

Vis varsler.

To alternativer vil være der: Tillat og blokker .

Trinn 4. Klikk på Tillat.

Dette vil aktivere nettvarslinger på Chrome; så nå, selv om du jobber med en annen fane, kan du se hvem som har sendt deg en melding eller chat.

Du kan følge den samme metoden for å aktivere WhatsApp-nettvarsler på Mozilla FireFox.

Det er det!

Innpakking

Med mer enn 1000 millioner aktive brukere er WhatsApp den mest populære meldingsappen. Den har tilført noen svært imponerende funksjoner den siste tiden. For eksempel kan du nå videresende en melding til flere venner på en gang, legge til emoji, tekst og tegne på bilder / videoer og tagge folk i WhatsApp-gruppechat.

Vil du gi et ekstra lag med sikkerhet til WhatsApp-kontoen din? Aktiver totrinnsverifisering for å gi mer beskyttelse til kontoen din.

Hvilken er den nye favorittfunksjonen din i denne meldingsappen? Er det noen funksjoner du vil se i den - før enn senere? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor.

For å lese flere nyttige guider relatert til WhatsApp, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar