De beste Apple blyantvesker, deksler og ermer i 2020 for å style din dyrebare pennen med ønsket omsorg

Akkurat som alle andre gadgets, trenger Apple Pencil nødvendigvis omsorg for å forbli sikker. Heldigvis er det ingen brister i tilfeller som kan tilby ønsket beskyttelse til din digitale penn og forbedret grep for å la deg tegne med mer bekvemmelighet. For å gjøre oppgaven din med å finne den mest passende følgesvennen til pennen din litt enklere, har jeg foret noen av de beste Apple Pencil-dekslene.

Disse Apple Pencil-ermene er ganske glatte å ta på. Med tillatelse fra den ergonomiske designen gir de forbedret grep. Trekkene beskytter også pennen din mot utilsiktet fall. Vil du vite mer om disse topp 10 Apple Pencil-dekslene? La oss ta turen over for å bla gjennom listen!

De beste Apple blyantvesker, deksler og ermer i 2019

Rask tilgang:

 • Leeko
 • Ztylus
 • Moretek
 • Belkin
 • Aunote
 • Jiajun
 • Moko
 • Moko
 • Moko
 • ZUGU-SAK
 • FRTMA

#1. Leeko

Leeko Apple blyanthylse har en ergonomisk design som passer perfekt på pennen. Den er ganske glatt og gir det nødvendige grepet for å la deg holde blyanten komfortabelt.

Huden skrelles lett til side for å la deg lade blyanten uten problemer. Til slutt er det ni imponerende farger som lar deg velge det ideelle dekselet til pennen din.

USP: Forbedret grep

Sjekk ut på Amazon

# 2. Ztylus

Gi din Apple Pencil nødvendig beskyttelse mot dråper og riper med Ztylus. Den er laget for å være ekstremt fleksibel og blir installert praktisk på pennen. Det uttrekkbare designet beskytter spissen mot skader.

Integrert klipp lar deg enkelt klippe pennen på klærne eller vesken. Med det forbedrede grepet lar det deg holde blyanten med mer komfort.

USP: Uttrekkbar design

Sjekk ut på Amazon

# 3. Moretek

Bær Apple-blyanten hvor som helst med ypperlig komfort. Moretek har produsert dette blyantdekselet med PU bæreveske. Blyanten din passer praktisk i dette dekselet som en hanske. Dessuten kan du raskt få tilgang til blyanten når du ønsker å bruke den.

Et bemerkelsesverdig trekk ved dette omslaget er at det er laget av miljøvennlig materiale. Denne saken er laget av mykt silikonmateriale, som er BPA-fritt.

USP: Miljøvennlig materiale

Sjekk ut på Amazon

# 4. Belkin

Belkin er et av de ledende selskapene, som lager tilbehør av høy kvalitet til iPhones. Merket har produsert en bæreveske og stativ for Apple Pencil. For enkel organisering har Belkin laget individuelle oppbevaringsrom for å holde blyanten, lynadapteren, blyantdekselet og ekstra blyantspiss.

Når du ikke er i bruk, kan du sette blyanten din i stand-modus, noe som gir deg rask tilgang når du ønsker å bruke blyanten. PC-utsiden utstråler glans og stofffôret gir beskyttelse.

USP: Enkel organisering

Sjekk ut på Amazon

# 5. Aunote

Aunote har kommet med en one-stop-løsning for å lagre Apple Pen-tilbehøret. Denne tosidige vesken kan lagre alt Apple blyanten krever. Du kan også plassere en strømadapter, ladekabel, blyanttips og iPhone-øretelefoner.

Denne blyantvesken er laget av PU- og EVA-materialer og er utstyrt med tette glidelåser av metall. Alt fungerer sammen for å gi deg enklere å åpne saken og beskytte tilbehøret ditt i saken.

USP: Stor nok kapasitet

Sjekk ut på Amazon

# 6. Jiajun

JIAJUN tilbyr en rekke Apple blyantsvesker. Du kan hente hvilken som helst sak fra fjorten forskjellige farger. Denne silikon blyantvesken gir deg et utmerket grep for å bruke blyanten glatt på iPad Pro.

Silikonmaterialet beskytter blyanten fra å rulle av eller skrape når du legger blyanten på skrivebordet ditt. For bedre grep har JAIJUNs sak tråder i den øvre delen.

USP: Fargerikt sortiment

Sjekk ut på Amazon

# 7. Moko

Gi stylusen din en attraktiv dress. Laget med mykt PU-skinn, og er fullt i stand til å gi pennen hele kroppen beskyttelse. Mikrofiberinteriøret forsvarer blyanten mot riper.

Innebygd lærlomme holder den trygt. Glidelås lar deg feste og åpne dekselet raskt. Det er ikke alt; det er 15 fortryllende fargevalg som gir deg frihet til å velge en elegant dress til blyanten din.

USP: Mykt mikrofiberinnredning uten riper

Sjekk ut på Amazon

# 8. Moko

Den ene kvaliteten som øyeblikkelig fanger øynene er den fengslende designen. PU-lærkonstruksjon har styrke nok til å tåle fall.

Det gir et sikkert grep som reduserer skli og lar deg bruke pennen med mer bekvemmelighet. Ettersom den er vannavstøtende, har blyanten din mer beskyttelse. Bortsett fra at du har 12 flotte farger du kan velge mellom.

USP: Motstandsdyktig PU skinn

Sjekk ut på Amazon

# 9. Moko

Dette er nok et blyantdekke fra MoKo på denne begjærlige listen. Med den uttrekkbare utformingen og oppbyggingen av topp kvalitet, gir saken den nødvendige beskyttelsen til pennen din fra bunnen av og faller.

Det integrerte klippet lar deg enkelt klippe pekepennen på en bag eller etui. Forbedret grep sikrer at du kan holde pennen med mer komfort. Trekket kommer i fem farger som hvitt, grønt, rosa, sølv og hvitt og grått.

USP: Ergonomisk design

Sjekk ut på Amazon

# 10. ZUGU-SAK

ZUGU CASE har med seg et innovativt klistremerke fra Apple Pencil holder for ekstrem bekvemmelighet. Denne holderen med klistremerke klistrer seg på nesten hvilken som helst overflate, slik at du også kan feste denne blyantholderen på din iPad Pro-etui. Denne holder-klistremerket er 2 mm tykt og har 3M lim.

Den strekkbare vesken beskytter og holder blyanten din beskyttet. Bortsett fra Apple-blyanten din, fungerer denne vesken også med pennen i lignende størrelse.

USP: Klistremerke med holder-kum

Sjekk ut på Amazon

# 11. FRTMA

FRTMA silikon deksel leveres med innebygde magneter. Derfor kan du feste Apple blyant på forsiden av iPad Pro eller en hvilken som helst magnetvennlig metalloverflate. Den myke silikonen passer pennen din tett og gir bedre hold.

Takket være det større området å gripe, forhindrer saken å skli. gjør det mer praktisk for deg å holde blyanten lenger. Du kan trygge på å montere og fjerne dekslet og til og med justere det for å få bedre grep. Dessuten er FRTMA tilgjengelig i fem iøynefallende fargevarianter som Midnight Blue, Ivory White, Lavender, Red, Ice Sea Blue.

USP: Innebygde magneter

Sjekk ut på Amazon

Din favoritt?

Hvilket av disse Apple blyantdekslene har fått øynene opp for deg? Er det den som har et attraktivt design eller den som har et lite profil? Gi oss beskjed om valget ditt i kommentarfeltet nedenfor.

For meg er det som gjør disse Apple Pencil-ermene til en topp innsats muligheten til å gi vesentlig beskyttelse til pennen din mot støt og slitasje. De tilbyr forbedret grep slik at du kan designe kunsten din med aplomb. Dessuten passer disse sakene sømløst med pennen.

Hvis du har likt å lese dette innlegget, kan det være lurt å bla i disse listene:

 • Beste 12, 9-tommers iPad Pro-tilfeller
 • Beste 12, 9-tommers iPad Pro-tastaturetui
 • Beste 10, 5-tommers iPad Pro-tilfeller
 • Beste 10, 5-tommers iPad Pro-stativer

For å lese flere slike topptilbehørslister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar