Slik bruker du VoiceOver med berøringsfelt på MacBook Pro

VoiceOver har lenge vært en betydelig tilgjengelighetsfunksjon på Mac. Den forteller ikke bare hva som er på skjermen, men leder deg også gjennom handlinger som å aktivere en knapp ved hjelp av tastatur eller styreflate. Det er ideelt for personer med lite syn. På nye MacBook Pro er bruk av VoiceOver med Touch Bar en stor opplevelse.

Takket være en rekke bevegelser som split-tap, har VoiceOver på MacBook Pro blitt mye mer oversiktlig nå. La meg vise deg hvordan det fungerer!

Hvordan aktivere og bruke VoiceOver med berøringsfelt på MacBook Pro

Slik aktiverer / deaktiverer du VoiceOver på MacBook Pro

For å slå VoiceOver på / av, er alt du trenger å gjøre å holde nede Kommando-tasten og tredoble trykk på Touch ID-knappen.

Slik bruker du VoiceOver med berøringsfelt på MacBook Pro

Når du har aktivert VoiceOver, er følgende bevegelser du kan bruke med berøringsfeltet.

#1. Dobbelttrykk og hold nede for å aktivere direkte berøringsmodus for elementet under berøringsfeltet. Det lar deg justere skyvekontrollene enkelt.

# 2. For å flytte berøringsfeltfokuset til neste eller forrige berøringsfeltelement, må du sveipe til venstre eller høyre med en finger for å bevege deg.

# 3. For å aktivere elementet under berøringsfeltfokuset, dobbeltklikker du bare hvor som helst på berøringsfeltet.

# 4. For å endre berøringsfeltets fokus og få det til å kunngjøre elementet under fingeren, flytter du en finger over berøringslinjen.

# 5. For å utløse elementet under den første fingeren du bruker, trykker du på et hvilket som helst element med den ene fingeren og klikker på Berøringslinjen med en annen. Denne gesten er kjent som split-tap.

Pakk inn

Det er faktisk fint å bruke VoiceOver med Touch Bar. Det er en ny funksjon som heter "Touch Bar Zoom" som har debutert som en del av tilgjengeligheten på nye MacBook Pro. Gå over til denne guiden for å prøve den. Det kan også være lurt å lese hvordan du konfigurerer og bruker VoiceOver på Apple Watch.

Har du noen tilbakemeldinger? Del det i kommentarene.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å prøve den på iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar