Puridea iPhone Bluetooth-høyttaler: Fire-i-ett-funksjonalitet for spennende opplevelse

Trådløse Bluetooth-høyttalere er veldig morsomme. Enten du skal på en lang kjøretur, minneverdig sykkeltur eller en hyggelig piknik med dine kjære, kan de virkelig krydre festen din, ikke sant?

Jeg har personlig hatt glede av å bruke dem når jeg er ute med vennene mine. Imidlertid er ikke alle de trådløse Bluetooth-høyttalerne gode nok til å etterleve forventningene. Hvis de passerer på den ene avdelingen, må du mislykkes i den andre. Ærlig talt, ingen av dem kunne oppfylle mitt reelle behov mens jeg er på reise.

Puridea Bluetooth Speaker Review

Etter å ha hatt en fryktelig opplevelse, hadde det å bære en Bluetooth-høyttaler på reise omtrent å bli en dårlig idé i tankene mine. Men da jeg snublet over "Puridea" trådløs Bluetooth-høyttaler, sto den fortjent på alle mine forventninger.

Pakket med flere svært brukervennlige funksjoner som et kraftig batteri, utviklet strømbank for å la deg glede av ikke bare musikk, men også holde enheten ladet opp, den er virkelig allsidig.

Kobler enheten din øyeblikkelig

Med den nyeste Bluetooth 4.0-teknologien kobler Bluetooth-høyttaleren enheten din øyeblikkelig; på bare tre sekunder. Det har et fantastisk tilkoblingsområde på opptil 33 fot.

Det er absolutt ingen feil i det hele tatt. Bare par sammen enheten din med optimal komfort og begynn å lytte til favorittmusikken din.

Uendelig spilletid

Det innebygde Li-Ion oppladbare batteriet tilbyr opptil ti timers spilletid. Så du går knapt tom for strøm mens du har det veldig bra.

Når du er ute for å glede deg, kan du la musikken fortsette til hjertet ditt er helt fornøyd. Derfor gir den lange spilletiden deg aldri noe.

Den avanserte Bluetooth-høyttaleren har også 3, 5 lydkabler som er koblet til høyttaleren, slik at du også kan lytte til ikke-Bluetooth-enheter.

Flott lyd

Den inneholder to høykvalitets neodymiumhøyttalerdrivere som er spesielt designet for å levere lyd fra topp lyd. Hvis du er en musikkelsker og har en forkjærlighet for kvalitetslyd, vil du virkelig beundre den høye og tydelige stemmen som vil begeistre deg til kjernen.

Dobler opp som en robust Power Bank

8000mAh ekstern mobil batterilader fungerer som en effektiv strømbank for din iPhone, iPad, Android smarttelefoner eller nettbrett.

Den er utstyrt for å lade alle typer USB-portenheter via USB-ladekabel.

LED lys

Du kan bruke LED-lys i nødstilfeller eller tenne veien i mørke områder. Det er viktig å ha fakkel mens du reiser. Derfor står det opp til faktureringene dine mens du er på farten.

Innebygd mikrofon for håndfri bruk

Den har en innebygd mikrofon for håndfri telefonsamtale. Når du hører på musikk, trenger du ikke å koble fra smarttelefonen for å ta anrop. Den er grunnlagt etter din beste interesse.

Bærbar design

Med den kompakte størrelsen kan du ta med deg Bluetooth-høyttaleren uten problemer. Det er utviklet for å være lett; pass på at det ikke blir til hinder mens du er på farten.

Rimelig pris

Den ultramoderne Bluetooth-høyttaleren kommer til en veldig rimelig pris ($ 29.99). Når du kjenner de fire-i-ett-funksjonalitetene, er det ganske hyggelig.

Fra alle aspektkvalitet, brukeropplevelse, effektivitet og enda viktigere fremtredende funksjoner, kan Puridea trådløs Bluetooth-høyttaler sjarme deg ved førsteinntrykket.

Fargevalg: Grønn, gul og rød

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod og Android-telefoner

Pris: $ 39.99 [$ 29.99 i Amazon amerikansk butikk.]

Kjøp det fra Amazon

Del tilbakemeldingene dine med oss ​​i en kommentar, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar