Lagre Instagram-bilder, videoer, historier til iPhone-kamerarulle med snarveier

De fleste av oss har ønsket å lagre favoritt Instagram-bildene våre på iPhone på et eller annet tidspunkt. Så langt måtte vi ta en rundkjøringsvei eller bruke en tredjeparts-app for å få det til. Men det er ikke lenger i dag!

Takket være en super hendig snarvei, kan du enkelt laste ned Instagram-historier på din iPhone. Videre vil dette hacket også la deg laste ned den komplette profilen og til og med noen av de siste bildene til din bedårende venn eller kjendis.

Når vi snakker om snarveien til InstaSave, er den fullstendig konfigurert. Derfor trenger du ikke gjøre noen endringer i det. Selvfølgelig kan du gi det ønsket navn og også angi et fint ikon for det akkurat som alle andre snarveier. Nok snakk, la meg hjelpe deg med å komme i gang med dette hacket!

Slik laster du ned videoer og bilder fra Instagram til iPhone Kamerarulle med snarveier

Trinn 1. Først av, last ned InstaSave-snarveien på enheten din. For å gjøre det, trykk på lenken nedenfor og trykk på Få snarvei for å legge den til i biblioteket.

Steg 2. Deretter åpner du Instagram på enheten og går over til bildet eller klippet du ønsker å laste ned til fotobiblioteket. Trykk deretter på de bittesmå tre prikkene øverst til høyre på innlegget og velg “Del til” i menyen.

Trinn 3. Neste opp, velg snarveier på aksjearket.

Merk: Hvis appen ikke er synlig, trykk på More-knappen og slå deretter på bryteren. Sørg for å trykke på Ferdig for å bekrefte.

Trinn 4. Deretter trykker du på InstaSave-snarveien for å kjøre den.

Vent nå et øyeblikk til den har lastet ned videoen eller bildet.

Deretter kan du åpne Bilder-appen for å få tilgang til bildet du nettopp har lagret.

Hvordan laste ned Instagram Stories til iPhone Kamerarulle ved hjelp av snarveier

Trinn 1. Start Instagram på iOS-enheten din og gå over til profilen hvilke historier du ønsker å laste ned.

Steg 2. Nå trykker du på de tre horisontale prikkene øverst til høyre på skjermen.

Merk: Hvis du vil laste ned en individuell historie, trykker du på den du liker → trykker på de tre prikkene nederst → Copy Highlight Link. En ting som er verdt å merke seg er at du raskt kan få tilgang til den fra strømmen din også.

Trinn 3. Velg deretter Kopier profil-URL i menyen.

Trinn 4. Neste opp, åpner snarveier-appen og trykk på InstaSave-snarveien.

Trinn 6. Nå skal du se flere alternativer som Historier, Historier + Høydepunkter, HD-profilbilde, komplett profil, De 12 siste osv. I menyen. Du kan velge et hvilket som helst alternativ basert på behovet ditt. I denne testen skal jeg velge Historier.

Vent deretter litt til appen har lastet ned innholdet.

Tips: Når historiene er lastet ned, ser du en liten sirkel på snarveien. Og når prosessen er fullført, bør du se en bekreftelse i form av et hake. Deretter dukker tre horisontale prikker opp igjen.

Det er ganske mye det!

Video: Last ned Instagram-videoer, bilder eller historier til iPhone Kamerarull

Pakk inn ...

Nå som du har fått trikset, kan du få mest mulig ut av det når et pent bilde eller klipp kommer på din vei, og du ikke vil gå glipp av det.

Ikke gå glipp av disse like interessante historiene:

  • Beste Siri-snarveier for iPhone og iPad
  • Beste Siri-snarveier for Apple Music
  • Beste Siri-snarveier for produktivitet
  • Hvordan spore Amazons prishistorie for et produkt med snarveier

Synes du at dette hacket var nyttig? Skyt tankene dine nedenfor og hold kontakten med oss ​​via Twitter, Facebook og Telegram. I tillegg glem ikke å laste ned iGB-appen vår for å beholde de siste historiene fra All-Things-Apple på radaren din.

 

Legg Igjen Din Kommentar