Slik endrer du sorteringsrekkefølge for dine iPhone-kontakter

Borte er dagene da funksjonstelefoner vil tilby begrenset plass i telefonkatalogen for bare å spare hundre rare telefonnumre. I dag kan du på smarttelefonen lagre tusenvis av kontakter til dine nære og ikke-så nære venner og familie.

Dette har imidlertid gitt en utfordring for brukere å søke etter personer som deler felles fornavn eller etternavn. Det kan være 20 Smiths og 30 Johnsons lagret i Phone app på iPhone. Og mens du vil søke Andrew Smith, må du bla gjennom nesten 10 kontakter, hvis etternavn er Smith.

Dette skjer fordi du har en tendens til å glemme fornavn eller etternavn på kontakter du har lagret. I begge tilfeller må du sortere rekkefølgen på kontaktene dine.

Slik endrer du sorteringsrekkefølge for dine iPhone-kontakter

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på iPhone → Bla ned og trykk på Mail, Kontakter, Kalendere.

Steg 2. Bla ned igjen og trykk på Sorter rekkefølge under KONTAKTER.

Du vil finne to alternativer: First, Last and Last, First. Som standard vil enheten først, sist valgt.

Trinn 3. Du kan trykke på Last, First hvis du vil endre sorteringsrekkefølgen for kontaktene dine på iPhone.

Nå vises kontaktene dine med etternavnet først. Vær oppmerksom på at alternativet Sortering ikke fungerer på kinesiske, koreanske eller japanske navn, ettersom de ikke har en fast ordre.

Hvis du har mer informasjon om dette emnet, kan du dele med oss. Legg igjen kommentarene dine og bli med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar