Hvordan tilpasse varslingssenteret iOS 7 for å optimalisere det for produktivitet

iOS 7 endrer mange ting, og en viktig ting som endret seg med redesignet er hele Notification Center. Det er ikke bare et kosmetisk redesign; Du har nå tre faner: “I dag”, “Alle”, “savnet” som tar sikte på å gjøre varslingsstyring enda bedre.

Men for noen mennesker er kjerneforenkling nøkkelen til å håndtere varsler bedre. Hvis du er en av disse menneskene, kan du konfigurere Innstillinger for varslingssenter for å få tilbake det gamle utseendet.

Bli kvitt oppsummeringene

iOS 7 tilbyr et sammendrag av kommende arrangementer som det som vises nedenfor.

Dette for å hjelpe deg med å ha en oversikt over hva som skjer videre. Men hvis du ikke vil at disse sammendragene skal vises, må du slå av to brytere i Notification Center. Slik gjør du det:

  • Gå til Innstillinger
  • Trykk på Varslingssenter
  • Under VISNING I DAG kan du slå av Sammendrag av i dag og Sammendrag i morgen

Dette vil slå av sammendragene på varslingssenteret. Du kan fremdeles se Kalenderhendelser oppført på NC.

Slå av kalenderdagsvisningen

Hvis du foretrekker det gamle varslingssenteret der Kalenderhendelser dukket opp akkurat som andre varsler, kan du aktivere denne funksjonen ved å slå av kalenderdagsvisning i NC-innstillinger.

Gå til Innstillinger → Varslingssenter → Slå av kalenderdagsvisning under DAGENS VISNING.

En ting som ikke har endret seg og er ganske nyttig, er å sortere varsler manuelt (eller etter tid). Manuell sortering kan konfigureres ved å trykke på Rediger- knappen øverst til høyre.

Du vil legge merke til at du faktisk kan ha påminnelser over kalenderdagsvisningen. Du kan også endre sorteringen av andre apper som er inkludert i varslingssenteret.

Alt sagt og gjort, de tre fanene kommer til å forbli i varslingssenteret. Selvfølgelig vil Apple sørge for at du har en klar ide om hvilke varslinger som trenger oppmerksomhet, og at de vil være så produktive som mulig.

 

Legg Igjen Din Kommentar