Flipsy Gjør det enkelt å selge iPhones og iPads på nettet

Noe av det beste med å eie en iPhone er at den varer i flere år. Og etter at du har brukt den i årevis, får du en god utsalgspris, sammenlignet med andre smarttelefoner. Men det eneste problemet er at du har mange alternativer for å selge din gamle iPhone, og å bestemme hvem du skal selge iPhone-en din er ikke bare forvirrende, men også tidkrevende.

Det er ganske mange måter å gjøre det på, men siden vi er avhengige av online ressurser for nesten alt nå, foretrekker folk å selge iPhones og iPads på nettet. Det er en problemfri måte å finne folk som er klare til å betale for den brukte enheten din.

Flipsy.com retter seg mot dette. Det er et enkelt nettsted som hjelper deg å finne kjøpere som er klare til å betale topp dollar for enheten din. Fra iPhones til iPads og spillkonsoller til bøker, Flipsy.com kan hjelpe deg med å finne kjøpere enkelt etter det du selger. Vi sjekket ut iPhone- og iPad-seksjonene, og det var ganske bra.

Flipsy.com - det beste stedet å selge din gamle iPhone eller iPad til god pris

Problemet med å selge iPhones / iPads

Hvis du selger din iPhone eller iPad på nettet, vil du absolutt gå over til Craigslist først. Det er et enkelt alternativ, og siden oppdagelsen er ganske høy på nettsteder som Craigslist, er det fornuftig å få utsalget oppført der. Men som i alle transaksjoner på Craigslist, er det mye risiko. Og med mindre kjøperen ikke er i byen din, vil du ikke møte opp og gjøre en fysisk transaksjon.

Det er mange nettsteder som er klare til å kjøpe din iPhone / iPad og betale deg for den basert på hvor ny / gammel enheten din er. Men hvis du har tenkt å dokumentere hvert nettsted og sammenligne prisene hver betaler, vil du bruke den bedre delen av livet ditt på å gjøre nettopp det. Ta for eksempel en titt på denne listen som viser kjøpere som er klare til å betale for en 256 GB iPhone X-fabrikk som er ulåst.

Som jeg sa, det er mange detaljister som er klare til å kjøpe din iPhone, men å finne dem alle og sammenligne prisene kommer til å bli kjedelig.

Det er der Flipsy.com kommer

Flipsy.com gjør det enkelt å finne ut pålitelige kjøpere som vil betale deg det som er oppført på nettstedet for din iPhone / iPad. I utgangspunktet gjør det søk og sammenligning enklere, og det gir også litt mer detalj om innbytteprisen.

Flipsy, som brukerne, vet at innbytte - som er den tryggeste måten å handle på - også kommer med fangsten av å være den minst lønnsomme måten. For eksempel kan en innbytte på 577 dollar for en iPhone X svare til en pris på 750 dollar for private. Det er hvis du selger på Craigslist eller andre populære online markedsplasser.

Informasjon er kraften

Når du er ute og selger iPhone eller iPad, er informasjon strøm. Du må vite hvor du får den beste prisen for din iPhone / iPad i tillegg til at du vet hvilken som er den tryggeste måten å selge. Hos Flipsy får du gjøre det.

Basert på transaksjoner og kjøpervurderinger, anbefaler Flipsy også visse nettsteder fremfor andre, noe som gjør ting enda tryggere og bedre. Og så er det også e-postvarslene som hjelper deg å sette en pris for din iPhone / iPad - og når noen er klare til å tilby den prisen, blir du varslet øyeblikkelig.

En lang historie med å håndtere trade-ins

Tilsynelatende har grunnleggerne / menneskene bak Flipsy.com en lang erfaring med å håndtere utsalg / kjøp av andrehåndsbruk (siden 2003.) Jeg antar at det ville gjort algoritmene som driver nettstedet sterke og informative. Forsøkene våre gjennom nettstedet har vært hyggelige og ganske detaljerte.

Hvis du planlegger å selge iPhone / iPad, og ikke vil ha problemer og risikoer underveis, bør du prøve Flipsy.com. Åh, forresten, de har også med en bøtte belastning med andre dingser som Samsung, Nokia, HTC, LG smarttelefoner, spillkonsoller, bøker, Mac, BlackBerry, etc.

Besøk Flipsy.com

Det er alt, kompis!

Logger av…

Noen av de andre fordelene med Flipsy er at når du har fullført den bekreftede butikken for å selge enheten din, mottar du et frakt-klistremerke som du trenger å feste til enheten. Det beste er at frakt alltid er forhåndsbetalt. Så du betaler aldri for frakten. Salgsprisen er det du får akkurat når du avslutter avtalen.

Du kan også gjerne utforske:

  • Hva du må gjøre før du selger din gamle iPhone: 12 ting du må gjøre
  • 12 beste måter å gjenbruke din gamle iPhone: Få mest mulig ut av din brukte iPhone
  • Slik sjekker du iPhone, iPad, Apple Watch og Mac's Trade-in Value

Har du noen gang brukt Flipsy til å selge din iPhone eller iPad? Hvordan har opplevelsen din vært? Del tilbakemeldingene dine med andre brukere ved å kommentere nedenfor. Forsikre deg også om at du kobler deg til oss på Facebook, Twitter og Telegram og prøv ut iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar