Razer Mechanical Keyboard Case for iPad Pro: Supremely Luxury Luxury Affair

Den ultra store 12, 9-tommers iPad Pro er lett det beste nettbrettet på markedet. Det som imponerer meg mest med denne iPad er muligheten til å doble opp som en veldig kompetent bærbar PC.

Apples Smart Keyboard for å la brukere få det beste ut av iPad Pro er betydelig. Men hvis du er ute etter en fin sak som også kan fungere som et fabelaktig tastatur, så er det et hett alternativ.

Razer Mechanical Keyboard Case for iPad Pro

Razer, kjent for å produsere fantastiske spilltastaturer, har denne gangen satt øynene opp for iPad Pro. Og med de imponerende funksjonene som Razer mekaniske tastaturetui kan skryte av, kan du forvente at det vil levere varene med élan.

Definere lavprofil mekanisk bryter

Tastaturet saken leveres med verdens første mekaniske bryter for lav profil for en mobil enhet. Med slanke chiclet-tastaturer, optimaliserte aktiverings- og tilbakestillingspunkter sammen med en aktiveringskraft på 70g, gjør det å skrive veldig praktisk.

Baklysbelysning med 20 lysstyrkenivåer

Bakgrunnsbelysningen hjelper deg å bruke tastaturet uanstrengt selv under lite lys. Ettersom hver tast er tent individuelt, har du ikke problemer med å finne en bestemt nøkkel selv i mørket.

Videre er det så mange som 20 lysstyrkenivåer slik at du kan justere tastaturetui etter behov.

Metal Kickstand

Saken kommer med en metallstativ som lar deg endre vinklene etter ønske. Jeg synes denne funksjonen er ganske nyttig.

Det er tider når du ønsker å bruke enheten din fra en foretrukket vinkel; mest mens du ser på videoer. Det lar deg gjøre det så komfortabelt som du vil.

God batterilevetid

Når bakgrunnsbelysningen er på, varer den mekaniske tastaturet saken opptil 10 timer på en enkelt lading. Hvis bakgrunnsbelysningen ikke er deaktivert, kan den gå opp til 600 timer.

Bare ulempe

Mens saken øyeblikkelig kobles til nettbrettet ditt ved hjelp av Bluetooth, lader den via micro USB. Det ville vært bedre hvis den hadde gjort mest mulig ut av Smart Connector. Det er den eneste ulempen, om noen, vi har funnet i denne avanserte tastaturvesken.

Egenskaper og spesifikasjoner på et øyeblikk

  • Lavprofil mekaniske brytere med en 70 g aktiveringskraft
  • Optimaliserte aktivering og tilbakestilling av poeng
  • Slanke chiclet-tastaturer
  • Designet for Apple iPad Pro
  • Metall kickstand
  • Avtakbar beskyttelseskasse av polykarbonat
  • Tilkobling: Bluetooth
  • Batterilevetid: Ca. 10 timer på en enkelt lading med maksimal lysstyrke - Ca. 600 timer på en enkelt lading med bakgrunnsbelysning slått av

Dommen

Utvilsomt må Razer Mechanical Keyboard Case være et rimelig godt alternativ for de som kan bruke ekstra penger. Når det gjelder funksjonalitet så vel som kvalitetsfunksjonene, setter den en meget høy standard. Det eneste som ser ut til å være litt av en veisperring er prisen 169, 99 dollar.

Kjøp det fra RazerzOne.com

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar