Beste AR-puslespill for iPhone og iPad i 2020: perfekte hjernetrimere for gratis tider

Puslespill er alltid på hitlisten min, ettersom de aldri ser ut til å bli gamle. Bortsett fra å være en stor morder av frie tider, er de en utmerket øvelse for sinnet! Villig til å ta en tur på noen av de fineste conundrums? Du bør ikke se lenger enn til de beste AR-puslespillene for iPhone og iPad.

Disse augmented reality-spill lar deg samhandle med den virkelige verden. Du kan manøvrere ting rundt deg og utfordre dine venner og kjære til å låse horn med deg i sanntid!

Beste iPhone og iPad AR-puslespill fra 2019

Merk: Vi har allerede samlet en lang liste over de beste puslespillene for iOS 2019. Hvis du ønsker å utforske mer, kan du gå videre til dette innlegget.

#1. Cradle of Empires: Match3 Game

Det som slår meg i Cradle of Empires, er stimulerende historie. De fryktinngytende oppdragene og figurene med større enn livet beriker profilen sin ytterligere. Du har en stor oppgave for hånden, og det er å hjelpe en gammel oppgang fra ruiner og gjenvinne sin tapte sjarm.

Ta hjelp av Nimiru og egyptiske nybyggere for å eliminere Amruns forbannelse og gjeninnføre den gamle sivilisasjonen. Stig i forgrunnen og vis frem heroikkene dine for å desimere ondskapen.

Spillet er designet for å utfordre dine ferdigheter til å matche, bygge og samle. Du får spille seks forskjellige kamper fulle av en rekke hinder. Og ja, det er tre modus for å teste både ferdighetene og tålmodigheten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Flat pakke

Flat Pack er et ganske enkelt AR-puslespill der du må felle fiendene dine og forhindre at de unnslipper grensene. Det er over 30 utfordrende nivåer, og hver og en av dem er spennende å spille. Og i den fantastiske AR-modus vil du spille spillet i det virkelige miljøet.

Hopp inn i episke sjefkamp for å vise frem ferdighetene dine. Oppdag alle stjernene for å låse opp en hemmelig avslutning. Denne 2D- og 3D-hybriden har nok triks til å holde deg hekta etter mer!

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Euklidiske land

Euclidean Lands er et fascinerende puslespill. Den har flott mekaniker, som integrerer isometrisk arkitektur og turbasert bevegelse i en middelaldersk spillverden.

Du må skifte og rotere verden for å endre perspektiv. Løs så mange lure oppgaver som mulig for å desimere fiendene dine. Med en rekke dødelige sjefskamper, får du ikke mye tid til å puste.

Det er fem kapitler og 40 ekstremt utfordrende nivåer. Alle fiendene dine er av forskjellige typer og evner, så du må spille spillet med ekstra forsiktighet for å beseire dem.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 4. Splitter Critters

Ta din kjærlighet til å utforske en ny verden og planeter til neste nivå! Splitter Critters tilbyr en utrolig opplevelse å utforske den unike verdenen. Når du oppdager nye planeter, må du møte fare og til og med løse gåter.

Knekk conundrums for å gå foran og ta mange poeng for å være foran. Ikke unnlot å skape en milepæl for resten å følge. For å sikre at reisen din aldri blir lei, er de oppslukende lydbildene i hver verden for å holde deg underholdt.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 5. Tsuro

Tsuro er et av de fineste puzzle-spillene jeg noensinne har spilt. For å komme i gang, må du lage en sti, plassere en flis og skyve steinen langs den opprettede banen. Sørg for å spille smart da andre spillers vei kan ta deg av brettet eller i feil retning.

Alle stiene vil krysse og koble seg sammen, så velg dem på en smart måte, da dine valg vil påvirke reisene dine. Spillet støtter opptil 8 spillere og lar deg spille mot vennene dine på Game Center og Facebook. Du kan også gå solo hvis du ikke vil spille med noen. Den fantastiske animasjonen og den lysende pyroteknikken sikrer at spillingen din aldri treffer en kjedsomhetsplaster.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 6. Euklidiske himmel

Fra utviklerne av Euclidean Lands, er denne appen en perfekt blanding av fantastisk arkitektur og bevegelser. Spillerne er ment å skape en vakker verden med sinnebøyende gåter. Dette spillet inspirerer deg til å ta en helhetlig utsikt over strukturer og strekke fantasien til fulle.

Bruk augmented reality på din iPhone, så kan du få slott til å flyte i stuen din. Du kan leke med arkitekturen for å villede fiender og lede heltinnen til utganger på 40 nivåer.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 7. GNOG

GNOG ligger i en verden av leker og mysterier, og er et morsomt 3D-puslespill. Du vil glede deg over å leke med monsterhoder og liker å oppdage de skjulte verdenene inni dem.

Spillet tilbyr valgfri AR-støtte som fullstendig forvandler bordplaten til en fantastisk leketøykasse hvor du vil ha interessant fysisk samhandling med dens verden. For å sikre at iPhone ikke tømmer batteriet raskt, har spillet også en batterisparingsmodus. Derfor vil du spille spillet etter ditt hjerte uten å være bekymret for det raske strømforbruket!

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 8. AMON

Hva med å leke med gamle 3D-skannede skulpturer fra museer rundt om i verden? Det ville virkelig være fint, ikke sant? Regelen i spillet er at du må følge Amon, God of Air som er på oppdrag for å koble sammen en verden med forundrende optiske illusjoner ved hjelp av augmented reality.

Alle gåtene er tankevekkende, så med mindre du er på toppen av spillet ditt, vil du ikke kunne knekke dem. Med den kule lyden som spilles i bakgrunnen, har din episke reise aldri et kjedelig øyeblikk.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 9. PuzzlAR: World Tour

Spill klassiske puslespill i deres helt nye avatar! Velg ut forskjellige konstruksjonsstykker fantastiske forbudte by, Frihetsgudinnen, Taj Mahal og Saint Basil katedral og mer. Alle landemerkene har bemerkelsesverdige omgivelser med sjarmerende farger og lyder.

Avhengig av humør eller ferdighet, kan du velge ditt vanskelighetsnivå. Trykk deg hardere og oppnå den beste poengsummen på topplistene. Dessuten støtter dette puslespillet flere språk, inkludert engelsk, arabisk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, etc.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 10. Oppstå

Arise er et smart 3D-puslespill som kan tilby mye mat til tanken din! Utfordre deg selv og ting utover de vanlige linjene for å løse gåter ved hjelp av visuelle signaler mens du beveger deg rundt i verden.

Veiled din eventyrlyst i pint-størrelse smart å score mange poeng for å få den høye poengsummen. Juster magiske tilkoblinger på riktig måte for å lage stier. Med den fantastiske grafikken og ganske enkle, men spennende konseptet, holder spillet deg tilkoblet for mer.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Hva er din favoritt?

Ti til en, har du likt å utforske disse AR-spillene, ikke sant? Hvilken av dem har vunnet flere poeng fra deg? Gi oss beskjed om valget ditt i kommentarene.

Du kan gjerne utforske:

  • Beste rollespill for iPhone og iPad
  • Beste iPhone- og iPad-strategispill
  • Beste iPhone og iPad brettspill
  • Rare iPhone- og iPad-spill

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar