iXCC Element II Lynkabel for iPhone og iPad: Langvarig og utrolig kompetent

Selv om jeg har likt å bruke batterikasser og trådløse ladere, har lynkabel alltid vært mitt foretrukne valg. Enten jeg trenger å lade iPhone raskt og sikkert eller synkronisere data, gjør det arbeidet med ønsket effektivitet.

Det er mange gode lynkabler i markedet. Men da er ikke alle av dem pålitelige nok til at du kan lade iOS-enheten din med den nødvendige sikkerheten. Ifølge en test av Apple-ladere på oppdrag fra det britiske forbrukerbeskyttelsesorganet Chartered Trading Standards Institute, hadde bare de tre ladere som ble kjøpt på nettet, tilstrekkelig isolasjon for å beskytte elektriske støt i den mest grunnleggende sikkerhetstesten. Denne åpenbaringen viser bare hvorfor det er viktig å ta litt ekstra forsiktighet før du kjøper en lader.

Møt iXCC Element II Lynkabel som har alle kvalitetene som trengs for å slå opp iOS-enheten din sikkert. Dessuten utmerker det seg ved å la deg synkronisere data med lynets raske hastighet. Kabelen har flere andre viktige funksjoner som gjør den til et pålitelig valg. Her er den praktiske vurderingen!

iXCC Element II iPhone og iPad Lynkabel

Svært effektiv

iXCC Element II Lynkabel er veldig effektiv. Muligheten til å lade enheten din med 2, 4A hastighet gjør den på nivå med den beste i virksomheten. Et annet viktig aspekt ved denne kabelen er den robuste signalstyrken som sikrer at du er i stand til å synkronisere data med den raske hastigheten.

Gjennom testen stod iXCC-kabel opp mot markedet. Det tillot meg ikke bare å slå opp enheten min raskt, men gjorde det også mulig for meg å overføre data uten problemer. Det som enormt hjelper sin sak er den Apple-autoriserte brikken som gjør den fullt kompatibel.

Utrolig holdbar

Den ene kvaliteten jeg alltid sørger for å sjekke inn en lynkabel er holdbarhet. Det er ikke for mange kabler som kan overleve vanlig slitasje. Mange kabler går ut av oppkok når de blir møtt med den virkelige testen - det kommer med jevnlig bruk.

Jeg er virkelig imponert over den generelle oppbyggingen av denne Lynkabelen. Den har TPE-jakke som tilfører et ekstra lag beskyttelse. Det er også et beskyttende nett som forsterker styrken.

Ledningen av høy kvalitet er utstyrt for å tåle alle farene som kommer sin vei. Ved å være helt flisefri kan den beholde toppfunksjonaliteten lenge.

Sikker lading

Med MFi-sertifisering er lynkabelen designet for å gi den nødvendige sikkerheten til enheten din mens du lader. Din iPhone vil forbli beskyttet mot kortslutning, over / lav spenning eller over strøm. Det vil automatisk slutte å lade enheten din når den er fulladet.

Når det gjelder å gi den viktige beskyttelsen, kan du stole på at denne kabelen lever opp til forventningene dine. Dessuten får du ikke den tilfeldige feilmeldingen om at tilbehøret ikke er kompatibelt for å lade enheten din.

Den nødvendige komforten

Den 6-passede kabelen lar deg lade enheten med den essensielle komforten. Enten du slapper av i sengen din, har en fredelig stund i sofaen eller jobber på kontoret, vil den lange kabelen bli veldig nyttig når du lar deg slå opp enheten med den nødvendige roen.

Mange ganger vil jeg bare ikke at enheten min skal være i fred for å lade. Den lange kabelen lar meg bruke enheten min komfortabelt fra seng eller sofa. Det er en av grunnene til at jeg har en lang kabel.

Pris: $ 29.99 [$ 14.99 på Amazon mens vi skriver dette.]

Kjøp det fra Amazon

Dommen

Enkelt sagt er iXCC Element II Lightning-kabel et pålitelig spill for iOS-enhetene dine. Det være seg den nødvendige beskyttelsen mot kortslutning, topp ladehastighet eller kvalitetsmateriale, det er beundringsverdig høyt på alle aspektene.

Med tanke på egenskapene, synes jeg det er rimelig. Siden det kommer i to pakker, får du to ganske langvarige og pålitelige kabler til bare én pris. (beste Lynkabler for iPhone og iPad)

Hva synes du om denne lynkabelen? Del dine synspunkter i kommentarfeltet nedenfor.

For å lese flere nyttige anmeldelser, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar