Delet visning og glid over at ikke fungerer på iPad i iOS 11: Mulige løsninger

Forleden sluttet plutselig Split View og Slide Over å jobbe på iPad-en med iOS 11. Den andre appen ville helt nektet å bli lagt inn i miksen. Jeg prøvde flere ganger, men den andre skjermen kommer ikke inn i blandingen. Så hva tok bort glansen fra min ellers glatte seilopplevelse med iOS 11s multitasking?

I mitt tilfelle var det ikke annet enn en annen feil som jeg klarte å kvitte meg med bare ved å nullstille enheten min. Imidlertid måtte en av vennene mine grave litt dipper for å fikse problemet med Slide Over og Split Screen i iOS 11. Har du også fått problemer med dette? Sjekk ut disse levedyktige løsningene for å bli kvitt det!

Tips for å fikse Slide Over og Split View fungerer ikke i iOS 11 på iPad

Er iPad-en din kompatibel med å jobbe med iOS 11-multitasking-funksjoner?

Først må du forsikre deg om at din iPad er kompatibel med iOS 11 multitasking-funksjoner. Bare de ovennevnte enhetene kan la deg bruke disse produktive funksjonene:

 • 12, 9-tommers iPad Pro, 2. generasjon
 • 12, 9-tommers iPad Pro, 1. generasjon
 • 10, 5-tommers iPad Pro
 • 9, 7-tommers iPad Pro
 • iPad Air 2
 • iPad Air
 • iPad, 5. generasjon
 • iPad mini 4
 • iPad mini 3
 • iPad mini 2

Enheter som utnytter Split Screen og Slide Over fullt ut

12, 9-tommers iPad Pro (første og andre generasjon) og den siste 10, 5-tommers iPad Pro med 4 GB RAM og større skjerm er designet for å støtte Split Screen og Slide Over i sin fullverdige form.

Enheter som utnytter begrenset fordel av delt skjerm og lysbilde

Selv om 9, 7-tommers iPad Pro, iPad mini 4 (7, 9-tommers iPad) og alle andre 9, 7-tommers iPad-er støtter iOS 11s multitasking-funksjoner, kan de ikke dra full nytte av dem på grunn av mangel på større skjerm og mindre RAM.

Starter fra ripa

Delet visning: Den lar deg legge to separate apper side om side. Når det er påkalt, vil du se en bevegelig skillelinje mellom to apper.

Skyv over: Den lar deg sette en andre app på venstre eller høyre side av panelet. Den andre appen flyter over den første appen.

I Split View kan du plassere apper på tre måter når du holder iPad horisontalt: For eksempel 50:50, 25:75, 75:25. Når du imidlertid holder iPad-en vertikalt, har du bare to alternativer: 25-75 eller 75-25. For å få mest mulig ut av Split View og Slide Over, kan du gå over til denne komplette guiden.

Løsning 1: Deaktiver Tillat flere apper, tvang på nytt om enheten og aktiver deretter multitasking-funksjonen igjen

Et av de enkleste triksene, du kan prøve å løse dette problemet, er å deaktivere multitasking-funksjonen, starte enheten på nytt og deretter starte på nytt.

Trinn 1. Åpne Innstillinger- appen på iPad-en din.

Steg 2. Trykk på Generelt → Trykk på Multitasking og Dock.

Trinn 3. Nå, slå av bryteren ved siden av Tillat flere apper.

Trinn 4. Deretter holder du både Hjem-knappen og PÅ / AV- knappen samtidig i omtrent ti sekunder til Apple-logoen vises på skjermen.

Trinn 5. Når iPad har startet på nytt, går du til Innstillinger → Trykk på GenereltMultitasking og Dock → Slå på bryteren ved siden av Tillat flere apper.

Nå kan du prøve å påkalle delt skjerm. Åpne en hvilken som helst app → sveip opp fra bunnen for å få opp dokken og dra appen helt til venstre eller høyre på skjermen til hovedappruten støter over og etterlater en svart plass.

For å påkalle Slide Over, start den første appen → sveip opp fra bunnen for å få opp Dock og dra den andre appen til midten av skjermen . Og slipp den. (Se denne detaljerte veiledningen.)

Løsning 2: Tilbakestill enheten til fabrikkinnstillinger

Hvis den første løsningen ikke fungerte, kan du prøve å tilbakestille enheten til fabrikkinnstillinger. En ting du bør vite at det vil rydde opp i alle Wi-Fi-passordene dine sammen med nettstedinnstillingene. Imidlertid vil dataene dine forbli trygge.

Trinn 1. Åpne Innstillinger- appen.

Steg 2. Trykk på Generelt → Trykk på Tilbakestill.

Trinn 3. Trykk på Tilbakestill alle innstillinger og bekreft.

Løsning 3: Oppdater iOS på din iPad

Har du oppdatert iPad-en til den nyeste iOS 11-versjonen? Nei, sørg for å få det til da programvareoppdatering kan gi den sårt tiltrengte løsningen på dette problemet.

Trinn 1. Åpne Innstillinger- appen på iPad-en din.

Steg 2. Trykk på Generelt → Trykk på Programvareoppdatering. Og last ned og installer den nyeste iOS-versjonen.

Bare i tilfelle, selv programvareoppdateringen ikke klarer å løse problemet, kan du prøve å gjenopprette enheten din via iTunes. Sørg alltid for å sikkerhetskopiere enheten før du går til gjenopprettingsprosessen.

Hvis alt annet mislykkes….

Hvis ingen av de ovennevnte løsningene dessverre har arbeidet med å løse dette problemet, kan du kontakte Apple for å få hjelp.

Jeg skulle ønske du ikke måtte komme så langt! I de fleste tilfeller får enten krefterstart eller programvareoppdatering jobben gjort. Forhåpentligvis klikker de på deg også.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

 • Slik bruker du dra og slipp i iOS 11
 • Slik bruker du direktemeldinger i iOS 11
 • Hvordan bruke Instant Markup Tool i iOS 11
 • Slik sletter du gamle iMessage-chatter automatisk i iOS 11 på iPhone og iPad

Liker du denne feilsøkingsguiden? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike nyttige artikler.

 

Legg Igjen Din Kommentar