Beste iPhone 8-batterivar [2020-utgave]: Kraftig match for smarttelefonen

IPhone 8 med 1 821 mAh-batteri (sammenlignet med 1960mAh-batteriet i iPhone 7) bør vanligvis vare i et døgn. Men smarttelefonen kan ikke leve opp til faktureringene dine hvis du spiller strømpakke videospill eller ser på noen av favorittfilmene dine. Det betyr at du må juice den oftere. For å la deg lade enheten din uten å hindre bruken, har vi bestemt oss for å lage en bedårende liste over de beste iPhone 8 batterikassene (gå over til dette innlegget for å utforske de beste iPhone 8 Plus batterikassene.)

De fleste av disse batterikassene gir mer enn 100% strøm. De er lette og sportskompakte. Ettersom mange av dem er tilgjengelige i flere fargealternativer, vil du ikke ha problemer med å velge en passende ledsager til din iPhone 8. Klar til å ta en titt på disse topp 10 batterikassene til iPhone 8? La oss utforske dem sammen med meg!

Beste iPhone 8 batteri tilfeller i 2019

Rask tilgang:

 • Xooparc
 • Alpatronix BX170
 • ZANYA
 • Lonlif
 • VOOE
 • Ekrist
 • TREEZITEK
 • Feob
 • Olixm
 • Wavypo

#1. Xooparc

En av de mest vanskelige funksjonene i ethvert batteri etui er ikke så enkel installasjon. I deres forsøk på å utforme en robust sak kommer produsenter med en klønet batterikasse. Xooparc har oppnådd full karakter her. Denne batterikassen er et kraftig alternativ til dine strømbanker og veggadaptere. Med 6000mAh batterikapasitet kan du glede deg over en trådløs levetid i to dager.

Xooparcs ladetaske gir iPhone nok kapasitet til å spille av videoer i 18 timer og 3D-spill i seks timer. Den miljøvennlige saken er spesialdesignet for iPhone 8 og 7. For å beskytte enheten din, bruker Xooparcs premium kvalitet og slitesterkt silikonmateriale.

USP: Enkel installasjon

Sjekk ut på Amazon

# 2. Alpatronix BX170

Alpatronix BX170 batteri etui har både stilig design og den nødvendige kraften for å tilby en effektiv ladeløsning på enheten din. Det oppladbare 3200 mAh batteriet leverer mer enn 100% ekstra batterilevetid til iPhone. Det dobbelte laget av konstruksjonen er utstyrt med nok styrke til å motstå støt.

Skrapebeskyttelsen tilfører mer muskler i armoriet. Den hevede rammen lar ikke skjermen komme i kontakt med overflaten når den plasseres med forsiden ned. Dessuten er BX170 tilgjengelig i tre fargevarianter som sort, rødt og gull og leveres med livstidsgaranti.

USP: Dual Layer Protection

Sjekk ut på Amazon

# 3. ZANYA

En bemerkelsesverdig egenskap ved Zanias batterikasse er at den støtter Apple Pay selv når saken er installert på din iPhone. Det sparer mye tid og krefter fordi du kan bruke Apple Pay uten å fjerne saken.

En annen viktig funksjon er at du kan sette inn lynhodetelefoner og ørepropper mens telefonen din er beskyttet av denne batterikassen. Denne 3000mAh batterikassen gir deg et ekstra batteri for å se på videoer og lytte til favorittmusikken din.

USP: Støtter Apple Pay

Sjekk ut på Amazon

# 4. Lonlif

Lonlifs kraftige ladetui tilføyer 150% mer batteri til iPhone 8. Denne batterikassen har en av / på-knapp og LED-indikatorer; kan du slå på saken når du trenger å lade iPhone. LED-indikatorer viser batteriets status for saken.

Bortsett fra å lade telefonen, beskytter saken også mot riper og fall. Støtfangeren og bakplaten med hardt skall gir 360-graders beskyttelse til din premium smarttelefon. Det indre myke stoffet er en bonus for din iPhone-beskyttelse.

USP: Inner mykt stoff

Sjekk ut på Amazon

# 5. VOOE

Bruk den originale kabelen til å lade VOOEs batterikasse og unngå inkompatibilitetsproblemer. Når saken er siktet, kan du installere den på iPhone-en og glede deg over hele dagen uten å måtte bekymre deg for å lade enheten. Med 6000mAh batterikapasitet får iPhone-enheten dobbelt strøm, og du kan bruke telefonen din til videotitting og samtaler.

VOOEs synkroniseringsteknologi lar deg synkronisere iPhone til Mac eller andre Windows-datamaskiner. Denne sikkerhetskopien har forhøyede lepper og kanter for å beskytte din iPhone mot riper.

USP: Synkroniserings-teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 6. Ekrist

Ekrists reservelader tilfører 180% mer batteri til iPhone 8. Dette batteri etui er en pålitelig følgesvenn av telefonen din når du er borte fra tradisjonelle telefonladere. En slank profil av denne saken gjør den mer bærbar; i stedet for å bruke en strømbank, er det bedre å stole på denne ikke-så tunge oppladbare batteripakken.

Laderen har en knapp for å slå av og på ladingen. Kontroller batteristatusen fra de fire LED-lampene som er installert i bunnen av denne saken. Nyt heldagenes taletid og 15 timers bruk av Internett.

USP: Slank profil

Sjekk ut på Amazon

# 7. TREEZITEK

Da Apple slo ut hodetelefonkontakten i iPhone 7 og senere enheter, var brukerne bekymret for installasjonen av batterikasse på disse telefonene. Imidlertid turte noen tilbehørsprodusenter å godta denne utfordringen med å designe en batterikasse som er kompatibel med iPhone 8. TREEZITEKs oppladbare koffert er spesiell i denne listen, ettersom den lar deg bruke lynhodetelefonene.

Denne batteri saken gir deg 100% tilfredshet og 120% ekstra batteri backup når du trenger det mest. En av de skarpe funksjonene i denne saken er en innebygd metallplate, som støtter din bilmontering.

USP: Innebygd metallplate

Sjekk ut på Amazon

# 8. Feob

Feob er kjent for å lage høykvalitets batterikasser som øker batteriets levetid når du er borte fra tradisjonelle strømkilder. Denne ultra-slanke og lette batterikassen tilfører 260% strøm til iPhone 8. Ved å bruke denne saken kan du glede deg over 36 timers taletid, 30 timers nettlesing, 33 timers videoavspilling og 6 timers 3D-spill.

Med den avanserte synkroniseringen gjennom teknologien kan du lade iPhone og batterikasse samtidig. Siden Feob har fjernet mye bulk fra saken, kan du holde den alltid installert på iPhone-en din.

USP: 260% ekstra batteri

Sjekk ut på Amazon

# 9. Olixm

Olixms batteripakke er unik på mer enn en måte. Denne utvidede batteripakken kommer med en bilholdermagnet og en kickstand. Dette betyr at du kan lade iPhone mens du ser på favorittvideoene og filmene dine; du kan også lese e-bøker på enheten din. Bilholdermagneten lar deg plassere din iPhone på bilholderen.

I hvilken som helst posisjon kan du lade og bruke din iPhone samtidig. Telefonen din kan faktisk være en produktiv enhet med Olixms batterikasse, som har 6000mAh batterikapasitet. Gjør mer med enheten din og få mest mulig ut av Olixm batterikasse.

USP: Bilholder magnetisk

Sjekk ut på Amazon

# 10. Wavypo

Batteridekselet fra Wavypo tilbyr et 4000 mAh batteri som kan lade din iPhone 8 et par ganger. Du trenger bare å trykke på knappen på baksiden i et par sekunder for å begynne å lade enheten. Den har også fire lysdioder på baksiden som representerer den gjenværende strømmen på saken.

I tillegg trenger du ikke fjerne saken for å synkronisere iPhone med Mac eller PC. Bortsett fra det, beskytter saken også enheten din mot overlading og overoppheting. Til slutt er det noen få fargevalg tilgjengelig.

USP: Beskyttelse mot overlading

Sjekk ut på Amazon

Det er alt for nå!

Din favoritt?

Så dette er min fineste samling av de øverste batterikassene til iPhone 8. Forhåpentligvis har du likt å utforske dem. Hvilken har fanget øynene dine? Jeg antar at det er den som gir god tid for nettlesing. Det ville være veldig kult å kjenne navnet og kvalitetene du har likt i din favorittko.

Du vil kanskje også utforske:

 • Beste iPhone 8 lommebokvesker
 • Beste iPhone 8 tilfeller
 • Beste iPhone 8 støtfangervesker
 • Beste iPhone 8-skjermbeskyttere

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å utforske flere slike topp iPhone tilbehørslister.

 

Legg Igjen Din Kommentar