De beste appene og spillene for Apple Watch Series 5 [2020]

Apple ga ut Apple Watch Series 5 i september. Det er iterativt, men en meningsfull oppgradering i forhold til tidligere Apple Watch Series 4. Den viktigste funksjonen er en alltid på skjermen for klokkomponenten. Apple Watch er en utrolig allsidig enhet. Den femte generasjonsoppgraderingen gjør det til et enda mer overbevisende kjøp.

Men en enhet er bare like god som appene som kjører på den. Fra spill til produktivitet og mer deler vi en liste over de beste Apple Watch Series 5-appene og spillene du kan laste ned på smartwatchet ditt. Det er noe her for alle Apple Watch-eiere. Les videre for å finne ut mer.

Beste Apple Watch Series 5-apper og spill som kan lastes ned i 2019

#1. Strava Fitness Tracking

Treningssporing er en av de viktigste brukssakene for Apple Watch 5 og smartklokker generelt. Strava er en kjent smarttelefon-app som knytter sammen GPS-sporing og skrittellerfunksjoner for å gi deg en god ide om turer og løp.

På Watch er Strava overraskende funksjonsrik. Du kan spore tempoet ditt for turer og løp samt finne ut hvor langt du har reist. Du får til og med tilbakemeldinger på lyd når du starter eller stopper en aktivitet, samt pulsmåling. Med en serie to eller nyere Apple Watch kan du bruke appen uavhengig av iPhone. Bare ta Apple Watch og løp.

Pris: Gratis / tilbud kjøp i appen

nedlasting

# 2. Lifeline line~~POS=HEADCOMP

Dette neste spillet på listen vår her er et teksteventyr. Dette er et klassisk format, og det gir mye mening på Apple Watch-skjermen: du får små biter av samtale og ett eller to svaralternativer som du kan trykke på. Handlingen har du å spille som en strandet astronaut, og det er flott hvis du er i humør for litt uhyggelig sci-fi-action.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 3. iTranslate Converse

Dette er en av disse appene som får deg til å føle at Apple Watch er fremtiden. iTranslate Converse bruker Watchs innebygde mikrofon- og internettfunksjoner for å la deg få en toveis samtale med noen som snakker et annet språk. Du trenger ikke å gjøre noen finjusteringer. Den kan fortelle hvem som snakker hvilket språk og tilpasse seg deretter. Hvis du er i en fremmed by og ikke har telefonen på deg, er iTranslate Converse en flott bruk for Apple Watch.

Pris: Gratis / tilbud kjøp i appen

nedlasting

# 4. Bare trykk på Record

Du fører Apple Watch 5 med deg uansett hvor du går. Dette gjør det til en nesten perfekt enhet for taleopptak. Just Press Record er vår stemmeopptak-app du velger for klokken. Det er bemerkelsesverdig enkelt å bruke.

Som navnet antyder, trykker du bare på post for å starte et opptak og deretter trykker du på igjen for å stoppe. Det beste er at appen har transkripsjon. Dette betyr at du får en tekstkopi av innspillingen din synkronisert til iPhone-en din.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 5. cheatsheet

Notatunntak er en usung brukssak for Apple Watch. Den lille formfaktoren betyr at folk flest avviser det for å ha tatt ned små notater fra dag til dag, men Cheatsheet kan få deg til å ombestemme deg. Dette er en app for både iPhone og Watch. Ideen er enkel: du noterer daglige ting som WiFi-passord og merker dem med ikoner.

På Apple Watch 5 kan du ikke bare se juksene dine, men du kan også legge dem til gjennom diktering. Du bør også se på disse andre notat-appene på Apple Watch.

Pris: Gratis / tilbud kjøp i appen

nedlasting

# 6. PCalc

Mens WatchOS har en kalkulator-app som standard, gjorde tidligere versjoner det ikke. PCalc var et viktig verktøy da for Apple Watch-brukere som ønsket en kalkulator mens du er på farten. Selv med en aksjekalkulert app tilgjengelig, er PCalc fortsatt et flott alternativ. I tillegg til grunnleggende matematikkfunksjoner, får du også en kraftig omformer for metriske til keiserlige enheter.

En hendig funksjon er å bruke den digitale kronen til å veksle mellom forskjellige måleenheter. Ved siden av disse flotte finansappene på Apple Watch, kan PCalc hjelpe deg med å få den økonomiske planleggingen din på farten.

Pris: $ 9.99

nedlasting

# 7. ETA

Apple Watch er en "på farten" -enhet. Dette gjør den perfekt for ETA, en app som du kan bruke til å finne din ETA til steder og dele den med venner og andre. Dette er en iPhone-app med ekstra Apple Watch-funksjonalitet.

På klokken får du detaljer om tur-for-sving reisetid, et kart med fremdriften, og (selvfølgelig) din estimerte ankomsttid. Hvis du ønsker å gjøre mer på reisen din, vil disse reiseappene for Apple Watch være til hjelp.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 8. Runeblade

Runeblade er et flott alternativ hvis du leter etter en tilfeldig RPG på Apple Watch. Den har over 2000 nivåer av fantasy-handlinger og et dyptgående forrykende system. Kamp og samspill er enkle nok for ett-trykk-spill. I mellomtiden blir en historie med betydelig bakgrunn utdypet gjennom illustrerte snittsteder. Apple Watch virker kanskje ikke som en enhet laget for hardcore-spill, men Runeblade er et fint eksempel på mulighetene.

Pris: Gratis / tilbud kjøp i appen

nedlasting

# 9. Kosmosringer

Apple Watch er virkelig ikke plattformen du velger for RPGs. Selv da har den anerkjente JRPG-utvikleren Square Enix på en eller annen måte klart å få en fettopplevelse. Dette er Cosmos Rings. Dette spillet har intuitive kontroller som lar deg administrere og oppgradere ferdigheter for karakteren din når de kjører gjennom Rift, og møter fiender. Du får en interessant historie med fantasi og tid reiseriff.

Én ting å merke seg er at spillet fortsetter å tikke i sanntid, så du må komme tilbake til det en gang i blant eller risikere å måtte starte fra begynnelsen.

Pris: $ 8.99

nedlasting

# 10. Pocket Bandit

Dette er et spill som gjør stor bruk av Apple Watch sin egen maskinvare, den digitale kronen, for å være spesifikk. I Pocket Bandit er du en tyv som har til oppgave å sprekke safer. Dette gjør du ved å dreie den digitale kronen frem og tilbake som om det er en kombinasjonslås. Du får tilfredsstillende haptiske tilbakemeldinger når du er i nærheten av søtplassen. Alt i alt er det flott å passere et par minutter på Apple Watch 5.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

Apple Watch er en flott ledsager for din iPhone. Apple Watch 5s nye funksjoner gjør det til et enda mer overbevisende kjøp. Fra produktivitetsapper til spill til treningssykling, vi har noe her i denne listen for alle.

Artikler du kanskje vil utforske ...

  • Beste Apple Watch Expense Manager-apper
  • Beste hjemmeautomasjon Apple Watch-apper
  • Beste Apple Watch Fitness-apper
  • Beste Apple Watch-apper for studenter

Hvilken app syntes du var mest nyttig på Apple Watch 5? Gi beskjed i kommentarene nedenfor. Koble til oss på Facebook, Twitter og Instagram for flere applister du kan laste ned på Apple Watch 5. Og hvordan kan du gå glipp av iOS-appen din du kan laste ned?