iPhone stakk av ved iCloud-pålogging Popup Loop i iOS 8 [Slik løser du]

Den uendelige loop-popupen av "Logg på iCloud-konto" på iPhone / iPad i iOS 8 kan være i to mulige situasjoner. Den ene situasjonen kan oppstå når du oppdaterer iPhone-en din, og den andre skyldes noen tekniske feil med WI-FI-nettverket.

Uansett hva som kan være situasjonen, det hyppige utseendet til popup-en for å oppgi Apple-ID-en din selv om du allerede har gjort det, kan være belastende. Hvis du er de som blir møtt med denne feilen og lurer på hvordan du kan bli kvitt dette, er her en mulig løsning på den.

Slik løser du iPhone Stuck ved iCloud Logg på Popup Loop i iOS 8


Situasjon 1


Akkurat som du oppdaterer iPhone-en din, starter iCloud Sign In-popup-sprett ganske ofte. Dermed blir du et irriterende avbrudd i arbeidsprosessen. La oss fikse det først!

Trinn 1. Gå til //appleid.apple.com/ Logg på din nåværende Apple-ID ved å klikke på "Administrer Apple-ID-en" (pass på at du ikke trenger å oppgi kontoen som vises kontinuerlig for iCloud.)

Steg 2. Klikk på Rediger som er foran “Apple ID og primær e-postadresse.”

Trinn 3. Nå må du endre Apple ID til den som vises i iCloud-kontoen din.

(En ting er å forstå, selv om du ikke bruker denne e-postadressen mer, må du oppgi den siden den skal gjøres for bare å løse dette problemet.)

Trinn 4. Etter å ha endret Apple ID-tilbakestillingen din,

Trinn 5. Igjen, vil du bli bedt om å oppgi iCloud-kontoen din. Her må du sørge for å oppgi din nåværende Apple ID som var på det tidspunktet da du ble spurt av iCloud.

Trinn 6. Dette vil hjelpe deg med å bli kvitt passordet. Du må slette iCloud-kontoen. (den bedre måten bør være å svare på ledeteksten for å slette, men sørg for å oppbevare dataene på enheten din. Når det først er gjort, må du logge på applic.apple.com igjen.

Trinn 7 Endre Apple-IDen du vil bruke for iTunes og iCloud-kontoen din, og lagre den. Sørg for å bekrefte det også.

Det er alt!


Situasjon 2


I vår forskning har vi funnet ut at loop-popup-en vil vises igjen og igjen på grunn av WiFi-problem. Det er tre mulige løsninger for å løse dette. La oss vite mer om hvordan du kan gjøre dette!

Hard Reset og Wi-Fi-innstilling

WiFi har vært årsaken til mange feil i iOS lenge. Etter å ha gått gjennom problemet, har vi funnet ut at det kan ha skjedd på grunn av Wi-Fi. For å fikse det, må du slå av enheten og starte den på nytt. (Trykk og hold nede Hjem-knappen og strømknappen for å starte opp iPhone)

Når du starter iPhone på nytt, vil det ta litt tid å initialisere ting før du går til iCloud. I mellomtiden kan du stille inn WiFi-nettverket med passordet ved å starte Innstillinger → WI-FI.

iTunes-sikkerhetskopi

I tilfelle du ikke har klart å bli kvitt problemet ennå, er det en annen måte å fjerne det.

Trinn 1. Koble din iPhone med Mac / PC.

Steg 2. Start iTunes.

Trinn 3. Klikk på iPhone fra sidelinjen. Klikk høyre på iPhone igjen og klikk deretter på Sikkerhetskopier nå. (Hvis popup-en vises, kan du ignorere den.)

Trinn 4. Når din iPhone er sikkerhetskopiert, kan du bruke denne tiden til å bli med i et Wi-Fi-nettverk siden ingen popup vises.

Trinn 5. Når sikkerhetskopien er fullført, kobler du iPhone fra Mac / PC og logger på nytt på iCloud-kontoen din (Innstillinger → iCloud). Hvis popup-en dukker opp, må du oppgi iCloud-kontoen din på samme måte.

Gjenopprett enheten din som ny

Hvis feilen fremdeles ikke er løst, må du gjenopprette enheten din igjen. Det kan høres ut som litt radikalt og involverer litt løsning, men det kan hjelpe deg med å komme deg ut av dette problemet. Når du gjenoppretter enheten din, blir du bedt om å bli med i et WiFi-nettverk. Og til det må du logge deg på iCloud-kontoen din. Hvis du gjør det hele, vil det løse problemet.

Etter all sannsynlighet vil feilen ha blitt løst nå. Hvis du kjenner til noen annen måte å gjøre unna det samme, er det bare å gi oss beskjed i kommentaren. Hva tar du for deg?

 

Legg Igjen Din Kommentar