Beste iPhone- og iPad-tilbehør som julegaver 2020

Julen er rundt hjørnet, og du er forvirret over hva du skal gi gave til dine kjære - ektefellen din, barnet ditt, søsken, foreldre, venner og mer. Vel, la meg hjelpe deg med denne omfattende listen over beste julegaveideer 2019 for iPhone og iPad fans.

Etter å ha vært på samme side av gjerdet mange ganger, har dette blitt et årlig ritual for meg. Mens jeg ser etter gaver til de teknisk kunnskapsrike kompadrene mine, lager jeg også opp en må-lest, omfattende liste for deg. Her 'la meg presentere det for deg uten ytterligere forsinkelse.

Beste julegaveideer 2019 for iPhone og iPad-elskere

Hva inkluderer denne gavehåndboken for 2019 for iPhone- og iPad-fans? Vel, vi har sett nøye på både det essensielle og spennende tilbehøret og listet opp noen av de mest bedårende. Ta en titt på dem for å håndplukke noen av de kuleste til din kjære kompis, søte gutt eller kjæreste!

iPhone-tilfeller: tilby en pålitelig følgesvenn

Hvilken bedre måte å vinne hjertet til din kjære enn å presentere en fin iPhone-sak? Markedet kan skryte av mange deksler, alt fra designervesker, stilige lommebøker til ultratynne deksler og mer. Å velge en utmerket sak til kompisen din, bør ikke være et stort spørsmål.

iPhone lommebokvesker: Et elegant, smart og stilig valg

Beundret av profesjonelle og elsket av reisende, kan en eksklusiv lommebokveske være et godt valg. Den tar vare på vanlige grunnleggende behov, slik at brukeren ikke trenger å ha en tradisjonell lommebok. Dessuten jobber mange av dem med trådløs lading også.

Foretrekker du ikke en klumpete lommebokveske? Ikke noe problem. Vi har funnet noen minimalistiske lommebokvesker som kan lagre et par kort og også litt kontanter uten å legge til mye bulk.

For å få en til din elskede, utforsk følgende oppsummering:

 • Beste iPhone 11 lommebokvesker
 • Beste lommebokvesker for iPhone 11 Pro
 • Beste iPhone 11 Pro Max lommebokvesker

iPhone Designer Cases For Sassy One You Love

Kjenner du noen som har en flamboyant personlighet? Da kan en designerveske være den beste julegaven til dem. Tilgjengelig i forskjellige farger, design og mønstre, kan du velge noe nøyaktig skreddersydd til deres valg.

Spesielt borte er de dagene da beskyttelsen ble kompromittert for flott utseende. Takket være noe smart og hybrid råstoff tilbyr de også estetikk, panache og forsvar.

Vi har avrundet de mest tiltalende designdekslene for de nye iPhonene. Dykk inn i samlingene for å plukke ut en fin en akkurat nå!

 • Designervesker for iPhone 11
 • Beste iPhone 11 Pro Designer-tilfeller
 • Beste designervesker for iPhone 11 Pro Maks

iPhone ultra-slanke tilfeller, det hotteste aktivet

Komfortabelt grep, lommevennlighet, beskyttelse og funksjonalitet. Dette er noen av funksjonene som gjør ultra-slanke saker til en av de beste julegavene til iPhone-fans.

De lager et formtilpasset par med iPhone gir også et kamgrep. For ikke å nevne, de holder smarttelefonen i live!

Vil du ha en til din kjære venn? Hopp over til følgende lister:

 • Tynneste tilfeller for iPhone 11
 • De smaleste sakene for iPhone 11 Pro
 • iPhone 11 Pro Max ultra-tynne saker

iPhone feminine etuier til din kjæreste

Fantastiske designer-saker kan sette scenen i brann! Uten noen skjevhet er det ganske vanskelig å finne den perfekte gaven til kvinner.

Disse tilfellene kan være en livredder med iøynefallende bling, glitrende klodeeffekt, nydelig blomstermønster og annet bredt utvalg av design. Så hvis du prøver å vinne hjertet hennes denne julen, kan du prøve en av disse helt sikkert.

Vi har en spesiell liste, bare bla gjennom og velg den beste for henne:

 • Beste iPhone 11 tilfeller for kvinner og jenter
 • Feir skjønnheten i Womanhood med disse iPhone 11 Pro-dekslene
 • Beste saker for kvinner og jenter for iPhone 11 Pro Max

iPhone-batteri tilfeller: Så dine kjære er alltid juicer up

En perfekt julegave til iPhone-brukere som alltid er på flukt. En batterikasse er en bærbar strømbank, og beskyttelse rullet inn i en. Så mens telefonen deres er beskyttet, er den også godt ladet.

Selv om du begynner å komme på ideen, er det noen ting du bør merke deg; for eksempel strømbrudd, sikkerhetssertifikater, tilgjengelighet, portabilitet og beskyttelse.

Ikke bekymre deg for at du har sortert deg. Her er noen kraftige, trygge og lydkamper for den nyeste iPhone-iterasjonen:

 • Topp batteri deksler for iPhone 11
 • iPhone 11 Pro batteri tilfeller
 • Saft opp med disse beste iPhone 11 Pro Max batteri tilfeller
 • Zencase: En sømløs, trådløs batteri veske til iPhone 11-serien av Shuttercase

De beste øretelefonene til din musikkelskende kompis

Hvis personen du begav deg er en lydfil, er øretelefoner ganske enkelt noe av det kuleste de kan få som julegave. Fra de elegante AirPods, vanntett Xcentz til den ganske komfortable AuxGear, det er mange gode alternativer.

Bortsett fra å bringe liv til musikktiden, kan øreproppene også skyte håndfri samtale big time.

Er øretelefoner den beste gaven til dine kjære? Gå så over til vår omfattende rundeoppdatering:

 • Beste Bluetooth-hodetelefoner for iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max
 • Siri kompatible hodetelefoner
 • De beste alternativene til AirPods Pro

Beste høyttalere for iPhone og iPad: En besettelse for enhver lydfil

Igjen rettet mot lydfiler og musikkelskere, er Bluetooth-høyttalere ypperlige for trådløs strømming av musikk fra noens iPhone / iPad til høyttalerne. Trådløs gjør tingen bærbar, noe som er ganske nyttig.

Det er noen store aktører med høykvalitetsprodukter i dette segmentet. Så å få en kraftig høyttaler er en ganske enkel oppgave!

Dykk inn i vårt utvalg for å velge en robust Bluetooth-høyttaler for vennen din som elsker å høre på musikk og sette pris på lyden av høy kvalitet.

 • De beste trådløse Bluetooth-høyttalerne for iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og iPhone 11
 • Liste over vanntette Bluetooth-høyttalere for den peripatetiske

Bluetooth-sendere: En smart løsning

Hvis du la merke til det, har jeg vært overbegeistret med Bluetooth-høyttalere og hodetelefoner og ikke kablede. Selv om det ikke er noe galt med sistnevnte, er trådløs lyd på rett tid.

Så hva kan være en bedre julegave for iPhone- og iPad-elskere enn en Bluetooth-sender! Tross alt konverterer denne utrolig smarte enheten deres favoritt nye og gamle enheter Bluetooth-vennlige.

Her er noen av tilbudene vi har dekket:

 • AirFly Pro: En alt-i-ett Bluetooth-sender
 • Beste Bluetooth FM-sendere for iPhone

Knock Knock, det er på tide å skjenke en dokk

Forankringsstasjoner er nyttige. Bortsett fra å lade iPhone på en sikker måte, lar de deg også bruke smarttelefonen din håndfri. Når du er opptatt med å jobbe på datamaskinen din, kan du holde smarttelefonen ved å bruke dokkingstasjonen og være i stand til å holde rede på de siste varslene eller til og med samhandle med enheten mer praktisk.

Det er denne to-i-en-funksjonaliteten som gjør ladingen står så nyttig. Mens noen dokumenter har et ultra-bærbart design, kan andre skryte av et ladesystem med flere enheter slik at du kan holde alle enhetene dine organisert.

Så hvis du planlegger å velge en dokkingstasjon, hopper du over til runden nedenfor:

 • Dyktige dokkingstasjoner for iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max
 • Dockingstasjoner av tre for iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max

Smarte ladere for sine smarte enheter

Etter hvert som enhetene våre blir smartere, gir behovet for en hurtig, intelligent og effektiv lader seg opp. Mens de fleste bare stoler på de originale laderne som følger med enhetene sine, er det mange som ser etter bedre alternativer.

Så hvis du er villig til å presentere dine kjære med noe bedre, her er noen gode frivillige:

 • Beste USB-C ladere for iPhone 11
 • Beste iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max trådløse ladere
 • Xcentz xDynamo dual 36W vegglader for Apple-enheter
 • AUKEY USB-C Veggladere

Trådløse ladere: komfort når det er best

Trådløs lading har sakte fanget opp hos de fleste brukere. Det jeg personlig liker med trådløse Qi-ladere, er at de gjør juicing opp enheten mer praktisk.

Enda bedre, de jobber med de fleste tilfeller slik at du bare kan plassere iPhone på ladematten eller stå og la magien skje!

Vi har gjennomgått noen av de beste trådløse ladere for iPhone 11-serien, sjekk dem ut:

 • Sømløse og effektive trådløse ladere
 • De beste trådløse ladestativene

Bilfester og ladere: Gi gaven til riktig retning

Navigering er en viktig del av vårt daglige liv; bilfester gjør det enkelt, trygt og tilgjengelig. I disse dager har de fleste bilmonteringer tatt til seg trådløs lading. Derfor jobber de både som telefonholder og sikker lader. Hvis vennen din er en hyppig reisende, ville det være bra å presentere ham / henne med en bilmonterings-kum-billader.

Her er noen av favorittlistene våre:

 • Beste billadere for iPhone 11-serien
 • Bilfester for iPhone 11-serien
 • Trådløs billader for iPhone 11-serien
 • Topp iPad-billadere for å lade iPadene dine mens du reiser

Bærbare ladere: verktøyet oppfyller komfort

Kraftbanker er et godt hjelpemiddel når du har en travel timeplan og ikke har tid til å belaste dyret! En ideell gave til de som ofte reiser, kryp om lite batteri eller glemmer å lade over natten.

Interessant er at bærbare ladere er tilgjengelige i nesten alle former, størrelser og stil mulig, enten du er ute etter en slank profil, høy kapasitet, portabilitet, trådløshet eller til og med miljøvennlighet.

Egentlig!! En miljøvennlig bærbar lader? Vel, bare sjekk oppføringene nedenfor for mer informasjon

 • Unike og miljøvennlige solenergibanker
 • Power Banks for iPhone
 • Topp bærbare lader for iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og iPhone 11
 • Trådløse strømbanker for iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og iPhone 11
 • USB-C Power Banks for iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og iPhone 11

Beste julegaveideer for iPad-elskere

Det mest elskede nettbrettet i verden, iPad er en topp lydgjenstand som dobler superhendig bærbar PC. Hvis din kjærlige venn er en iPad-bruker, kan du presentere ham / henne en rekke tilbehør.

Ermer og vesker: Mer enn bare beskyttelse

Nesten hver iPad-bruker kjøper øyeblikkelig en beskyttelsesetui eller -hylse til dyret sitt. Så hvorfor rangeres den blant de beste julegavene til iPad-fans?

Vær oppmerksom på at det er et bredt utvalg av design og stiler tilgjengelig. Og ingen! Stol på meg; ingen iPad-elsker vil si at de har nok etuier eller ermer til dyret sitt. Her, vår liste over noen av de beste iPad-ermer og -vesker.

 • Topp iPad Pro-ermer
 • Beste iPad Pro Folio tilfeller
 • En lang rekke flotte drakter for 11-tommers iPad Pro-tilfeller

iPhone lærvesker

 • Luxe skinnvesker for 11-tommers iPad Pro
 • Lærvesker for 10, 2-tommers iPad

iPhone-tastaturetui

 • Tastaturvesker for 11-tommers iPad Pro
 • 10 beste iPad Air-tastaturetui
 • Beste iPad-tastaturetuier for iPad-brukere

Kickstand tilfeller

 • Kickstand-tilfeller for 10, 2-tommers iPad
 • Forbedret håndfri opplevelse med iPad Air 3 Kickstand tilfeller
 • Beste 10, 5-tommers iPad Pro Kickstand-deksler
 • 5 beste Kickstand tilfeller for iPad Mini

iPad Stylus: For en stilisert og jevn bruk

Det er allment kjent at iPad-er, spesielt de store, brukes av kreative fagpersoner. De bruker berøringsskjermen for å konseptualisere og skape et vakkert design. Selv om de ofte trenger en pekepenn med presisjon og trykkfølsomhet for det samme.

I tilfelle vennene dine trenger / fortjener en pekepenn til iPad-en, kan du velge en Apple-blyant eller andre verdige alternativer.

 • Beste iPad Pro Stylus: Apple blyantalternativer

iPad-stativ - er det en iPad eller en iMac?

Det blir oppfattet at Apple forbereder seg på å gjøre iPad til en passende erstatning for bærbare datamaskiner. Et iPad-stativ kan du bruke enheten horisontalt eller vertikalt, slik at du ser etter utseendet til en iMac.

Dessuten forhindrer stativet smerter i rygg eller nakke ved å justere visningsvinkelen ved å heve skjermen. Den gir også nok plass til å koble til laderen.

Her er noen av de beste alternativene for denne julen

 • Optimaliser 12, 9-tommers iPad Pro med disse stativene
 • Topp 10, 5-tommers iPad Pro-stativer

Spillkontrollere: Bang On for Hardcore Gamers

Takket være introduksjonen av Apple Arcade og andre spennende spillapper, kan iPhone og iPad enkelt konverteres til spillkonsoller. Derfor vil en kompatibel spillkontroller være en perfekt gave for noen som har et spill.

Det unike med dette teknikken er at det vil gjøre jula og året som kommer vakkert. Tross alt kan de forbedre spillferdighetene sine drastisk med riktig kontroller.

Forvirret hvilken spillkontroller som kan være det beste alternativet, la oss hjelpe:

 • Spillkontrollere for iPad Pro
 • Topp spillkontrollere for iPhone, iPad og Apple TV
 • Apple Arcade-spill du kan spille med kontroller

Jule-apper for iPhone og iPad

Juleapper er enormt populære blant barn. App Store har en rekke apper designet for å lyse opp høytiden. For eksempel juletapet, nedtelling, radio og mer.

Juleapper kan være morsomme: du kan engasjere barna dine mens du underholder gjestene, du kan bruke disse appene til å administrere julehandelen din, og du kan også fortelle historier og spore julenissen for barna dine. Det er en mengde apper du bør sjekke ut.

For å legge hendene på en fin en, kan du utforske vår samling av de beste juleappene for iOS!

Ha en fantastisk festlig tid ...

Jeg vet at jeg vet at du har plukket ut noen kule gaver til dine kjære. Har du noe imot å søle noen bønner om dem? Det vil jeg sette pris på.

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

 • Beste julebakgrunnsapper for iPhone og iPad
 • De beste smarte julelysene for å lysne opp festene dine
 • Legg julenisse til Memoji i iMessage på iPhone og iPad for å lyse opp juletider

Har du en ide om morderen? Skyt det opp i kommentarene. Last ned appen vår og følg oss på Facebook, Twitter og Instagram for aldri å gå glipp av de siste innleggene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar