Foxit Mobile PDF: Gratis PDF Editor-app for iPhone og iPad

Boklesing på iPad er på vei opp. Selv om det fremdeles er langt borte fra tallene som trykte bøker legger ut, er den observerte trenden veldig positiv at e-lesing vil øke raskt de kommende månedene.

Med apper designet for å lette problemfri og distraksjonsfri lesing (kombinert med øye-vennlige grensesnitt), beveger vi oss virkelig inn i epoken for e-bøker på iPad.

Med en slik evne kommer flere behov. For eksempel behovet for å kommentere, utheve eller lage notater i et dokument.

Foxit Mobile PDF-appanmeldelse: Gratis PDF Editor-app for iPhone og iPad

Ved hjelp av apper som iWork og CloudOn kan du redigere og opprette orddokumenter, regneark og til og med presentasjoner, men når det gjelder PDF-redigering, er alternativene begrenset.

Vi står overfor to problemer i det øyeblikket vi siktet etter å se etter passende, effektive og gode PDF-redaktører for iPad. Den første er at vi ikke har mange funksjoner i PDF-redaksjonen, og den andre er at hver av dem koster penger.

Interessant nok gikk en app gratis forrige måned, og den fortsetter å være gratis, så her er det en sjanse til å hente en ganske god PDF-redigeringsprogram til iPad og iPhone gratis.

Foxit Mobile PDF er en kjent app bygget for forskjellige plattformer inkludert Android og iOS. Det er to versjoner av appen for iOS - Lite og Pro - og bare i en begrenset periode ser det ut til at Pro-versjonen har gått gratis.

Funksjoner:

  • Kommenter dokumenter med forskjellige former som linje, pil, sirkel, etc.
  • Uthev tekst, understrek, merk
  • Legg enkelt til underskrifter i dokumenter
  • Åpne pdf-filer fra forskjellige kilder
  • velg og kopier tekst til utklippstavlen

Foxit Mobile PDF gir enkle delingsalternativer, slik at alle endringene du gjør, blir bevart mens du deler PDF-en via Wifi, iTunes eller e-post.

Appen er ikke veldig lett, men den fungerer greit. Lesing og redigering utføres i et sømløst, distraksjonsfritt miljø.

Appen fungerer med iOS 8.0 eller nyere og kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch.

nedlasting

Likte du denne anmeldelsen? Er appen opp til merket? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor. Ønsker du å komme med flere anmeldelser?

Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.