Beste iPhone SE-glassskjermbeskyttere i 2020: Ekstra lag med sikkerhet for din nye telefon

Nesten alle funksjonene til iPhone SE ligner på iPhone 6s, bortsett fra skjermstørrelse og 3D Touch. Det betyr at skjermen på iPhone SE er sterk nok til å ta virkningene av normale fall og ujevnheter. Men hvorfor ville du ta sjanser? Hvorfor ikke kjøpe fra en av de beste glassskjermbeskyttere for det?

For å hjelpe deg med det nye kjøpet, har vi listet opp noen av de beste glassskjermbeskyttere som finnes i markedet for iPhone SE. Bare se og gjør ditt valg.

Beste glassskjermbeskyttere for iPhone SE i 2019

#1. Maxboost

Maxboost hevder å være den tynneste glassbeskytteren i verden, noe som er imponerende. Tykkelsen på glassbeskytteren er bare 0, 2 mm, som er nesten usynlig.

Glassbeskytteren beskytter skjermen din mot olje, støv, smuss, riper og også hvis enheten er falt fra en standardhøyde. Sist, men ikke minst; beskyttelsen er 99% berøringsskjerm nøyaktig.

USP: Tynneste herdet glass

Sjekk ut på Amazon

# 2. IATO

iATO har nettopp laget denne iPhone SE-glassskjermbeskyttelsesfilmen med lasersnitt, som gir maksimal beskyttelse for hele berøringsskjermen på telefonen. Du vil sette pris på ripebeskyttelse og klarhet i HD-netthinnen.

Siden iATOs skjermbeskyttelse har 9H-hardhet, kan den lett beskytte telefonen mot riper. Dette helt gjennomsiktige glasset har et oleofobt belegg for å forhindre flekker.

USP: HD netthets klarhet

Sjekk ut på Amazon

# 3. Pleson

Plesons glassskjermbeskytter tilbyr tre bemerkelsesverdige funksjoner: sensitiv betjening, behagelig berøring og HD-klarhet. De tre funksjonene gjør dette produktet komplett, siden du ikke kan forvente mer enn dette fra noen skjermbeskytter.

Du kan installere denne skjermbeskyttelsen enkelt uten å legge igjen rester når du fjerner den. Det hydrofobe og oleofobe belegget holder svette, olje og vannrester borte fra telefonens berøringsskjerm.

USP: Sensitiv drift

Sjekk ut på Amazon

# 4. JETech

Vanlige skjermbeskyttere mister kapasiteten til å svare. Dette er ikke tilfelle med JETech glassskjermbeskyttere for din iPhone SE. Denne skjermbeskytteren beholder sin reaksjonsevne i lang tid og gir deg krystallklar utsikt uansett hvor du er.

Selv etter kontinuerlig berøring, tiltrekker JETechs film ikke olje eller svette. Det oleofobe belegget fjerner fingeravtrykk, flekker og flekker.

USP: 2, 5D runde kanter

Sjekk ut på Amazon

# 5. STOR BOKSTAV

UPPERCASE glassskjermbeskytter har en hardhet på 9H, noe som er litt mindre enn hardheten til diamanten på 10H. Når det er sagt, kan du være trygg på at iPhone SE-skjermen din vil forbli uberørt i tilfelle den faller fra hånden din.

I tillegg bruker glassbeskytteren lim, som er boblefast, slik at det blir en enkel installasjon. Prisen er også ganske budsjettvennlig.

USP: Forbedret brikkemotstand

Sjekk ut på Amazon

# 6. Teknisk rustning

Tech Armor er et populært navn innen skjermbeskyttelse av smarttelefoner. For din iPhone SE har Tech Armor laget en robust skjermbeskyttelse fra ballistisk glass, som ser fantastisk ut og beskytter telefonens skjerm mot riper og høye slag.

Merket godkjenner bare førsteklasses materiale, og ekspertdesign før skjermbeskytteren går i produksjon. Og derfor får du den beste beskyttelsen selv om du tilfeldig henter en hvilken som helst beskytter fra en online eller offline butikk.

USP: Ballistisk glass

Sjekk ut på Amazon

# 7. Supershieldz

Supershieldz er et annet stort navn i skjermbeskyttere for iPhones og iPads. Her presenterer Supershieldz en pakke med to filmer til din iPhone SE. For enkel og boblefri installasjon har merket brukt et spesielt lim som ikke etterlater rester etter påføring.

Glassskjermbeskytteren er tre ganger sterkere enn vanlig film; den har 9H-hardhet og 99, 99% HD-klarhet, noe som gir deg første berøringsopplevelse. Hydrofobe og oleofobe belegg sikrer at det ikke er rester av olje og svette på skjermen.

USP: Herdet glass av høyeste kvalitet

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Innpakking

En skjermbeskytter av høy kvalitet skal være den første du bør kjøpe når du har iPhone i hendene. Hvis du elsker din iPhone som kroppen din, bør du behandle telefonens berøringsskjerm som det mest følsomme organet, som krever konstant beskyttelse.

Du kan henvise til:

  • Beste iPhone SE støtfangervesker
  • Beste iPhone SE lommebokvesker
  • Beste iPhone SE-dokkingstasjoner
  • Beste iPhone SE lærvesker

Så hvilken glassskjermbeskytter skal du kjøpe til iPhone SE? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus. Ikke glem å laste ned appen vår for å se mer iPhone-tilbehør.

 

Legg Igjen Din Kommentar