Hvordan aktivere og bruke Instant Hotspot på iPhone og iPad

Instant Hotspot i iOS 13 gir en bemerkelsesverdig praktisk måte å få tilgang til iPhones mobilforbindelse fra andre enheter. Når Instant Hotspot er aktivert, trenger du ikke å slå på eller slå av hotspotet ditt, godkjenne tilkoblinger eller manke med innstillinger i det hele tatt. IPhones hotspot blir ganske enkelt synlig for andre enheter du har logget på med Apple-IDen din, og den er klar til å få tilgang til. Før du bruker Instant Hotspot, er det noen krav du må være klar over:

Krav til øyeblikkelig hotspot:

  • Enheten du skal bruke den på (en iPhone eller iPad WiFi + Cellular) må kjøres på en transportørplan som støtter Personal Hotspot.
  • Hver enhet du bruker Instant Hotspot sammen med - verten og klientene - må være logget på med samme Apple ID til iCloud.
  • Hver enhet må ha Bluetooth og WiFi aktivert.

Hvordan aktivere eller deaktivere Instant Hotspot på iPhone og iPad

Trinn 1. Slå på Bluetooth-tilkoblingen på både iPhone og målenhet.

Eller (Valgfritt) Under Personlig hotspot i Innstillinger, trykk på “Tillat andre å bli med.” Dette lar deg bruke det vedvarende hotspotet, også på andre enheter som Windows-PC eller Android-nettbrettet.

Trinn 3. Den eneste måten å deaktivere øyeblikkelig hotspot er å slå av Bluetooth på din iPhone eller sette den i flymodus.

Slik kobler du til Instant Hotspot fra iPhone, iPad eller Mac

På Mac-en din

Trinn 1. Gå til menylinjen.

Steg 2. Gå til WiFi-statusmenyen .

Trinn 3. Velg navnet på iPhone eller iPad du vil koble til.

På en annen iPhone eller iPad

Trinn 1. Trykk på Innstillinger på iOS-enheten din

Steg 2. Trykk på WiFi, og trykk deretter på navnet til iPhone eller iPad du vil koble til

Den største fordelen med Instant Hotspot er at det er en vedvarende funksjon som alltid er på. Med mindre Bluetooth er slått av eller du er i flymodus, vil enhver enhet som er logget på iCloud-kontoen din og innen rekkevidde, kunne koble seg til hotspot. Det er ingen ekstra trinn for å bruke øyeblikkelig hotspot med iPhone, iPad eller Mac siden du er logget på disse enhetene.

Hvis du har satt opp familiedeling, kan du gjøre det enda enklere for familiemedlemmer å automatisk koble seg til hotspotet ditt, uten å aktivere “Tillat andre å bli med.”

Alt i alt gjør øyeblikkelig hotspot personlig hotspot, et notorisk finart alternativ, "fungerer bare" som så mange andre Apple-funksjoner. Hvis du har Bluetooth aktivert, kan du koble til det personlige hotspotet ditt, akkurat som om det alltid var på.

Du vil gjerne lese disse innleggene også:

  • Slik stopper du iPhone, iPad og Mac fra automatisk tilkobling til lagrede WiFi-nettverk
  • Beste WiFi Analyzer-apper for iPhone og iPad
  • Hvordan endre farge på iMessage Bubble på iPhone og iPad
  • Slik deaktiverer du forhåndsvisning av kobling i Safari på iPhone og iPad

Bruker du Personal Hotspot mye for å dele din mobilforbindelse? Del dine tilbakemeldinger i kommentarfeltet eller kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Last ned iOS-appen vår for å lese andre nyttige opplæringsprogrammer på iOS 13.