Hvordan bruke Snapchat for virksomhet effektivt i 2016

I den nåværende verden fanger alt som vinner masse appell oppmerksomhet fra politikere eller forretningsfolk. Snapchat, en iPhone-meldingsapp for iPhone, er nå på radarskjermen til forretningsmenn med en akutt følelse av å få mest mulig ut av en slik crowd-puller. Faktisk har sosiale medier-plattformer og populære apper blitt en kontant ku i markedsføringsmiks.

På den annen side utvider slike tjenester omfanget for forretningsfolk å bruke sin database og andre funksjoner. Snapchat har nylig lagt til live tekst, chat og videosamtaler blant kontakter. Dette har skutt opp bruken av applikasjonen blant unge Snapchat-brukere. Her er noen fakta og tall for å bevise påstandene:

  • Snapchat kan skryte av omtrent 26 millioner brukere i USA.
  • 77% college-goers bruker denne appen hver dag.
  • Hvis tilbudt en kupong på Snapchat, forventes 58% studenter å kjøpe et produkt eller en tjeneste.

Dette beviser at det er en enorm befolkning av potensielle kunder; Dette inspirerer også markedsførere til å inkludere Snapchat i markedsføringsplanene sine. Hvis du er en av markedsføringspersonell som jobber for et stort merke, kan du bruke Snapchat for å nå ut til målgruppen din.

Slik bruker du Snapchat effektivt for bedriften din i 2016

Spesielle hendelser

Arrangementet er et av de beste markedsføringsverktøyene som brukes av gigantiske selskaper. Ved å delta i spesielle begivenheter, engasjerer virksomheter kunder til å samhandle med merkevarene sine. Hvis du har deltatt eller vert for en begivenhet nylig, kan du engasjere Snapchat-brukere. Du kan planlegge storslåtte åpninger av produkter, merkedager, messer, veldedighetsarrangementer, etc., og få mest mulig ut av Snapchat. Appen lar målgruppen få tilgang direkte til live-hendelsene dine.

Lag Buzz

Før du faktisk lanserer et produkt eller en tjeneste, kan en teaser eller en teaser-annonsekampanje generere den høye spenningen blant potensielle kunder. Det er som en filmtrailer som presenterer en serie korte scener fra en film bare for å bringe seerne til sølvskjermen. Dette føder også surr blant målgruppen din, som snakker om produktet / tjenesten din på kaffehus, college kantiner eller på selve den sosiale medieplattformen. Siden bildene og videoene forsvinner etter noen sekunder, ville de skape en viss vilje hos publikum til å se innholdet gjentatte ganger.

Bak scenen

Google har brukt en fantastisk taktikk for å merke seg som en elite arbeidsgiver. I utviklingsland som India tilbyr Google andre selskaper å sende sine ansatte til å besøke Google-kontorer som en del av insentiver. Men før dette skapte Google noen av de beste kontorene med ergonomisk design og fantastisk arkitektur. Så Google tok med seg teknologi-aspiranter bak kulissene og fascinerte dem med topp moderne kontorkultur. Nå blir de besøkende Googles merkeambassadører, som begynte å snakke om sine erfaringer med andre kolleger og venner. Dette projiserte Google som det beste selskapet å jobbe med.

Ved hjelp av Snapchat kan du gjøre dette. Ta publikum bak kulissene. Hva skjer i det kreative studioet ditt? Hvordan produserer du produktet ditt? Skyt vakre videoer av nylig installerte maskiner på fabrikken. Vis frem en utmerket bedriftskultur av merkevaren din, og flyt bildene og videoene på Snapchat. Jobben din er ferdig! La brukerne komme med kreative bildetekster for bildene og videoene; På denne måten kan du engasjere dem med merkevaren, produktet eller tjenesten din.

Jazzy-innhold

Siden Snapchat-brukere faller i alderen 12 til 34 år, bør du holde innholdet ditt så uformelt som mulig. Ingenting alvorlig ville imponere dem, så legg til litt krydder, farger, action og moro. Dette bør imidlertid ikke gjøres på bekostning av profesjonalitet, noe som skal gjenspeiles i all kommunikasjonen med publikum.

Lag noveller

Personer som bruker digitale skjermer er utålmodige til å bytte fane; så hvis du serverer dem noe blid i smak, vil de ikke tenke seg om to ganger for å endre fanen, selv om innholdet bare varer i ti sekunder. For å engasjere dem, lag noveller om merkevaren / tjenesten / produktet ditt. Svært engasjerende videoer vil fange oppmerksomheten deres i noen tid, og de vil gjerne vente på en til i kø. Normalt blir slikt innhold konsumert mens målgruppen din sitter i klassen eller på en kort kaffepause. Hvis du tilbyr dem noen quickies, vil de konsumere lett.

Tilbud

Snapchat blir et effektivt medium for bedriftseiere å tilby insentiver, gaver, konkurranser osv. I følge en undersøkelse, var svimlende 58% av studenter mer interessert i å kjøpe fra et selskap hvis selskapet tilbyr kuponger gjennom Snapchat. Denne trenden snakker bind om Snapchat-popularitet og nytteverdi. Det er et seriøst medium å få kontakt med målgruppen, hvor avkastningen på investeringen er høy.

Så er du klar til å inkludere Snapchat i markedsføringsbudsjettet ditt? Hvis ja, kan du utforske den fantastiske appen.

Del tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar