Hvorfor ringer forskjellige iPhones samtidig: Hvordan fikse jeg

Mange iPhone-brukere rapporterer at siden de oppdaterte sine gamle iPhones med det nyeste operativsystemet (dvs. iOS 8), har de opplevd et rart problem. De observerer at når en iPhone begynner å ringe, også de andre iPhonene i nærheten av dingsen blir med! Enda merkelig er de andre iPhonene, selv om det å ha et helt annet nummer også får en samtale fra det samme nummeret som den første gjør.

Vet årsaken: Eksperter grubler over dette problemet og fant ut at det kan være to grunner til at iPhones med forskjellige tall ringer sammen og viser det samme antallet som ringer dem. For det første har det noe med innstillinger å gjøre. Den siste iOS 8 kommer med funksjonen som heter FaceTime, dvs. iPhone-mobiltelefonsamtaler. Den andre grunnen er at hvis det er deling av en felles iCloud eller Apple ID, vil iPhonene sannsynligvis akseptere anrop fra et enkelt nummer, men ringer helt.

Dette er grunnene til at to eller flere Apple-enheter ringer helt mens de svarer på den samme innringeren.

  • Enhetene har “iPhone Cellular Calls” aktivert
  • Enhetene er koblet til den samme iCloud-kontoen eller de samme Apple ID-ene

Slik stopper du forskjellige ringer fra iPhones samtidig

Fremgangsmåte for å stoppe ringingen av forskjellige iPhones samtidig som et svar på en samtale på noen av dem. Du må enten endre innstillingene eller ganske enkelt ha forskjellige ID-er.

Trinn 1: Gå til “Innstillinger” på begge iPhonene.

Trinn 2: Finn “FaceTime”. Trykk på den.

Trinn 3: Å trykke på “FaceTime” fører deg videre til iPhone-mobiltelefonsamtaler.

Trinn 4: Slå av iPhone Cellular Calls / iPhone Mobile Calls.

De personlige innstillingene for å slå iPhone Cellular Calls “off” kan ikke betraktes som det beste alternativet. Hvis du ikke vil berøre denne innstillingen, kommer vi her med en annen guide som hjelper deg å endre den "virkelige innstillingen", den permanente løsningen.

Ikke bruk de samme Apple ID-påloggingene for alle iPhonene du har:

Den virkelige løsningen ligger i å bruke forskjellige Apple ID-pålogginger for hver iPhone du har. Dette betyr ganske enkelt at du må logge ut fra den eksisterende Apple ID eller iCloud ID og deretter logge inn på en annen, eller hvis du ikke har det, oppretter du en.

 

Legg Igjen Din Kommentar