Slik konfigurerer du Apple Watch for bruk med venstrehånd

Apple Watch smiler til slutt vakkert på håndleddet. Og hvorfor ikke, det er den mest etterlengtede tidsbevarende enheten med mange fantastiske funksjoner. Vet du at du enkelt kan sette opp Apple Watch til venstrehåndsbruk?

Apple Watch spør deg hvilket håndledd du vil bruke på under selve installasjonsprosessen. Bare velg håndleddet du vil bruke Apple Watch på, og det setter det automatisk opp for deg.

Men hva hvis du har glemt å velge det alternativet under installasjonen, hvordan vil du konfigurere det til venstrehåndsbruk? Det er ganske greit.

I motsetning til mange andre smartwatch-brukere, bruker du Apple Watch på høyre håndledd. Det er helt akseptabelt, men da må du endre innstillingene for Apple Watch Orientation. Her fungerer det!

Slik setter du opp Apple Watch for å ha på høyre hånd

Trinn 1. Start Innstillinger- appen fra startskjermen på Apple Watch.

Steg 2. Trykk på Generelt.

Trinn 3. Trykk på Orientering.

Trinn 4. Neste opp, trykk på høyre som er under håndleddet.

Trinn 5. Nå, trykk på Venstre under Crown.

Det er det!

Har du koblet Apple Watch med iPhone for å installere apper på Apple Watch? Det ville være veldig fint å ha noen spill-app på Apple Watch for å krydre spillopplevelsen din.

Hva synes du om Apple Watch? Har det vært i stand til å sjarmere deg ved første blikk? Del erfaringer med oss ​​i kommentaren nedenfor eller på Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar