Slik deaktiverer du delt visning og skyver over på iPad som kjører iOS 12 eller iOS 11

Fra iOS 11 i 2017 introduserte Apple to flotte funksjoner for multitasking på iPad Pro - Split View og Slide Over. Split View tjener formålet med multitasking mens den andre forbedrer opplevelsen av det.

De er utvilsomt gode funksjoner for å øke produktiviteten, spesielt gitt skjermstørrelsen til iPad Pro. Imidlertid, hvis du ønsker å deaktivere Split View og Slide Over på iPad for å få maksimalt ut av storskjerm, er dette en rask måte.

Slik slår du av delt visning og skyver over på iPad i iOS 12 eller iOS 11

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på iPad-en din.

Steg 2. Trykk nå på Generelt → trykk på alternativet Multitasking & Dock ; dette alternativet ligger under Handoff.

Trinn 3. Deretter slår du av "Tillat flere apper."

Gå ut av Innstillingene på iPad, så har du en deaktivert delt visning og glir over.

For å bekrefte handlingen din, kan du gå tilbake til iPad-skjermen og sjekke effekten. Du vil ikke kunne åpne mer enn én app på enheten din samtidig.

Hvis du vil ha denne funksjonen tilbake; Gå til InnstillingerGenereltMultitasking og slå på bryteren ved siden av Tillat flere apper for å aktivere den.

Et viktig poeng å huske på er Safari delt skjerm. Hvis du har aktivert Split-visning på Safari på iPad-en, fortsetter den sin virkning der selv om du har slått av delt visning på iPad.

Det var alt folkens!

Oppsummering ...

For pro-brukere er delt visning en utmerket funksjon på iPad Pro. Gitt den store skjermstørrelsen, liker strømbrukere å utforske muligheter for multitasking, da de kan åpne flere apper og vinduer på enheten. For gjennomsnittlige brukere kan de bruke delt visning og skyve over for å oppnå mer produktivitet fra iPad Pro.

Du vil gjerne se på disse innleggene:

  • Delet visning og glid over at ikke fungerer på iPad i iOS 11: Mulige løsninger
  • Multitasking i iOS 11 på iPad: Bruk Drag & Drop, Dock, App Switcher og Split View
  • Split View-funksjon på iPad: Liste over støttede apper
  • Slik bruker du delt visning på iPhone: Få tilgang til to apper på en gang!

Vil du bruke delt visning på iPad Pro? Hvilke vanskeligheter møter du når du bruker en delt visning? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg for å laste ned appen vår for å lese andre informative opplæringsprogrammer.

 

Legg Igjen Din Kommentar