Slik endrer du applayout på Apple Watch

Apple Watch kan tilpasses på mange måter for å lage en fin match med moteerklæringen. Du kan endre se på band, applayout, tilpasse se ansikter og mer for å gi klokken ditt personlige preg.

Hvis Apple Watch-skjermen blir uorganisert, vil den se vanskelig ut. En rekke apper som er fastpakket på den lille startskjermen, vil sikkert ikke gjøre noe godt inntrykk, hvis du vil at den dyrebare klokken alltid skal skinne igjennom. Siden det er designet for å være en ikonisk bærbar enhet, fortjener den å ha et godt organisert utseende.

Ved å endre applayout kan du enkelt tilpasse Watch Startskjerm. Dessuten er det noen veldig attraktive tilpassede appoppsett for å hjelpe deg med å designe Watch Home-skjermen vakkert.

Hvordan endre applayout av Apple Watch fra iPhone

Trinn 1. Start Apple Watch-appen på din iPhone.

Steg 2. Trykk på fanen Min klokke nederst.

Trinn 3. Trykk på Applayout.

Trinn 4. Fremover ser du startskjermen på klokken. Bare trykk og hold på hvilken som helst app og flytt den hvor som helst på skjermen.

Trinn 5. Når du er ferdig med tilpasningen, må du peke på Tilbakestill fra øverste høyre hjørne.

Det er alt du kan gjenta disse trinnene for å endre applayout når du vil.

Organiser apper rett fra Apple Watch

Hvis du vil organisere apper ordentlig, kan du gjøre det rett fra Apple Watch. Følg de gitte trinnene nedenfor:

Trinn 1. Mens du er på startskjermen til klokken, trykker du på og holder på hvilken som helst app du vil flytte på ønsket sted.

Steg 2. Når appen begynner å vri seg, drar du den hvor som helst du vil at den skal plasseres.

Trinn 3. Når du er ferdig, trykker du på Digital Crown for å gjennomføre endringen.

Det er det!

Du kan ikke flytte klokke-appen fra den respektive midtposisjonen. Det spiller ingen rolle hvilken layout du velger å gå med, Clock-appen vil forbli plassert i midten. I motsetning til iOS, kan ikke appikoner skilles fra hverandre på Apple Watch.

 

Legg Igjen Din Kommentar