Billige iPhone 7 Plus-tilfeller i 2020: Rimelige, men ugudelige kule tilfeller for å spare mange dollar

Gjennom årene har en ting jeg har lært etter å ha brukt mange saker fra en rekke forskjellige kategorier: ikke alt som glitrer er gull, og ikke alt som er lett tilgjengelig er dårlig. Ved flere anledninger klarte ikke de dyreste sakene å oppfylle merket. Og i mange tilfeller så selv de billigste dekslene ikke bare veldig fine ut på iPhone-en, men tilbød også det viktigste forsvaret mot dråper. Derfor holder jeg ikke lenger unna å se alvorlig på selv sakene som er svært rimelige. Etter å ha undersøkt mange alternativer, har jeg laget en omfattende liste over noen av de billige iPhone 7 Plus-sakene.

Den ene kvaliteten jeg har likt i alle disse tilfellene er at de har en betydelig profil og har god oppbygging. Et annet bemerkelsesverdig aspekt er at de ser fine ut på iPhone. Tatt i betraktning forskjellige behov, har jeg plukket opp saker med en annen design. La oss se dem nærmere!

10 billige iPhone 7 Plus-tilfeller i 2019

Hurtigkoblinger:

 • ULAK Knox Armor
 • Caudabe Veil
 • Lontect
 • iXCC
 • WenBelle Blazers Series
 • Abacus24-7
 • LUOLNH
 • TORRAS
 • WizGear
 • JETech

#1. ULAK Knox Armor

ULAK Knox Armor er laget for å gi pengene dine på lang sikt. Den har dobbelt lagdel av konstruksjon som forsterker styrken. Det harde PC-utsiden er i stand til å forsvare smarttelefonen din fra dråper.

TPU interiør hjelper saken med å absorbere støt. Den har hevet rammen som forhindrer at ripen skader berøringsskjermen på enheten din. Apple-logoutklipp på baksiden forsterker designet. Til slutt er denne fine utseendet vesken tilgjengelig i ni fargealternativer.

USP: Dobbeltlagsstruktur

Sjekk ut på Amazon

# 2. Caudabe Veil

Det største høydepunktet på Caudabe Veil er det ultratynne designet. Den er laget av svært fleksibelt polypropylen og hardplastmateriale. Når alle har en så slank profil, kan saken avverge virkningen av mindre dråper.

Den matteksturerte overflaten gir bedre grep, slik at du kan holde enheten komfortabelt i hånden. Glatte knapper er enkle å trykke på. Denne svelte-saken kommer i tre fargealternativer som blå, frost og stealth black.

USP: Tynneste sak

Sjekk ut på Amazon

# 3. Lontect

Med det støtsikre designet gir Lontect beskyttelse mot kroppen din til iPhone. Diamantbelagt bling rhinestone forsterker profilen. Plastryggdekselet er sterkt nok til å motstå slag.

Solid støtfanger styrker konstruksjonen ytterligere. Det myke TPU-interiøret sørger for at din iPhone har den nødvendige pleien og forblir beskyttet fra bunnen av. Dessuten er det syv nydelige fargealternativer å velge mellom.

USP: Bling Rhinestone

Sjekk ut på Amazon

# 4. iXCC

Med krystallklar design, sikrer iXCC etui din smarttelefon i stand til å veve magi uanstrengt. Det sport hardt bakpanel som tilbyr beskyttelse mot dråper. TPU støtfangerputen forbedrer konstruksjonen ytterligere.

To-delt design styrker levetiden. De hevede kantene lar ikke skjerm og kamera berøre overflaten. Videre lar fire fargealternativer deg håndplukke passende klar etui til phabletten din.

USP: TPU Bumper Cushion

Sjekk ut på Amazon

# 5. WenBelle Blazers Series

Det er tilfeller som kanskje ikke ser blendende ut for øynene, men de har kvaliteten til å være en søt dress. WenBelle Blazers Series lommebokveske er et slikt eksempel. Den er spesielt klargjort for folk som foretrekker lavprofildesignet og vil at iPhone skal se profesjonell ut.

Vesken er laget av fuskinn, og er ganske glatt. Den har tre spor for kort og et stort rom der du kan lagre litt penger. Magnetisk lukking lar deg enkelt feste og åpne saken. Stativfunksjonen gir bedre synsvinkel. Blå, grå og brun er de tre fargealternativene du kan velge mellom.

USP: Faux Leather

Sjekk ut på Amazon

# 6. Abacus24-7

Abacus24-7 lommebokveske leveres med RFID (radiofrekvensidentifikasjon) blokkeringsfunksjon som beskytter informasjonen på kortene dine. Skåret med syntetisk skinn, og er ekstremt glatt. Det er et par spor for kort.

Du kan også sette en dollarregning inne i pengeshylsen. Med magnetlås kan du feste saken sikkert. Med standfunksjonen gir det liv til filmtiden din. Denne tynne lommebokvesken kommer i fire farger som rødt, svart, lilla og rosegull.

USP: RFID-blokkering

Sjekk ut på Amazon

# 7. LUOLNH

Ta opp denne elegante vesken for å gjøre din iPhone flaunt til et ultra-elegant design. Opprettet med TPU-materiale av høy kvalitet, er saken enormt fleksibel og glatt. Du kan stole på den for å bekjempe ripen. Den klare saken har to sjiraffer på baksiden som pryder utseendet. Myk-strukturert overflate føles ganske varm å ta på og gir den nødvendige komforten for å holde enheten.

USP: Slank Design

Sjekk ut på Amazon

# 8. TORRAS

Skulle du ønske å presentere phabletten din et elegant deksel, kan dette tilbudet fra TORRAS være et av de bedre alternativene. Den harde PC-strukturen kan se ut til å være ganske slank, men den kan motstå mindre fall. Og med den matte finishen kan dekselet også holde av fingeravtrykk og skitt.

Den store skjermen har ekstra beskyttelse i form av hevet leppe. Den har også et kamerabud for å forhindre at skytteren blir riper.

Bortsett fra det essensielle forsvaret, er TORRAS slank deksel tilgjengelig i flere attraktive fargetoner inkludert den nydelige røde, stadig merkverdige blå og mer.

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 9. WizGear

Den eneste grunnen til at jeg har valgt WizGear, er at den er ideell for reisende. Den har et skallhylster på baksiden, som lar deg enkelt ta med smarttelefonen din. Belteklemmen er fullt justerbar; noe som gjør det mye enklere å feste enheten din sikkert i en bag.

Holster fungerer også som en pålitelig kickstand for å opplive videotiden din. Når det gjelder beskyttelse, er den sterk nok til å hindre påvirkningen av dråper.

USP: Handy Shell Holster

Sjekk ut på Amazon

# 10. JETech

JETech clear er spesielt klargjort for folk som elsker å vise frem enheten sin og ikke liker å legge på en sak. Den klare designen gir lisensen til din iPhone til å fortsette å arrestere øyne. Det som står bra i saken er den strålende fusjonen av PC- og TPU-materiale som gjør konstruksjonen veldig holdbar.

Den har en ringholderholder som gir en fantastisk opplevelse i media. Til slutt er svart og HD-klart de eneste to fargealternativene.

USP: Ringholder Kickstand

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Hvilken har du valgt til phablet?

Til tross for at de er relativt lave priser, har disse sakene kvaliteten til å se bedårende ut på din iPhone 7 Plus. Med den pene designen og den sterke oppbyggingen kan dekslene gi den nødvendige beskyttelsen mot dråper.

Hvilken av disse sakene har du valgt for din iPhone? Er det den med den slanke og myke strukturen eller den som har en slitesterk struktur og gir kompromissløs forsvar mot tilfeldige fall? Det ville være veldig hyggelig å kjenne valget ditt.

Det kan være lurt å se på:

 • Beste iPhone 7 Plus Folio-deksler
 • Beste iPhone 7 Plus lommebokvesker
 • Beste iPhone 7 Plus Kickstand tilfeller
 • Beste iPhone 7 Plus slanke tilfeller

For å lese flere slike topplister for tilbehør til iPhone, last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar