Beste iPhone 6 Plus vanntette tilfeller i 2020: Bli eventyrlysten med iPhonen din i alle omgivelser

Klar til å dra på fantastiske friluftsaktiviteter som svømming? Du ønsker å holde smarttelefonen sikker mens du liker morsom sport. Derfor er det bedre å sjekke ut en betydelig liste over de beste vanntette iPhone 6 Plus-koffertene og velge den som kan tilby helkroppsbeskyttelse på enheten din.

Bortsett fra å ha standard inntrengningsbeskyttelsesvurdering, er disse vanntette etuier laget for å være støtsikker. De er veldig lette og har det slanke designet. I tillegg tillater disse beskyttelsessakene problemfri tilgang til alle funksjonene på enheten din. Nok snakk, la oss utforske listen over vanntette saker for iPhone 6!

Beste iPhone 6 Plus vanntette tilfeller i 2019

Rask tilgang:

 • Livbeskyttet FRE-SERIEN
 • HESG
 • Cambond
 • Joto
 • Effun
 • LifeProof NUUD
 • CellEver
 • Rød pepper
 • Temdan
 • Meritcase
 • SUPCASE

#1. Livbeskyttet FRE-SERIEN

Livresistent FRE SERIES er ganske enkelt en av de beste vanntette sakene. Med den slanke designen ser den elegant ut på din iPhone 6 Plus. Den innebygde skjermbeskytteren er veldig lydhør for berøringen. Du kan enkelt lade og synkronisere enheten din ved hjelp av mikro USB-porten.

De uttalte knappene har et godt klikk. IP-68-inntrengningsbeskyttelsesvurdering sammen med militær dråpsbeskyttelse gjør det til et førsteklasses alternativ fra alle aspekter. Denne forbløffende vanntette vesken er tilgjengelig i fem fargealternativer.

USP: Ultimate Protection

Sjekk ut på Amazon

# 2. HESG

HESG vanntett etui er fullt utstyrt for å levere beskyttelse mot hele kroppen til din iPhone. Leset med premium TPU og PC-materiale, og det solide kabinettet kan tåle selv ekle støt.

Har en veldig slank profil, passer den snuggly; som gir enkel tilgang til alle funksjonene på enheten din. Med IP68-karakter sikrer dette vanntette etui enheten din den beste beskyttelsen, slik at du kan få mest mulig ut av svømmetiden. Dessuten kommer HESG i ni fargevarianter.

USP: Full kroppsbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 3. Cambond

Cambond gir deg en vanntett pose for å beskytte din iPhone 6 Plus fra alle hjørner. Posen har en streng festet til den slik at du kan holde den tett når du er under vann.

Dessuten lar strengen deg legge posen rundt halsen hvis du ikke vil holde telefonen i hendene.

Den IPX8-sertifiserte vanntette posen lar deg dykke dypt ned til 100 fot. Nå kan du glede deg over vannsport og eventyrlystne spill som rafting, dykking, ski, fiske, båtliv, skøyter, surfing, kajakkpadling, snorkling, sykling og mer.

USP: Ufarlig ABS-materiale av mat

Sjekk ut på Amazon

# 4. Joto

Hvis du er på jakt etter en eksepsjonelt brukervennlig universell vanntett sak, må du gi JOTO en god sjanse. Denne veskeposen passer til alle smarttelefoner med opptil 6, 0 diagonalstørrelse. Den har et klart vindu på begge sider. 100 fot IPX8-sertifisert vanntett gjør det til et must for vannsport-elskere. JOTO vanntett etui kommer i så mange som åtte fargevarianter.

USP: Ultimate Protection

Sjekk ut på Amazon

# 5. Effun

Ta et stup i en hvilken som helst vannmasse, ha det gøy i en time, og vann vil ikke skade iPhone 6 Plus. Det er Effun - en vanntett partner til din iPhone. Effuns vanntette etui kommer med multibeskyttelsesfunksjonen.

Den vanntette IP68-standarden lar deg dykke dypt ned i to meter i en time. Dessuten beskytter saken din iPhone mot dråper og støt.

Denne saken har presise utskjæringer for alle knapper og kontroller som Touch ID, kameraer, høyttalere, strømknapp, dempeknapp, volumknapper og ladeport. Du vil sette pris på den høye berøringsfølsomheten, den innebygde skjermbeskytteren.

USP: Ultralett og slank

Sjekk ut på Amazon

# 6. LifeProof NUUD

LifeProof er kjent for å produsere vanntette kasser av topp kvalitet. Og denne er ikke annerledes. LifeProof NUUD med IP68-beskyttelsesgrad gir enheten ditt nødvendig forsvar mot vann.

Dessuten gir den også militærbeskyttelsen for å sikre at phabletten din har nok muskler til å absorbere sjokk. NUUD vanntett veske er veldig elegant og gir et formpassende utseende på smarttelefonen. Svart og skred er de eneste to fargealternativene.

USP: Formtilpasset design

Sjekk ut på Amazon

# 7. CellEver

Både når det gjelder å gi mye påkrevd sikkerhet fra støt og vann, utmerket CellEver seg i å leve opp til fakturering. Det mest bemerkelsesverdige med denne vanntette saken er den minimale designen som ser fin ut på iPhone 6 Plus.

Den nøyaktige utskjæringen for Apple-logoen og kameraet forbedrer det generelle utseendet. Den lette designen føles veldig behagelig i håndflatene. CellEver vanntett etui er tilgjengelig i tre farger som havblått, hvitt og svart.

USP: Lett design

Sjekk ut på Amazon

# 8. Rød pepper

RedPepper har laget denne iPhone 6 Plus vanntette saken med full av paradokser. Vesken er vanntett, men kompatibel, helt beskyttende, men likevel presis, følsom, men miljøvennlig, tykk, men bærbar og av høy kvalitet, men likevel rimelig.

Vanligvis har saker laget av førsteklasses materialer en premium prislapp. Dette er ikke tilfelle med RedPepper da merkevaren tror på prinsippet: Less is more. Selv om saken har en tykkelse på 0, 08 tommer, påvirker den ikke glideprofilen til telefonen din.

Den vanntette kassen er laget av ikke-giftig materiale, og forårsaker derfor ingen skadelig innvirkning på miljøet.

USP: Tykt ennå bærbart

Sjekk ut på Amazon

# 9. Temdan

Den flytende stroppen gjør hele forskjellen. Selv om du slipper telefonen, vil den fortsette å flyte på overflaten av vannet, da den flytende stroppen vil redde telefonen fra å synke. Tedman følger IP68-standarder, og merkevaren har derfor produsert denne vanntette saken som lar deg være under vann i to timer.

Vesken er god beskyttelse for din iPhone 6 Plus uansett hvilken vannsport du spiller. Du kan åpne og lukke saken i tusen ganger, og den vil forbli helt forseglet.

USP: Tåle tøffe miljøer

Sjekk ut på Amazon

# 10. Meritcase

Du vil glede deg over vannsport eller ønsker å utforske den marine verdenen, men samtidig liker du ideen om å skyte alt på iPhone 6 Plus. Hvordan er det mulig? Med Mmeritcases vanntette veske av høy kvalitet, kan du holde deg under vann i tretti minutter. Hold din iPhone 6 Plus og senk deg selv opp til 6, 6 fot dyp, og fang alt på telefonen.

Meritcase har produsert denne vanntette saken fra det høyverdige TPU + PC-materialet, som beskytter telefonen mot riper. Dette helt forseglede dekslet forhindrer smuss eller støv i telefonen.

USP: Kompatibel med bilfeste

Sjekk ut på Amazon

# 11. SUPCASE

SUPCASEs vanntette veske er vannbestandig, støvsikker og støtsikker, og består også av en innebygd skjermbeskytter for å beskytte skjermen mot riper. Det hindrer ikke berøringsfølsomheten på noen måte.

Vesken har et avansert dobbeltlagsdesign som består av fleksibelt TPU og polykarbonathardt skall. Saken er kuttet i presisjon slik at designen gir full tilgang til portene. Siden saken ikke er forseglet vanntett, må du ikke fordype iPhone i vann eller utsette den for fuktighet. Den kommer i tre forskjellige farger.

USP: Innebygd skjermbeskytter

Sjekk ut på Amazon

Pakk sammen

Jeg håper denne listen har hjulpet deg med å finne den vanntette dekselen til din iPhone 6 Plus. Jeg vil virkelig sette pris på om du gir oss beskjed om favorittvalget ditt og kvaliteten du har likt det.

Kvalitetene jeg liker i disse tilfellene er bransjestandarden vanntett rangering og muligheten til å gi enkel tilgang til alle funksjonene på enheten med letthet gjør disse sakene så nyttige. De gir viktig beskyttelse mot dråper og riper. Dessuten er de relativt lette og idrettslange design.

Du vil også se på:

 • Beste iPhone 6 Plus lommebokvesker
 • Beste iPhone 6 Plus Kickstand tilfeller
 • Beste iPhone 6 Plus Folio-deksler
 • Beste iPhone 6 Plus støtfangervesker

Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram for å få tak i flere slike topplister til iPhone-tilbehør.

 

Legg Igjen Din Kommentar