Slik sletter du individuelle album i iOS 8 Music App på iPhone / iPad

Apple skrudd opp stor tid i iOS 7 da det endret noen få funksjoner i Music-appen. For eksempel ble sorteringsrekkefølgen i albumvisning kronologisk, så du måtte bla helt til bunnen for å høre på de nye sangene. Du kan heller ikke slette hele album lett.

Heldigvis løser iOS 8 disse problemene. I det minste kan du nå slette hele album med ett enkelt sveip. Her er mer om det:

Det er massevis av interessante, lite kjente funksjoner i iOS 8 som gikk uanmeldt under Keynote. Vi har dekket dem her når vi snubler og tester dem ut. En av disse funksjonene inkluderer å kunne slette hele album umiddelbart. Denne funksjonen, som nevnt før, mangler i iOS 7.

Slik sletter du et helt album i iOS 8 Music App

Fra musikkappen:

Trinn 1. Åpne Musikk-appen.

Steg 2. Gå til albumvisningen (hvis den ikke er i bunnmenyen, trykk på Mer. )

Trinn 3. Sveip til venstre på alle albumene du vil slette. Det er Slett-knappen . Trykk på den og albumet blir slettet.

Du kan bruke denne prosessen til å slette alle sangene under en artist. I stedet for å gå inn på Album, trykk på Artister og gjenta prosessen.

Viser seg at iOS 8 gir også litt tilleggsinformasjon i innstillingsappen. Her er hva jeg snakker om.

Gå til InnstillingerGenereltBrukAdministrer lagringMusikk på din iPhone / iPod touch / iPad, og du vil finne at foruten å oppgi den totale plassen som er plassert av musikk-appen, er det også en albumvisning. Du vil se hvor stort hvert album er. Det ville være flott hvis du kan sveipe albumlisten her for å slette individuelle album, men funksjonaliteten fungerer ikke (i det minste ikke for oss.)

Det er alt!

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar