Beste iPhone-fotograferingsapper for profesjonelle fotografer

IPhone er et eksklusivt kraftig apparat for fotografering. Uansett hvor kraftigere Android- og Windows-telefonene blir, regjerer iPhone fremdeles når det gjelder fotografering med smarttelefoner.

Men utover masseeffekten er iPhone også et utmerket verktøy for profesjonelle fotografer. Jeg snakker ikke om at folk helt bytter til iPhonography, men folk som leter etter apper som vil gi opplevelsesfotografering. Det er mange titalls fantastiske fotograferingsapper for iPhone.

Glem fancy filtre og hipster-ting. Noen apper beriker iPhone-fotoopplevelsen til et helt nytt nivå. Og det er det vi ser på i dette innlegget.

iPhone-fotograferingsapper for profesjonelle fotografer

#1. PureShot

PureShot er det navnet sier. Ingen filtre, ingen effekter og ingen distraksjoner av noe slag. Det er deg og bildet som styres via et grensesnitt som er enkelt, elegant og kraftig. PureShot bringer nesten alle funksjonene på en high-end digicam til iPhone. Eksponering, ISO, enkeltbilder eller utbrudd, målingsvalg, fokus, eksponeringer og et utrolig mangfold av funksjoner blir pakket inn i denne appen.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 2. Kamera + 2

Selv om du er en nybegynner til fotografering eller en hardcoreekspert, vil denne appen oppfylle dine forventninger. Appen har automatiske kontroller for brukere som ikke er ekspertfotografer. Mens det er en manuell kontrollmodus for profesjonelle som ønsker full kontroll over fotograferingen.

Du kan ta RAW-bilder og også redigere dem, som ikke er tilgjengelig i de fleste kameraapper som er tilgjengelige i App Store. Bortsett fra det har den også dybdefangst, forskjellige fotograferingsmodi og integrering av fotobibliotek. Til slutt er appen ikke gratis, men prisen er verdt det.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 3. Pro HDR

iPhones standard HDR-funksjon er “OK”, og Pro HDR kommer opp som en riktig måte å fikse dette. Pro HDR kommer med en spektakulær automatisk prosessering i tillegg til å tilby kontroller, slik at du kan redigere ting. Tenk på Pro HDR som utgangspunkt for spektakulære bilder.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 4. Filterstorm

Filterstorm er en kraftpakke med forskjellige fotoredigeringsfunksjoner til en. Du kan bruke filtre (ikke effekter, men berører og redigerer) på bildene dine. Det er en av de kuleste filterappene der ute, og tydeligvis er det kostbart også. Men den finner definitivt et sted i en fotografes samling.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 5. 645 Pro Mk III

Fra samme utvikler som Pureshot, er 645 Pro Mk III en fantastisk app for profesjonelle fotografer som finner seg selv uten utstyret. Appen konverterer iPhonen din til et kraftig kamera med full kontroll. Hvis du hadde et objektiv (som Photojojo), kan du sannsynligvis utnytte det best.

Pris: $ 3, 99

nedlasting