Beste iPhone-kamerautløsere fjernkontroller for å ta bilder med brukervennlighet

Hver gang jeg skal ut med vennene mine eller kjære, klarer jeg aldri å fange noen minneverdige bilder og videoer. Det er flott å ha tilbehør til iPhone-kameraer for å feste fantastiske bilder med optimal bekvemmelighet.

Å være glad i mobilfotografering, knipse nydelige bilder gir meg enorm glede. Å ta et perfekt gruppefoto har imidlertid alltid vært en litt vanskelig oppgave for meg. Selv om selfiepinner er ganske bra, trenger jeg noe bedre for å hjelpe meg med å ta mye bedre bilder.

Mens jeg jaktet på en bedre løsning, fant jeg dette kameraet fjernkontroller for iPhone standout. Med den ultra-avanserte teknologien for å knipse lekre bilder, er de øyeblikkelig valgene mine. La oss se!

Beste Bluetooth-kamera fjernkontroller for iPhone

#1. Daisen

Hva en fantastisk opplevelse det er å fange selfies eller bilder fra en avstand på 30 fot? Ta med Daisens Bluetooth iPhone-kamera fjernkontroll som er liten nok til å holde i lommen. Den lette fjernkontrollen til kameraet er kompatibel med din iPhone.

Daisen gir deg en uslåelig håndfri lukkerkontroll for dine mobile enheter. Bortsett fra din iPhone, er denne fjernkontrollen kompatibel med alle iPad-er.

USP: Drift opp til 30 fot

Sjekk ut på Amazon

# 2. CamKix

CamKix er litt dyrere enn andre fjernkontroller for kamera. Imidlertid har det kvaliteten som lar deg ta fantastiske bilder. Den leveres med fire linser - 8x zoom-teleobjektiv med den manuelle fokusringen, fishye-objektivet, makrolinsen og vidvinkellinsen.

Linsene er laget av høykvalitets aluminium, og er veldig holdbare. Den har en standard stativuttak som du kan bruke sammen med de fleste stativer og monopoder for å ta bilder av pro kvalitet. Enda viktigere er at den kan brukes med en rekke enheter og fester.

USP: 10-meters rekkevidde

Sjekk ut på Amazon

# 3. Mooni

I motsetning til andre fjernkontroller fra kameraet, har Mooni designet en sirkulær fjernkontroll som tar HD-bilder opptil 30 fot unna. Du kan raskt koble Mooni-klikkeren din med iPhone og iPad. En perfekt fjernkontroll for å ta gruppebilder, da de kan kobles sammen med iPhone-selfie-pinnene dine. Bli kvitt disse rystelsene og nyt større stabilitet med hvert bilde du tar på iPhone-en.

Blant de mange kameramodusene denne fjernkontrollen bruker, kan den også aktivere blits når du trenger det. Moonis Bluetooth-kamera lukker fjernkontroll bruker sertifisert teknologi for umiddelbare bilder og lynrask trådløs tilkobling.

USP: Null lukkertid

Sjekk ut på Amazon

# 4. Xenvo

Xenvo gir deg trygghet ettersom den har robust Bluetooth-tilkobling enhver lukker-fjernkontroll krever. Xenvo-skodder er utstyrt med høy kvalitet, amerikansk Ericsson Bluetooth 3.0-teknologi. Hvis du er fraværende (som meg), kan du bruke den bærbare designen, som kan klemmes til vesken eller nøkkelringen for rask tilgang.

En av de beste bruksområdene til Xenvos skodefjernkontroll er naturfotografering. Bare juster kameraet og ta bilder fra en avstand uten å forstyrre motivet (les dyr og fugler).

USP: Ideell for naturfotografering

Sjekk ut på Amazon

# 5. UBeesize

UBeesize har skilt seg fra andre fjernkontroller til kameraet ved å gjøre videomodus tilgjengelig. Du trenger ikke å holde deg nær iPhone for å ta selfie eller ta bilder. Få den perfekte vinkelen, og hold en rimelig avstand mellom deg og din iPhone. Du kan ta bilder selv fra en avstand på opptil 30 fot.

Bruk håndleddsstroppen som følger med pakken, og du vil aldri miste eller feilplassere denne kompakte lukkeren. Passer denne fjernkontrollen med iPhone-en på en jiffy uten å laste ned noen app på din iPhone. Denne Bluetooth-kameralukkeren støtter apper for sosiale medier som Snapchat, Facebook og Instagram.

USP: Moderne design

Sjekk ut på Amazon

# 6. Selfie World Zodiac

Med "Selfie World Zodiac" -kamerautløseren fjernkontroll, kan du ta fantastiske bilder. Ettersom det ikke er noe skodder, kan du ta skarpe bilder. Mini-bordstativet er utmerket til å ta vidvinkelbilder. Den har en av / på-knapp for å spare batteri. Fjernkontrollen er veldig holdbar og kommer i tre farger - oransje, blå og rosa.

USP: Avansert amerikansk teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 7. Bestshoot

Bestshoot har laget en kompakt trådløs Bluetooth-kamerautløseren fjernkontroll for iPhones og iPads. Du kan ta fantastiske selfies og stabile stativbilder med denne lille lukkeren. Du kan koble denne fjernkontrollen til nøkkelringen eller sette lommene komfortabelt.

Denne Bluetooth-kamera-fjernkontrollen er kompatibel med iOS 6 og nyere. Dette betyr at du kan bruke denne fjernkontrollen med en rekke iOS-enheter. Ta flotte bilder fra 30 fot.

USP: Bred kompatibilitet

Sjekk ut på Amazon

# 8. eCostConnection

Størrelsen, funksjonen og brukervennligheten til fjernkontrollen til eCostConnection-kameraet er uslåelig. Den lille størrelsen lar deg sette knappen i lommene eller feste den med nøkkelringet. Enkelheten med funksjonen blir satt pris på av alle, og du er ikke pålagt å laste ned noen tredjepartsapp for å bruke den.

Du kan betjene dette kameraet på avstand fra 30 meter. Nå kan du glede deg over alle selfies og bilder fra riktig vinkel og perfekt avstand.

USP: Ingen app kreves

Sjekk ut på Amazon

# 9. Century Accessory

Til å begynne med kan du bli ført til å tro at det er en Apple TV-fjernkontroll, men så innser du at det er en Bluetooth-fjernkontrollskamera-lukker for iOS-enheter. Designet er villedende, men det gir utmerket ytelse.

Bortsett fra kamerakontroll, lar fjernkontrollen deg bruke medier på din iPhone eller iPad. Denne fjernkontrollen inkluderer avspillingskontroller for media som avspilling / pause, hurtig frem / bakover, volum opp / ned, demp, etc. Du kan dessuten kontrollere musikk- og videoapper som iTunes, Pandora, Spotify, Netflix og andre.

USP: Komplett mediekontroll

Sjekk ut på Amazon

# 10. HSU

HSUs brede bruksområde lar deg også koble denne lukkeren fjernkontrollen til din iPhone 5. Dette betyr at fjernkontrollen til kameraet er kompatibel med iPhone 5 så vel som den nyeste iOS 11 eller 12 beta.

Denne lukkeren kommer med en stropp som kan sirkles rundt håndleddet. Dermed kan du sikre at du aldri mister Bluetooth-kameraets fjernkontroll mens du tar bilder eller selfies hvor som helst.

USP: Bredt bruksområde

Sjekk ut på Amazon

Logger av

Jeg håper du har valgt ut en fantastisk ekstern lukker for iOS-enheten din. Hvilken er det, og hvorfor har den vært i stand til å imponere deg? Gi oss beskjed om at i kommentarfeltet, og del alltid dine verdifulle tilbakemeldinger med oss.

Du vil kanskje også lese:

  • Beste iPhone Power Banks
  • Beste iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hodetelefoner
  • Beste iPhone 7/7 Plus-billadere
  • Beste dokkingstasjoner for iPhone 7/7 Plus

For å utforske flere slike topp iPhone tilbehørslister, last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​på Facebook og Twitter.