iCloud Auto Backup fungerer ikke i iOS 8 på iPhone og iPad

iCloud er Apples innovative skylagringstjeneste som lar deg ta sikkerhetskopi av iPhone eller iPad automatisk. Når du slår på iCloud automatisk sikkerhetskopi, blir iPhone sikkerhetskopiert hver dag av seg selv. I tilfelle du ikke er så glad i manuell sikkerhetskopi, vil iCloud automatisk sikkerhetskopi holde dataene på enheten din ikke bare sikret, men også oppdatert med største letthet.

Mange iPhone- og iPad-eiere har rapportert at iCloud automatisk sikkerhetskopi ikke fungerer på iOS 8-enhetene sine. De har prøvd sitt beste, men har ikke klart å løse dette problemet. Har du også opplevd dette problemet på din iPhone og lete etter løsninger for å løse det? Hvis ja, her er hvordan du kan løse det enkelt.

Sørg for at du har dekket alle de grunnleggende

  • For å ta sikkerhetskopi av enheten din til iCloud automatisk, må du kreve en riktig Wi-Fi-tilkobling. Du kan tilbakestille nettverksinnstillinger for å løse Wi-Fi-problemet. Gå til Innstillinger → Generelt → Bla ned og trykk på Tilbakestill → Tilbakestill nettverksinnstillinger → Bekreft i popup-vinduet.

  • Enheten din må være koblet til strømkilde for jevn sikkerhetskopiering. Samtidig må du også holde skjermen på iPhone-en din låst.
  • Apple tillater bare 5 GB gratis lagring i iCloud. Du vil få en melding “Not Enough Storage” når du tar sikkerhetskopi av enheten din, hvis iCloud ikke har nok lagringsplass.
  • I tilfelle du ikke har nok plass i iCloud, bør du enten kjøpe mer skylagring eller bare lage en liten sikkerhetskopi ved å ekskludere unødvendige apper.

Løsning nr. 1

Noen ganger kan noen feil øyeblikkelig fikses med noen smarte triks. Og dette problemet er kanskje ikke noe unntak. Logg av iCloud-kontoen din og logg deg på. Det kan løse problemet med automatisk sikkerhetskopiering med en gang.

Løsning nr. 2

Slett gamle sikkerhetskopier fra iCloud

Gamle sikkerhetskopier som er lagret i iCloud kan være den viktigste skylden for at iPhone ikke sikkerhetskopierer automatisk. Slette de gamle iCloud-sikkerhetskopiene vil ikke bare frigjøre god plass på iCloud, men også hjelpe enheten din med å ha problemfri sikkerhetskopi. Derfor anbefales det alltid å fjerne de gamle iCloud-sikkerhetskopiene.

Trinn 1. Start Innstillinger- appen på iPhone → Bla ned og trykk på iCloud.

Steg 2. Trykk på Lagring → Trykk på Administrer lagring.

Trinn 3. Trykk på denne iPhone under Sikkerhetskopier Trykk på Slett sikkerhetskopi.

Trinn 5. Du vil bli spurt om "Vil du slå av sikkerhetskopien og slette alle sikkerhetskopidataene for denne iPhone fra iCloud?" Trykk på Slå av og slett fra bunnen for å bekrefte.

Løsning nr. 3

Deaktiver noen apper fra automatisk sikkerhetskopi

Selv om du har nok lagringsplass i iCloud, til tider, blir den enorme størrelsen på sikkerhetskopier en veisperring og lar ikke sikkerhetskopieringsprosessen gå glatt. Derfor er det bedre å deaktivere noen apper fra automatisk tilbake. Selvfølgelig kan du ta sikkerhetskopi av disse appene manuelt senere, men nå lar vi gå videre med den lille sikkerhetskopien for å holde ting enkelt.

Trinn 1. Start Innstillinger → Bla ned og trykk på iCloud.

Steg 2. Trykk på Lagring.

Trinn 3. Trykk nå på Administrer lagring.

Under seksjonen DOCUMENTS & DATA kan du se en liste over apper med hvor mye plass de tar på iCloud.

Trinn 4. Gå tilbake til iCloud og trykk på iCloud Drive; Du kan slå av mindre viktige apper som WhatsApp fra iCloud Drive for å spare plass på iCloud.

Utfør også den lignende handlingen på Bilder-appen på iCloud.

Trinn 5. Trykk på Bilder-appen.

Trinn 6. Slå AV de tre alternativene, nemlig. iCloud Photo Library, My Photo Stream og iCloud Photo Sharing.

Vær oppmerksom på at hvis du slår av iCloud Photo Sharing-alternativet, blir alle delte bilder slettet fra din iPhone.

iCloud bør begynne å sikkerhetskopiere din iPhone automatisk nå.

 

Legg Igjen Din Kommentar