Slik konverterer du dokument til PDF og omvendt på din iPhone / iPad: Able2Extract PDF Converter App

Vi har prøvd oss ​​med noen veldig gode PDF-redaksjoner for iPhone, men doc-til-pdf-konvertere er vanskelig å få til. Den siste omformeren vi testet var PowerPDF - et forbanna godt produkt, men tydeligvis en kostbar ting for de fleste av oss.

Able2Extract PDF Converter er sannsynligvis den beste gratis iPhone / iPad PDF-omformeren for øyeblikket. Til tross for at den har en gammel og utdatert design som ble oppdatert en gang i fjor, er det relativt enkelt å bruke Able2Extract PDF, og det lar deg konvertere dokumenter av alle typer til PDF-filer nesten umiddelbart.

Ulike mennesker har forskjellige grunner til å ønske seg en slags PDF-konverteringsverktøy. For stasjonære maskiner er dette et løst problem: det er hundrevis av gratis og betalte PDF-omformere. For iPhone og iPad er det ikke mange. Og de som lover deg en sømløs PDF-konvertering rett på enheten har kompleksiteter: du må logge inn / registrere deg for noen tjenester, eller du må betale for å få appen.

Able2Extract PDF Converter er gratis. Og det kommer ikke med noen raffinement. Det er ingen påmeldinger, ingen inntastede data eller ingen første trinn. Reisen begynner faktisk ikke en gang i appen. Det starter andre steder.

Å bruke Able2Extract PDF Converter er sannsynligvis den enkleste tingen. Du tar med dokumenter til Able2Extract PDF Converter fra de andre appene via alternativet 'Åpne inn'. For eksempel åpner jeg et dokument (sendt som vedlegg) i Mail-appen min, trykker på delingsikonet og trykker på Åpne i. Deretter trykker jeg på ikonet for Able2Extract.

Appen vil importere dokumentet og liste det i grensesnittet. Herfra er det bare to alternativer for filen: konverter den til PDF eller del den (via andre apper; det vanlige delearket vises).

Hvis du trykker på PDF-ikonet, laster du opp dokumentet til Able2Extracts servere der den opprinnelige konverteringen finner sted. Den konverterte filen (PDF) blir lagret på din iPhone / iPad og en online kopi beholdes i 24 timer. (Det er sikkert og anonymt lagret i henhold til utviklerne. Det blir automatisk slettet etter 24 timer).

Du kan dele den konverterte PDF-filen via Meldinger-appen, Mail og åpne den via andre apper også.

Men det er ikke alt.

De fleste apper fokuserer på én ting, på en konverteringsretning. PowerPDF konverterte for eksempel dokumenter til PDF. Able2Extract gjør det helt fint, men det kan også gjøre motsatt. Den tar en PDF-fil og konverterer den til dokumenter, regneark eller til og med ren tekst. For enkle PDF-filer er konverteringen slik du forventer at den skal være: bra. (utviklerne har en annen app, Able2Doc PDF til Word, for dette formålet)

Det er noen få feil her og der, de fleste av dem ignorable, men det kommer til deg etter en stund. Grensesnittet er gammelt, og det er åpenbart. Appen hadde sin siste oppdatering for snart ett år siden. Mens rutinen for opplasting / konvertering / nedlasting er anstendig tempo, noen ganger, er det møysommelig sakte å åpne en fil i appen.

Jeg vil si at Able2Extract PDF Converter er en anstendig app hvis du vil ha en rask løsning. Hvis du trenger å konvertere et dokument til PDF raskt, og alt du har er iPhone, er dette appen som gjør det.

Les også innlegget vårt på Foxit, en gratis PDF-editor for iPhone / iPad.

Pris: Gratis

Last ned Able2Extract

 

Legg Igjen Din Kommentar