Slik zoomer du inn kameraappen på iPhone når du spiller inn video - Kamera-apper for å zoome

En av de smarteste måtene å ta fantastiske bilder eller spille inn fantastiske videoer på, er å zoome inn eller ut av motivet perfekt. Heldigvis er det noen topp-zoomapper for kameraer for iPhone som lar deg zoome enkelt og ta DSLR-lignende bilder med stil.

Dra den største fordelen med lommelykten for å spille inn kule videoer selv i lite lys. Gå utover avstanden og zoome enkelt opp til 30x! La oss sjekke ut hva mer som disse beste kamerazoom-appene har lagret for deg!

De beste kamerazoom-appene for iPhone og iPad i 2019

#1. Kikkert

På tide å transformere iOS-enheten din til fullverdige kikkert med 32X Extreme Zoom. Vil du se nærmere på naturen eller et menneskeskapt undring? Sett disse digitale kikkertene i bilder og videoer i høy oppløsning mens du er i ekstrem zoom-modus.

Appen bruker en full-sensoroppløsning på iPhone for å presentere fantastisk zoomutvidelse i sanntid med stabilisering. Takket være en smart GPS-inkorporering, gir appen tilgang til ett trykk til satellittluftfotoet av plasseringen din med ett trykk. I tillegg husker funksjonen den nøyaktige breddegrad- og lengdegradskoordinatene til bildene eller videoene dine.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 2. Kamera + 2

Hvis du vil ha en elegant kamerazoom-app, er det verdt å ta et skudd på. Med den avanserte digitale behandlingen vil du zoome opp til 6x; samtidig som kvaliteten opprettholdes. Camera + 2 er spesielt perfekt hvis du leter etter en altomfattende kamera-app for å heve fotograferingen.

Den oppgraderte versjonen inneholder automatiske og manuelle kontroller, RAW Capture og dybdefangst. Med flere fotograferingsmodus, inkludert sakte lukker, burst, timer, smil og stabiliseringsmodus, lar appen deg ta bilder og redigere perfekte videoer og bilder.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 3. Camera Zoom 4

Når det gjelder å knipse attraktive bilder, er “Camera Zoom 4” veldig solid. Appen lar deg zoome inn og ut opptil 12x ved å bare flytte glidebryteren mens du tar bilder.

Du kan spille inn fantastiske HD-videoer ved hjelp av Video Zoom-funksjonen, som er tilgjengelig gjennom kjøp i appen på $ 0, 99. Det tilbyr tidtakere på 3, 10 og 20 sekunder, og det er også en auto-stabiliseringsfunksjon. Du kan trykke på for å fokusere og dobbelttrykk for å avsløre.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 4. Zoom 100x kamera

Zoom 100x kamera er et kraftverk og må ha for folk som er glad i mobilfotografering. Appen støtter opptil 189x zoom for iSight-kamera). Den lar deg zoome opp til 145x zoom for selfie-kamera.

Dessuten kan du veksle mellom telefoto kamera og vidvinkel kamera (på iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus). Kameraappen fungerer effektivt for å la deg klikke klare bilder.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 5. Kamera Flash & Zoom gratis

Camera Flash & Zoom er perfekt på når det kommer til funksjonalitet. Appen lar deg ta nærbilder med opptil 5x forstørrelse. Du kan ganske enkelt sveipe skjermen for å zoome. Det er også en glidebryter som lar deg zoome komfortabelt.

Kamera-appen har avanserte filtre for å legge til realistisk belysning på bildene dine, slik at de ser klare ut. Du vil kunne forhåndsvise og sammenligne tre forskjellige lysstyrkenivåer. Det er ikke alt; den lar deg legge til GPS-posisjonsinformasjon også i bildene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Super zoom-tele-kamera

Super Zoom-tele-kamera gjør sømløs din iPhone eller iPad til et lomme-tele-kamera. Zoom inn, vis og fang detaljer om ethvert objekt med fire automatiske zoomnivåer: 2x, 3x og 4x. Du kan også klype for å zoome manuelt.

Takket være en lommelykt ombord har fotograferingen med høy oppløsning aldri noe kjedelig øyeblikk. Autofokus og støtte med ett trykk, sikrer at bildene dine er skarpe og flotte ut. Appen hadde et pent grensesnitt og fungerte bra uten noen etterslep

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. 30x zoom digitalt videokamera

Det som gjør denne appen så nyttig, er muligheten til å la deg zoome opp til 30x. Det er en zoomrulle som lar deg zoome inn / ut uten problemer. Den har en HD-foto- og videomodus slik at du kan ta eller ta fantastiske bilder.

Appen har enkel brukergrensesnitt som gjør den veldig enkel å bruke. Alternativet til å dele videoer på Facebook og Twitter gir deg muligheten til å vise frem de flotte videoene dine til vennene dine og vinne mange utmerkelser.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Nattvisjon Zoom 10x

Fotografering og videografi om natten eller i mørkere opplyste områder er en vanskelig kunst. Legg litt zoom til det, og å fange det øyeblikket blir en hodepine. Ikke lenger, siden denne appen klarer å fungere bra selv ved laveste lysstyrke uten noen ekstra apparater.

I tillegg kan du dynamisk endre kamerafølsomhet og stille 1-8x zoom samtidig til opptaket. Selv om iPhone 11-serien muliggjør flott fotografering i nattmodus, er det ikke alle som har den siste iterasjonen ennå. Så her er et passende alternativ.

Pris: Gratis (Fjern legg til - $ 1, 99)

nedlasting

# 9. Forstørrelsesglass 30x zoom

Forstørrelsestekst Zoom leveres med en zoomrulle slik at du kan zoome inn eller ut med fullstendig letthet. Drevet ZoomText forstørrelse, den forstørrer alle tingene på skjermen.

Det lar deg zoome opp til 30x. Med HD-foto- og videomodus vil du ta bilder av topp kvalitet. Du kan øyeblikkelig få tilgang til alle bildene dine fra biblioteket. Det er også et LED-lys som blir veldig nyttig, spesielt når du fotograferer i miljøer med lite lys.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Zoomopptaker

Denne appen lar deg zoome inn og ut når du spiller inn videoer med absolutt frihet. Du kan spille inn fantastiske videoer i full HD-kvalitet (1080p). Den lar deg zoome opp til 16X zoom.

Appen støtter både portrett- og liggende modus. Med det intuitive brukergrensesnittet gir det jevn zooming. Autofokus og autoeksponering gir den klare visningen.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

Pakk inn

Med disse topp-zoom-kamera-appene er det så enkelt å zoome inn og ut. Ta en super hendig app for å spille inn fantastiske videoer og klikke fantastiske bilder når du vil. Enten du er en nybegynner eller en proff, vil du like disse kule appene.

Så hvilken av disse zoom-appene for kamera har vunnet deg? Gi oss beskjed om favorittvalget ditt!

Det kan være lurt å sjekke ut

  • Beste videoredigeringsapper
  • Beste musikkredigeringsapper
  • Beste apper som lager collage
  • Beste fotofiltre og effekter-apper for iPhone

For å utforske flere slike topp-app-lister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram.