Slik blokkerer du noen på Instagram på iPhone

Å dele favorittbildene eller videoene dine med vennene dine på Instagram på iPhone er en gledelig handling å holde kontakten med ikke bare venner, men også med verden. Imidlertid er det tidspunkter du kanskje må blokkere noen på grunn av visse personlige grunner.

Selv har jeg gått gjennom dette mange ganger. Så jeg vet ganske godt hvorfor du kan bli tvunget til å kutte bort fra noen venner på dette sosiale nettstedet.

Hvis du har blokkert noen på Facebook, ville du vite at når du blokkerer noen på Instagram, ville han / hun ikke lenger kunne se bildene eller videoene dine og til og med søke i profilen din. Du kan blokkere både dine følgere og de du følger.

Merknader:

#1. Den blokkerte personen kan ikke se bildene eller videoene dine. Han kan ikke engang se profilen din. Når du blokkerer noen på Instagram, blir han ikke varslet om det.

# 2. Personen du har blokkert, kan fremdeles nevne brukernavnet ditt. Du kan se omtale hans i aktiviteten din på Instagram. Hvis du ikke liker det, må du endre brukernavnet.

# 3. Når du blokkerer noen, blir ikke hans likes og kommentarer fra bildene og videoene dine fjernet. Men du kan fjerne dem fra innleggene dine.

# 4. Den blokkerte personen kan fremdeles se dine likes og kommentarer til folks bilder eller videoer de følger eller personene hvis profil er offentlig.

Uansett har du bestemt deg for å blokkere Instagram-tilhengere på iPhone eller iPad. Slik gjør du det umiddelbart. La oss se!

Slik blokkerer du noen på Instagram på iPhone

Trinn 1. Start Instagram på din iPhone.

Steg 2. Trykk på profilikonet nede til høyre.

Trinn 3. Trykk på Følgere eller Følg. Som jeg har nevnt over at du kan blokkere både dine følgere og de du følger. Så du kan trykke på et av de to gitte alternativene.

Trinn 4. Neste opp, bør du se dine følgere / følger i listen. Trykk på brukernavnet til noen du vil blokkere.

Trinn 5. Nå, trykk på de bittesmå tre prikkene fra øverste høyre hjørne.

Trinn 6. Du vil få tre alternativer - Blokker bruker, rapporter upassende og kopier profil-URL . Trykk på Blokker bruker og bekreft deretter i popup-vinduet.

Trinn 7 Det vises en popup som bekrefter at brukeren er blokkert. Trykk på Avvis i popup-vinduet.

Det er det! Du har blokkert denne brukeren.

Se på denne videoen for å vite hvordan du blokkerer dine Instagram-følgere på iPhone

Hvordan fjerne blokkering av noen på Instagram på iPhone

Hva om du har ombestemt deg og nå vil fjerne blokkering av noen du har blokkert på Instagram på iPhone, hvordan ville du gjort det? Det er like enkelt. La oss se!

Trinn 1. Start Instagram.

Steg 2. Trykk på Søk-ikonet fra bunnen. Skriv inn brukernavnet du har blokkert. Når du ser brukernavnet, trykker du på det.

Trinn 3. Trykk på de små tre prikkene fra øverste høyre hjørne.

Trinn 4. Trykk på Fjern blokkering av bruker fra bunnmenyen og bekreft i popup-vinduet.

Trinn 5. Det vises en popup som bekrefter at brukeren er opphevet. Trykk på Avvis i popup-vinduet.

Det var alt folkens!

Fant du disse tipsene nyttige? Last ned appen vår, og hold deg innstilt på oss via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar