Slik slutter du å dele din beliggenhet med familiemedlemmer i iOS 8 (Familiedeling)

Vi har snakket om hvordan du kan bruke iOS 8s familiedeling for å dele lokasjoner med alle familiemedlemmer. Dette kommer godt med i mange situasjoner. Du kan følge med på hvor barnet ditt er, du kan dele steder med ektefellen din for å møte et sted og gjøre mye mer med denne funksjonen.

Men det kan være tilfeller når du ikke vil dele din beliggenhet med familie / venner. Du kan slå av funksjonsdelingsfunksjonen: avhengig av hvordan du gjør det, forhindrer du familiemedlemmer i å finne enheten din, eller du kan forhindre at bestemte medlemmer får tilgang til stedet ditt. Her er mer om det:

#1. Stopp lokasjonsdeling via Finn mine venner / Finn min iPhone

Når du er en del av en familie (i iOS-økosystemet), vil du som standard kunne se andres steder og omvendt. Stedene kan nås via Find My Friends-appen eller via iCloud.coms Find My iPhone.

Å slå av dette er ganske enkelt:

  • Åpne innstillinger
  • Trykk på iCloud
  • Deretter trykker du på Del min beliggenhet fra under den avanserte etiketten

  • Nå slår du av bryteren Del min plassering

Dette vil effektivt slå av denne funksjonen. Ingen vil kunne finne deg / enheten din gjennom iCloud.coms Find My iPhone eller Find My Friends-appen.

# 2. Slutt å dele din beliggenhet med bestemte familiemedlemmer

Å slå av posisjonsdelingsfunksjonen helt er ikke akkurat en god beslutning. Årsaken er at hvis enheten er tapt eller feilplassert, med stedsdeling PÅ, kan et familiemedlem finne din iPhone / iPad og beskytte dataene dine.

Det andre alternativet er å dele plassering med bestemte medlemmer og skjule det for andre. Det kan gjøres enkelt også.

  • Åpne innstillinger
  • Trykk på iCloud
  • Trykk på Del min plassering under avansert etikett

  • Du har en liste over personer som er en del av familien.
  • Trykk på personen du vil slutte å dele posisjonen din med.

  • Deretter trykker du på Stop Sharing My Location

Dette vil sikre at plasseringen din ikke blir delt med akkurat dette familiemedlemmet.

# 3. Del min beliggenhet via personvern

Du kan nå de samme innstillingene som skifter via personvern. Dette er hvordan:

  • Åpne innstillinger
  • Trykk på Personvern
  • Deretter trykker du på Del min plassering

Og du kommer til den samme innstillingssiden som i de foregående tilfellene.

 

Legg Igjen Din Kommentar