De beste batterikassene for iPhone Xs Max for å holde den saften gående

Det robuste 3, 179 mAh batteriet til iPhone Xs Max er utmerket å ta deg gjennom dagen. En strømbruker kan imidlertid variere og vil kreve noe som kan hjelpe enheten deres til å vare hele dagen. Vår liste over de beste batteriene til iPhone Xs maks er for utstrakt bruk, enten det er spill eller på reise.

Liker du ikke klumpete batterikasser? Jeg tror ikke mange av oss liker å ta på tunge deksler. Heldigvis er det ganske mange tilfeller som er slanke nok til å se anerkjennende ut (hvis ikke stikkende) på iPhone. Utforsk følgende samling og kjøp den beste batteripakken til din iPhone.

Beste iPhone Xs Maks batterisaker i 2019

Hurtigkoblinger:

 • Apple Smart batteri etui
 • Beskyttende batteri etui fra Mophie
 • OMEETIE 5000mAh Slim Battery Case
 • Trswyop bærbart batteri etui
 • 7800mAh batteri etui fra QTshine
 • Lonlif beskyttende batterilader
 • Ultra Slim Battery Case med Kickstand fra Ejzo
 • Snowpink beskyttende batterilader
 • Batteri etui med trådløs Qi-lading fra Alpatronix
 • VOOE 7800mAh bærbart batteri etui

#1. Apple Smart batteri etui

Det kan være noen som bestrider den heftige prislappen på Apple smart-saken. Når det gjelder effektivitet og smart, skiftes imidlertid alle slike negativer på bakbrenneren.

For eksempel integreres det med iOS slik at du kan kontrollere batteriets levetid på iPhone via varslingssenteret eller låseskjermen. Ved hjelp av en USB-PD-kompatibel lader kan du til og med lade batteriet raskt tilbake når det er nødvendig. Dessuten er saken også kompatibel med trådløs lading.

USP: Et Apple-produkt

Sjekk ut på Amazon

# 2. Beskyttende batteri etui fra Mophie

Få strøm på 1720mAh, tilsvarer 34 timers batteri, selv når du er på flukt. Mophie gir en slank, lett profil som ser ut og føles bra i hånden din. Takket være Qi-kompatibiliteten, trenger du kanskje aldri å bekymre deg for kabler.

Du kan bare plassere telefonen på en effektiv trådløs lader og lade både telefon og batteripakke. Saken er designet for å fungere sømløst med iPhone, og gjør det også mulig å konstant synkronisere og overføre data. Dessuten sikrer kant-til-kant-design og MFI-sertifisering at enheten forblir beskyttet.

USP: 34 timer totalt batteri

Sjekk ut på Amazon

# 3. OMEETIE 5000mAh Slim Battery Case

Batterikassen fra OMEETIE har en kapasitet på 5000 mAh under panseret. Det som skiller denne ut er den lette og lommevennlige designen. Takket være materialer av høy kvalitet og dekning fra kant til kant, blir også beskyttelsen av iPhone-en din ivaretatt.

Ikke velg mellom synkronisering eller lading, bare koble iPhone til Mac-en eller annen datamaskin og dra nytte av samtidig synkronisering og lading. De fire lysdiodene på baksiden lar deg sjekke den gjenværende strømmen på saken.

USP: Lett design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Bærbar batterikasse fra Trswyop

Få opptil 200% batteribackup for å få maksimal effekt fra iPhone Xs Max. 7800mAh-batteriet kan gi deg 17 timers taletid, 12 timers surfing, musikk i 60 timer eller videoer i 13 timer.

Du kan ganske enkelt bruke lynkabelen til å lade, synkronisere og overføre data samtidig. En intern sikkerhetsbrikke holder enheten din trygg mot kortslutning, overoppheting og overlading. Den lette og praktiske vesken er hendig og lommevennlig.

USP: Lang ladetid

Sjekk ut på Amazon

# 5. QTshine 7800mAh batteri etui

Den 6500mAh høykapasitets batteriladetasken gir et 360-graders beskyttende støtfangerdesign. Så, sammen med juice, tjener enheten også beskyttelse. Sertifisert med CE, FC og RoHS, holder høykvalitets polymerbatteri ut som overoppheting, kortslutning, overlading og utladning i sjakk.

Synkroniseringsteknologi støtter samtidig lading og dataoverføring. Skjønt, saken tilbyr ikke støtte til funksjoner som kablet øretelefoner og trådløs lading.

USP: 360-graders beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 6. Beskyttende batteriladeretui til Lonlif

Lonlif mestrer kunsten å lage batterikasser for iPhones, og tilbyr en smart og effektiv måte å installere og fjerne saken. Et fascinerende faktum gjør jobben ganske enkel.

Den bærbare laderen har et 5000mAh batteri som kan gi rundt 120% batterilevetid til det smarte dyret ditt. Dette utgjør 15 timers internettbruk, videoavspilling på opptil 18 timer, eller 65 timers lydavspilling.

USP: Magnetisk topp

Sjekk ut på Amazon

# 7. Ejzo Ultra Slim Battery Case med Kickstand

Ejzo batteri etui til iPhone XS Max har et 5200mAh batteri under panseret. Omtrent det kan lade enheten din et par ganger. Bortsett fra det, beskytter saken også enheten din mot riper, støv, skitt og normale støt og støt.

Det unike med denne saken er at den kommer med en kickstand på baksiden. Dette lar deg se musikk og videoer i håndfri modus. Til slutt er det fire LED på baksiden som viser gjenværende strøm på saken.

USP: Kickstand-funksjonen

Sjekk ut på Amazon

# 8. Beskyttende batterilader veske fra Snowpink

Et imponerende design i to deler gjør installasjon og fjerning sømløs og glatt. Bare skyv enheten inn i hulrommet og lukk den øvre låsen. En annen funksjon som gjør det til en sikker innsats for regelmessig bruk er synkroniseringsdesignen.

Som et resultat vil du ikke ha noen problemer mens du synkroniserer enheten med datamaskinen. Batteridekselet kan påvirke det tilfeldige støtet med en slagfast design. Og med livstidsgarantien som tilbys, ser Snowpink ut til å være et langsiktig perspektiv.

USP: Imponerende design i to deler

Sjekk ut på Amazon

# 9. Alpatronix batteri etui med trådløs Qi-lading

Alpatronix bringer en batterikasse som lover optimal ytelse. Det 5000 mAh UL-testede batteriet gir deg opp til 120% lading til din iPhone. En sertifisert lynbrikke sikrer 100% kompatibilitet iOS, Apple Pay & CarPlay.

Batterihylsen tilbyr også kompatibilitet med trådløs Qi-lading, noe som gir deg en pause fra rotete kabler. Skjønt den ikke er støtsikker, beskytter saken vesentlig beskyttelse mot slitasje i hverdagen. Hevede rammene sikrer at skjermen og kameralinsen er ripefri.

USP: Apple Pay & CarPlay-kompatibilitet

Sjekk ut på Amazon

# 10. 7800mAh bærbart batteri etui av VOOE

Hvis du er ute etter en elegant, enkel, men kraftfull batteripakke, kan denne være et flott alternativ. Med 7800 mAh kan du glede deg over 17 timers taletid eller 13 timer videotid. Et avtakbart toppdeksel muliggjør enkel installasjon og fjerning.

Avanserte batteribrikker beskytter enheten mot overlading, kortslutning og overoppheting. Synkroniseringsteknologi lar deg synkronisere uten å ta av batterikassen. Den harde skallen gir optimal beskyttelse, holder riper, skrapemerker og støt i sjakk.

USP: 7800mAh batteri

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Lader av ...

En ideell batterikasse er den som ikke tilfører bulk til enheten din. Selv om det er vanskelig å finne en perfekt batteripakke, kan du finne en eller to fra listen over. Batterikasser er nyttige, spesielt når du er på reise eller kanskje er på opplevelsesreise.

Utforsk flere tilbehør til iPhone Xs Max:

 • Beste iPhone Xs Maks
 • Beste iPhone Xs Max Kickstand tilfeller
 • Beste iPhone Xs maks lommebokvesker
 • Beste iPhone Xs Maks klare tilfeller

Hvilket batteri etui vil du kjøpe for din iPhone Xs Max? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned appen vår for å utforske annet tilbehør til iPhone Xs Max.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.