Beste iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og iPhone 11 trådløse strømbanker i 2020

Akkurat når du går tom for iPhone, kan et batteri etui være et nyttig alternativ for å holde iPhone ladet over lengre tid. Men når du er ute på langtur eller ikke har tid til å lade smarttelefonen, er en bærbar batterilader din vei å gå! Faktisk, la meg være presis, en trådløs strømbank.

Mange av oss har allerede flyttet fra tradisjonell kabelbasert lading til trådløst med teknologiutviklingen. Er det ikke ?! Og det er grunnen til at vi har samlet en liste over de beste trådløse strømbankene for iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og iPhone 11 i stedet for å gå for de kablede.

Beste trådløse bærbare ladere for iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max i 2019

Jeg foretrekker vanligvis en trådløs strømbank for min iPhone, da det ikke er noen styring av kabler, og det holder min iPhone trygg fordi jeg ikke trenger å styre noen hengende kabler utenfor lommen. Så her er noen av de beste bærbare trådløse strømbankene for de nyeste iPhone-modellene.

Hurtigkoblinger:

 • Aideaz
 • Gnceei
 • Bonai
 • Okirobo
 • Tovaoon
 • jeg går
 • Atopcare
 • Hokonui
 • Aukey
 • Avido
 • NPET

#1. Aideaz

Med 20.000 mAh batterikapasitet er Aideaz en av de beste bærbare trådløse strømbankene der ute tilgjengelig for iPhone. I tillegg til å være trådløs, kan du også lade enheten din med en hurtiglader ved å bruke PD-porten som er tilgjengelig i den. Og den kan lade iPhone-en din opptil 50% på bare 30 minutter.

Den kan lade tre enheter samtidig, en med trådløs lading og de andre to med ladekablene. Den smarte LCD-skjermen på strømbanken viser den gjenværende kraften som er igjen i den, og viser også gjeldende lademodus. Den leveres med en bærbar lader, USB-C-kabel og en oppbevaringspose.

Aideaz kommer med en garanti på 18 måneder, og den er tilgjengelig i sort og grå fargevarianter! Og dessuten har den mer enn 400 positive anmeldelser på Amazon, noe som indikerer at det er klarert av mange brukere som meg over hele kloden.

USP: Lader din iPhone 50% på 30 minutter!

Sjekk ut på Amazon

# 2. Gnceei

Slank i design, blank utseende og en kompakt design snakker alt om Gnceeis kraftbank. Med en svimlende batterikapasitet på 25 000 mAh, kan du lade iPhone-en din opptil 7 ganger avhengig av bruken din. Det passer best for lengre turer og opplevelsesturer der du knapt finner raske alternativer for å lade enheten.

Med 3-USB-porter kan du enkelt koble til og lade tre enheter samtidig foruten den enheten som kan lade trådløst. Så kort sagt, kan du lade fire av enhetene dine om gangen. Den blanke LCD-skjermen viser resterende statistikk for effekt, inngang og utdata. Det kommer med en garanti på 24 måneder.

USP: Lader 4 enheter samtidig!

Sjekk ut på Amazon

# 3. Bonai

Bonai kommer i rosa farge og gjett hva, jentene eller kvinnene som leser denne anmeldelsen har allerede fått øynene opp for det! Og grunnen er åpenbar, de fleste av dem der ute elsker den rosa fargen! Men den er ikke rosa; det er rosa gullfarge som gjør at det ser ut som rosa. Den kan lade tre enheter om gangen, hvor to av dem lader med en kablet tilkobling og den andre trådløst.

Den leveres med en batterikapasitet på 12000mAh og kommer med en garanti på 12 måneder. Foruten rosegull, er det også tilgjengelig i sølv- og myntfarger som ser blanke ut!

USP: Rosa farge Aka Rose Gold!

Sjekk ut på Amazon

# 4. Okirobo

Okirobo bærbare kraftbank leveres med en kapasitet på 10000mAh. Og disse bankene med mindre kapasitet er perfekte til daglig bruk. Selvfølgelig kan de også brukes på mindre turer. Men hvis du vil ha en større kapasitet, er det ikke det du leter etter. Den kan lade to enheter om gangen.

Videre anbefales det å fjerne saken hvis du vil få iPhone-en hurtig ladet! Den er fullstendig beskyttet mot overspenning, over strøm og overoppheting også. Okirobo kommer med en garanti på 1 år, og den kan lade iPhone-en din opptil 3 ganger.

USP: Best for daglig bruk!

Sjekk ut på Amazon

# 5. Tovaoon

Med 10.000 mAh batterikapasitet og 2 USB-utganger gir du sjansen til å lade tre enheter om gangen. To av dem kan lades med USB-spor, og den andre med alternativ for trådløs lading. LED-indikatoren viser det omtrentlige batteriet som er igjen i strømbanken.

Den kan lade iPhone 11 Pro Max, 11 Pro eller iPhone 11 opptil 3 ganger basert på laboratorietesting. De faktiske resultatene kan variere avhengig av miljøet du bor i og batteristatus på iPhone. Det kommer med en garanti på 12 måneder.

USP: Lader 3 enheter!

Sjekk ut på Amazon

# 6. jeg går

iWalk har en kapasitet på 10000mAh, og den leveres med 3 utganger som gir deg sjansen til å juice opp 4 enheter om gangen. 3 ved å bruke USB-kablene og den fjerde med den trådløse ladingen. LED-indikatoren på denne trådløse ladekraften indikerer den estimerte batterikapasiteten som er igjen i den.

Den er også kompatibel med de fleste av de andre flaggskipsenhetene, og den kan lades raskt ved hjelp av PD- eller QC-vegglader. Vær oppmerksom på at veggen ikke følger med dette produktet. Det kommer med en garanti på 12 måneder, og den har 1-USB-C-kabel, trådløs bærbar lader og en manual.

USP: LED-indikator!

Sjekk ut på Amazon

# 7. Atopcare

Denne strømbanken har tre utgangspunkter som kan lade tre enheter, og det trådløse ladesporet er også tilgjengelig for å lade på den fjerde enheten. Så hvis du har flere enheter og vil lade alt på en gang, er det fullt mulig.

Den trådløse indikatoren viser deg om din iPhone lader trådløst eller ikke, og LED-indikatoren viser batteriet som er igjen i strømbanken. Du får lett tilgang til alle portene i kraftbanken da de er tydelig synlige. Det kommer med en garanti på 24 måneder.

USP: Lader 4 enheter samtidig!

Sjekk ut på Amazon

# 8. Hokonui

Hokonui's er en førsteklasses kraftbank som har en kapasitet på 20000mAh, og du kan lade fem enheter samtidig. Dette er noe du ikke har sett i noen av kraftbankene som er oppført i dagens linje. Vel, det er utrolig, for å være ærlig, for selv har jeg ikke selv kommet over noen slik strømbank som kan lade 5 smarttelefoner av gangen.

Det kan enkelt lade iPhone 11, 11 Pro eller 11 Pro Max opptil 4 til 6 ganger, avhengig av iPhone-batteriets levetid. Med funksjoner som hurtiglading og sterk kompatibilitet er det alltid på toppen av løpet når det kommer til trådløse strømbanker. Hokonui kommer med en garanti på 24 måneder.

USP: Koster 5 enheter om gangen!

Sjekk ut på Amazon

# 9. Aukey

Aukey er en kompakt kraftbank som har en batterikapasitet på 8000mAh. Selvfølgelig er den mindre med tanke på kapasitet sammenlignet med hva vi har sett til nå i dagens liste, men den kan fremdeles lade iPhone opptil 2-3 ganger avhengig av batteriets tilstand.

Lavstrømladningsmodus er tilgjengelig i Aukey, som kan lade enheter som Bluetooth-hodetelefoner og treningssporere. Det kommer med en garanti på 24-måneders og 45-dagers pengene-tilbake-garanti i tilfelle noe skulle gå galt.

USP: Ladestatus med lav strøm!

Sjekk ut på Amazon

# 10. Avido

Med bare 5000 mAH batteri er Avido den minste kraftbanken når det gjelder kapasitet i dag. Men det følger med en uovertruffen sikkerhet når det gjelder å beskytte iPhone-en fra å skli ut fra strømbanken. Selvfølgelig er det litt kostbart, men metallplatene festes med saken eller baksiden av iPhonen din, og strømbanken holder den med magnetisk trekkraft.

Dette sikrer at iPhone-en din aldri faller ned i tilfelle du glemmer å holde den. Og den eneste grunnen til at det bare er litt høyere med tanke på kostnader. Den leveres med en kraftbank, hurtigladet Qi-ladepute, QC 3.0 AC-adapter, USB-C-kabel og 2 metallplater også.

USP: Magnetisk trådløs kraftbank

Sjekk ut på Amazon

# 11. NPET

Vi startet denne listen med LCD-skjermer, og her er en til fra NPET for å avslutte dagens serie med beste iPhone 11 Pro Max trådløse strømbanker. Med totalt 2 utganger og trådløs utgang, kan du lade tre enheter samtidig. Utenom det, kan du raskt lade iPhone 2, 5 ganger raskere sammenlignet med vanlige ladere.

Det leveres med en batterikapasitet på 10000mAh. LCD-skjermen viser det gjenværende batteriet som er igjen i strømbanken. Med sikkerhetsfunksjoner som temperaturbeskyttelse, utladningsbeskyttelse, overspenningsbeskyttelse og mye mer, er den en av de beste når det gjelder å beskytte din iPhone.

USP: Safest Power Bank!

Sjekk ut på Amazon

Det er det, folkens!

Siste tanker!

Så dette var noen av de fineste iPhone 11 Pro trådløse strømbankene. Du kan også bruke det samme for iPhone 11 og 11 Pro Max også. Hvilken vil du foretrekke å kjøpe til din iPhone? Gi oss beskjed om kommentardelen. Jeg vil definitivt gå med Gnceei på grunn av sin større batterikapasitet.

Anbefalte innlegg å lese nå!

 • Beste iPhone Power Banks
 • Beste Apple Watch Power Banks
 • Beste trådløse strømbanker for iPhone Xs Max, Xs & XR
 • Beste USB-C strømbanker for MacBook Pro

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram angående denne anmeldelsen på de beste bærbare trådløse strømbankene. Ikke glem å laste ned appen vår for å få de siste vurderingene av tilbehøret til fingerspissene!