ActionProof Apple Watch Bumper: Guardian of Apple Watch

Apple Watch har allerede truffet markedet, og dermed er foresatte blitt tilkalt for å passe på eventuelle trusler mot enheten. Actionproof's støtfanger er en av lederne i kategorien for å beskytte Apple Watch fra alle ujevnheter.

Denne støtfangeren er verken etui eller et deksel; det er mer som en støtdemper. Det spiller ingen rolle hva slags aktivitet du driver med, fordi armbåndsur mest sannsynlig møter en riper.

ActionProof Apple Watch Bumper Case

Å beskytte en klokke er alltid en prioritet for enhver produsent. Apple Watch er en teknologisk velsignelse, og derfor ønsker folk over hele kloden å ha et stykke av det.

Dette er når selskap som Actionproof kommer i aksjon. Actionproof hevdes å være den første støtdemperen for Apple Watch. Den er designet med grundig forskning på hver eneste detalj.

Livet blir ganske hektisk dag for dag; nesten alle virksomheter eller jobber er direkte eller indirekte forbundet med teknologi.

Uansett om du gjør husarbeid eller jobber på kontoret, garanterer dette lille mesterverket å beskytte klokken hele tiden uten å påvirke funksjonaliteten til Apple Watch.

Funksjoner

Hvis vi snakker om funksjoner, er det produsert av ultra-resistent hypoallergenisk gummi i premium kvalitet. Den er kun designet for 42 mm Apple Watch. Den passer perfekt på klokken, verken stor eller liten.

Du kan ha det på hele dagen uten problemer. Det er et kakestykke å legge THE BUMPER på Apple Watch, gummi som er lite tøyelig av natur trenger ikke noe ekstra krefter.

Tilgang til digital krone og knapp

Actionproof har tatt ytterste vare på den digitale kronen også, noe som gjør den til den eneste som dekker den digitale kronen.

Du kan ha full kontroll over den digitale kronen selv om den er dekket med THE BUMPER. Den mest fascinerende delen av Apple Watch er sensorene i etui, Actionproof har tatt den største forsiktighet for å ikke hindre noen av dem.

Følg med på kaloriene og hjerteslagene dine mens du er på farten. Du er klar til å treffe treningsstudioet eller et skittløp, THE BUMPER vil ta seg av Apple Watch.

BUMPEREN er tilgjengelig i tre fargealternativer: hvit, oransje og svart til samme pris på € 35. I motsetning til vanlige klokker, er Apple Watch spesiell i hvert eneste begrep; det er din "dyrebare."

Det er definitivt et godt kjøp; hver krone brukt er verdt kvaliteten.

Pris: € <35 Besøk Actionproof.com for mer informasjon.

Det er alt! Ikke glem å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.