Slik fikser du iPhone-apper som er satt fast på "Venter" i iOS 12

Du har kanskje møtt et rart problem når du prøver å oppdatere eller installere iOS-appen fra App Store. App-ikonet er gråtonet og viser "Venter"; for alltid. Nå kan det være en rekke grunner til at appen ikke laster ned, men heldigvis er det måter å fikse dette på. Dette skjer ikke ofte, men bare i tilfelle iPhone-apper blir sittende fast i “Venter” når du prøver å installere eller oppdatere dem, er det virkelig ingenting mye du kan gjøre enn å avbryte nedlastingen og starte den på nytt.

Problemet er imidlertid ikke uvanlig. Det er visse tilfeller der dette kan skje altfor ofte. Nettverksproblemer, ikke nok plass, eller apper som kjører bakgrunnen, kan alle spille en rolle i dette problemet. Uansett hva problemet er, så finner vi det og fikser det. Bare gå gjennom rettelsene nevnt nedenfor.

Slik fikser du apper som sitter fast på "Venter" i iOS 12 på iPhone eller iPad

Løsning nr. 1. Sjekk nettverket ditt og last ned appen på nytt

For det første, hvis du er på 3G / LTE, kan det være lurt å forsikre deg om at det ikke er nettverksproblemer. Hvis du er på Wifi, kan du sjekke om Wi-Fi er stabilt og gjør det bra. Et flertall av problemet med at apper blir sittende fast på “Waiting” skyldes mest at det ikke er noe stabilt datanettverk.

Merk: Med iOS 11 eller nyere kan du bruke Cellular Data til å laste ned apper som er opptil 150 MB. Hvis appene er større enn 150MB, må du bruke Wi-Fi for å laste ned dem. Så husk denne viktige terskelen.

Når du har fikset dette, kan det hende du fortsatt må laste ned appen på nytt. Slett appen som installerer (hold den inne og når den vrir seg, trykk på “X” -knappen). Installer den fra App Store igjen.

Løsning nr. 2. Plass på iPhone

Gå over til Generelt → iPhone-lagring → og sørg for at du har nok ledig plass. Dette er vanligvis ikke problemet, men hvis du lagrer mye musikk, videoer og andre appdata på iPhone, kan det hende du får problemer når du laster ned en app.

Hvis appen som sitter fast på "Venter" vises på denne listen, bør du trykke på den og klikke på Slett app. Dette vil fjerne nedlastingen, og du kan laste ned appen på nytt.

Løsning nr. 3. Lukk bakgrunnsapper

Den andre grunnen - ikke bevist, men mistenkt - er mange apper som kjører i bakgrunnen. Hvis du har en gjeng som kjører i bakgrunnen, bremser dette systemet ganske mye. For å løse dette, gå til multitask switcher ved å dobbeltklikke på Hjem-knappen og deretter fjerne alle appene som kjører i bakgrunnen.

Når den er slettet, har iPhone nok ressurser til å behandle raskere. Prøv å laste ned appen nå.

Hva om dette fremdeles ikke løser problemet ditt !?

Det er en rekke ting å sjekke:

  • App Store opplever enorm belastning: kanskje det er et serverproblem. Prøv igjen etter litt.
  • iPhone er lite på ressurser. Start iPhone på nytt.
  • Prøv å installere appen via iTunes i stedet for direkte fra iPhone.

Pakk inn ...

Det er alt fra min side. Hvis du kjenner til noen annen løsning eller løsning for å løse dette problemet, må du forsikre deg om at du legger det ned i kommentarene. Hvis noen av fikringene som er nevnt her har hjulpet deg med å løse problemet, kan du også kommentere dette for å hjelpe andre brukere.

Relaterte artikler:

  • Slik endrer du App Store Country Region på iPhone eller iPad
  • Slik avbryter du App Store-abonnement fra iPhone, iPad, Mac og Apple TV
  • Slik får du en iPhone / iPad-app godkjent raskere i App Store
  • Slik gjenoppretter du slettede apper på iPhone eller iPad fra App Store i iOS 12

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Telegram. Last ned iOS-appen gratis i App Store.