De beste trådløse Bluetooth-tastaturene for iMac Pro i 2020: Laget for glatt seilende skriveopplevelse

Leter du etter et trådløst tastatur som passer sammen med din nye iMac? Det har vi bare gjettet. Med tanke på hvor sentralt det er å ha et mer funksjonelt tastatur for å brise gjennom oppgaven, har vi samlet noen av de beste og høyt rangerte trådløse tastaturene for iMac Pro.

Disse Bluetooth-tastaturene har en slank design og har taktile taster for å akselerere skrivehastigheten. Dessuten er de fleste av dem universelle og støtter også iOS og Windows. La oss ta en titt på hva mer de har å tilby!

De beste trådløse Bluetooth-tastaturene for iMac Pro i 2019

Rask tilgang:

 • Satechi
 • Arteck
 • Macally
 • Apple Magic Keyboard
 • Vive Comb
 • JETech
 • Anker
 • Jelly Comb
 • jeg er hjemme
 • Satechi

#1. Satechi

Dette tilbudet ($ 74, 99) fra Satechi kan gi et langt løp til Apples dyre Magic Keyboard. Tastaturet i full størrelse er designet for dine profesjonelle behov. Siden nøklene er veldig lydhøre, bør tiden din til å skrive artikler eller koding være en hyggelig opplevelse.

Det er et praktisk numerisk tastatur for å sikre at du er i stand til å administrere regnearket og til og med komme på toppen av regnskapet ditt med letthet. I tillegg vil du kunne koble dette trådløse tastaturet til fire enheter. Og du kan øyeblikkelig bytte mellom dem.

USP: Superhurtig numerisk tastatur

Sjekk ut på Amazon

# 2. Arteck

Hvis du vil ha et trådløst tastatur ikke bare for din Mac, men også for din Windows PC, iOS og Android-enhet, kan Arteck være en sikker innsats. Den er laget av rustfritt stål og har en ganske lett design.

Tastene ser ut til å ha lavprofildesign og skal være fine for skriving. Med muligheten til å vare opptil seks måneder, kan det være bra for regelmessig bruk. Dessuten støttes Arteck av en solid 24-måneders garanti.

USP: Rustfritt stål konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 3. Macally

Macallys tastatur i full størrelse har deg full dekking. 110 nøkler inkludert 20 snarveier kan ta vare på dine behov med aplomb. Den har også en talltastatur slik at du kan administrere regnearket med mer fleksibilitet.

Grunnet hovedsakelig de raske saksefleksorene, holder det å skrive raskt og stille. Du vil kunne koble Macally trådløst tastatur med tre enheter samtidig. Når det gjelder batterilevetid, kan det vare i opptil tre måneder etter full lading.

USP: Rask saksefleksorer

Sjekk ut på Amazon

# 4. Apple Magic Keyboard med numerisk tastatur

Sette synet på det premium Bluetooth-tastaturet som kan fungere sømløst med Mac-en? Hvis ja, gå til Apple Magic Keyboard.

Jeg liker det ultrakompakte designet og eksepsjonelt taktile taster. Derfor vil du like å skrive på dette smarte tastaturet. Piltastene i full størrelse kan rampe spilletiden din.

Takket være den avanserte saksemekanismen er tastene mer responsive og stabile. I tillegg er det et numerisk tastatur som er designet for å få fart på regnskapet.

USP: Avansert saksemekanisme

Ta en titt på Apple

# 5. Vive Comb

“Vive Comb” mangler kanskje elegansen til Apple Magic Keyboard og teftet til Satechis avanserte tastatur. Men hvis behovet ditt ser etter en rimelig god eiendel til en relativt lav pris ($ 32, 99), kan det passe beundringsverdig.

Tilstedeværelsen av saksbryternøkler gjør skrivingen behagelig, mens inkluderingen av den lille gummiputen på baksiden forsterker stabiliteten. Dermed vil den ikke bevege seg rundt på skrivebordet ditt.

Talltastaturet sammen med hurtigtaster gjør det til en fin innsats for regelmessig bruk. Når det gjelder byggekvaliteten, har Vive Comb en slagfast struktur for å overleve tilfeldige fall.

USP: Liten gummipute for økt stabilitet

Sjekk ut på Amazon

# 6. JETech Ultra-Slim

JETech Ultra-Slim tastatur tilbyr en flott brukeropplevelse til en mye lavere pris enn de fleste premium Bluetooth-tastaturer. Den første kvaliteten som gjør det til et slikt bedårende valg er den elegante og velbygde designen. Lavprofiltaster føles fine til berøring og gjør skriving til en jevn seilopplevelse.

Det innebygde batteriet kan vare over tre måneder på en enkelt lading. Det er også en strømsparingsmodus for å forhindre unødvendig energiforbruk. Med LED-strømindikatoren kan du enkelt holde oversikt over det gjenværende batteriet.

USP: Lavprofilsnøkler

Sjekk ut på Amazon

# 7. Anker Ultra Compact

Med liten formfaktor ser Anker Ultra Compact virkelig imponerende ut og er over 30% mindre enn et standard tastatur. De glatte tastene med matt finish gjør skriving til en behagelig opplevelse. 800 mAh batteri er godt nok til å vare i opptil 6 måneder, noe som er ganske anstendig.

Tastaturet kobles automatisk til den sist brukte enheten og støtter alle de viktigste operativsystemene som macOS, Windows og iOS. Kompatibilitet til side, du har 18-måneders garanti på Anker Ultra Compact.

USP: Liten formfaktor

Sjekk ut på Amazon

# 8. Jelly Comb

Jelly Comb er designet for å være et enkelt tastatur som skal ta seg av alle dine grunnleggende behov. Den har integrert saksebryter-nøkler, som er veldig behagelige å trykke på og gir skarpe tilbakemeldinger. Med tillatelse av den jevne responsen, vil du kunne øke skrivingen

Bluetooth-tastaturet kan vare opptil 700 timer på en enkelt lading. Automatisk hvilemodus sikrer at det ikke er noe unødvendig strømforbruk. Med en slank, blyant-tynn design, ser Jelly Comb ut til å passe til ditt pro-miljø. Forbi designet, kan du velge dette tastaturet i to farger: svart og sølv.

USP: Saksebryter-nøkler

Sjekk ut på Amazon

# 9. jeg er hjemme

Det som har tiltrukket meg iHome er den fine kompakte designen og tastaturet i full størrelse - inkludering av 110-tastene sammen med et fullstendig numerisk tastatur som kan være veldig nyttig for regneark og økonomi-applikasjoner. Tastene har bedre klikk og spiller sin rolle perfekt når det gjelder å fremskynde skriving.

Anodisert aluminiumsfinish forsterker ikke bare designet, men forsterker også holdbarheten. Videre støtter iHome macOS, iOS og Windows og er tilgjengelig bare i sølvfarge.

USP: Tastatur i full størrelse

Sjekk ut på Amazon

# 10. Satechi

Satechi er integrert med en mer pragmatisk design, og er grunnlagt for de som vil få mest mulig ut av tastaturet. QWERTY-tastaturet med taktile taster akselererer skrivingen. Du kan raskt koble dette trådløse tastaturet til opptil fire enheter. Det lar deg bytte mellom dine tilkoblede enheter med letthet.

Auto-sleep-funksjon bevarer energi, multimedietaster gir øyeblikkelig tilgang til å kontrollere video- og lydinnhold. Dessuten lar den lette og slanke profilen deg enkelt ta den med i vesken.

USP: Koble til opptil 4 enheter

Sjekk ut på Amazon

Det er det!

Din favoritt?

La oss nå vite navnet på tastaturet du har likt. Har du valgt et tastatur i full størrelse eller det med liten formfaktor?

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

 • De beste tastaturetui for iPad Pro
 • Beste iMac Pro-stativer
 • Beste MacBook Pro-ermer
 • Beste MacBook Pro-vesker

Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å lese flere slike topplister iMac.