Hvordan vite hvor mange som har sett Instagram-videoinnlegg

Hvis du er på Instagram, vil du sannsynligvis laste opp videoer, i stedet for bare bilder. Alle er ivrige etter å få videoen sin til å virke over internett, men dessverre er det bare den interessante som vinner spillet. Vi går uansett ikke dypt inn i det virale innholdet; i stedet vil vi fokusere på Instagram-videoer.

I tilfelle du ikke er klar over funksjonen, så la meg fortelle deg at du faktisk kan se visningsantallet for Instagram-video fra din iPhone eller iPad. Hvis du ikke var kjent med saken og nå lurer på hvordan du gjør det, så har du landet på riktig side. Her vil vi guide deg hvordan du kan sjekke visninger av en Instagram-video, bare følg trinnene nedenfor.

Slik sjekker du visninger av en Instagram-video på iPhone eller iPad

Før du fortsetter med guiden, må du forsikre deg om at du har oppdatert Instagram til den nyeste versjonen. Bare da vil videovisningsalternativet være synlig.

Trinn 1. Den første tingen som skal gjøres her, er å lansere Instagram- appen fra startskjermen til iPhone / iPad.

Steg 2. Nå bare bla gjennom strømmen din, og når du ser en video, er det bare å se under den. Du får visningstallene rett under videoen.

Det er alt; du trenger å følge bare to trinn. Visningstallet hjelper deg å analysere hvordan folk engasjerer seg med video. Du kan relatere antall visninger med antall likes. En ting å merke seg her er at ikke alle liker videoen de ser på. Men hvis forholdet er godt nok, betyr det at folk ikke bare ser og går forbi video, de liker det faktisk.

Likte det? Vurder å dele informasjonen på sosiale medier. Du kan også følge bloggen vår på Facebook, Google+ og Twitter for å få siste oppdateringer.