De beste trådløse Bluetooth-høyttalerne for iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og iPhone 11 i 2020

Noen har med rette sagt at 'Musikk er et kunstverk som går i ørene rett til hjertet', og jeg sverger ved det. For meg og en milliard andre er musikk det som holder oss igjennom alle slags faser i livene våre. Det være seg rock, jazz, lounge, EDM eller metal, uansett hva du foretrekker, har nesten hver eneste person på denne planeten en tilbøyelighet til musikk. For å forbedre musikken din og ta den med deg hvor som helst, bør du velge en av disse Bluetooth-høyttalerne for iPhone 11-serien.

IPhones fra 2019 har ganske anstendige høyttalere, men med mindre vi hører musikken vår høyt og tydelig, kommer vi på en måte ikke inn i den musikalske sonen. Du kan ta disse høyttalerne med deg til strender, fester, turer eller hvor enn du måtte ønske det. Disse høyttalerne kommer til å bli din beste følgesvenn på dine kommende reiser.

De beste Bluetooth-høyttalerne for iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max i 2019

Rask tilgang:

  • Fender
  • beats
  • Elzle
  • Cambridge Soundworks
  • JBL
  • Anker
  • Doss
  • Sony
  • Tribit
  • Sanag

#1. Fender

Jeg har et mykt sted for alle ting som er vintage, men har et moderne element for dem. Denne Bluetooth-høyttaleren er nettopp det. Det er en moderne trådløs høyttaler i huden på en gammel radio. Bortsett fra å gi viktige vibrasjoner fra Tumblr og Pinterest, har denne høyttaleren en god lydkvalitet og klarhet.

Med fire forskjellige fargealternativer vil denne høyttaleren helt sikkert ta deg tilbake til retro-tider for Elvis Presley og The Beatles. Med en kompatibel lader og portabilitet er denne høyttaleren alt du trenger. Denne 30 W høyttaleren har en innebygd mikrofon slik at du kan gå håndfri.

USP: Vintage Looking Modern Speaker

Sjekk ut på Amazon

# 2. beats

Beats er blant de beste produsentene av musikkutstyr over hele verden. Denne Bluetooth 11-kompatible høyttaleren i iPhone 11-serien er et av de mest solgte produktene i dette sortimentet på grunn av lydkvaliteten og klarheten som den gir. Denne kompakte høyttaleren kan kobles sammen med den nyeste iPhonen din på bare sekunder, noe som gjør deg til stjernen for enhver fest.

Den har også en 3, 5 mm lydkontakt for AUX-kabelkompatibilitet og kommer med en lyn til USB-A-kabel som er 1, 5 m lang. En full lading av denne enheten kan vare i opptil 12 lange timer for en uhindret fest eller tur. Høyttaleren har også forbedret høyttalertelefon som lar deg ringe og motta samtaler med klarhet.

USP: Slank Design

Sjekk ut på Amazon

# 3. Elzle

OK nå, dette er faktisk et av favorittproduktene mine på denne listen på grunn av solkraften. Denne iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max Bluetooth-høyttaleren har et imponerende siste solcellepanel som også fungerer som en 5000 mAH kraftbanker også for din iPhone.

Bare koble til den tappede telefonen for litt ekstra juice mens du spiller syltetøyet. Denne robuste høyttaleren har en enorm 50 timers avspillingstid, er det ikke så bombe? Jeg mener hva som er bedre enn 50 timer med uavbrutt musikk, ingenting hvis jeg blir spurt. Den har også overraskende original lydklarhet og flott subwoofer-bass.

USP: Solar Powered Speaker

Sjekk ut på Amazon

# 4. Cambridge Soundworks

Designet og konstruert av Cambridge-lyd fungerer i USA for bedre klarhetslyd, nøyaktige midter og klare høydepunkter fra akustiske stereodrivere med dobbel presisjon. Denne iPhone 11-serien Bluetooth-høyttaler har en flott bassutgang som forbedres av en egenutviklet passiv bassradiator.

Den unike trekantede designen og nedovervendte bassradiatoren forbedrer lydkvaliteten til denne høyttaleren. Denne enheten har også en krystallklar lyd av høyere kvalitet og mange andre slike funksjoner som gir denne dystre høyttaleren en fordel over alle andre konkurrenter. Jeg mener hvem som har en trådløs rekkevidde på 100 meter.

USP: 100 fot trådløs rekkevidde

Sjekk ut på Amazon

# 5. JBL

JBL av Harman er et av de mest foretrukne merkene for høyttalere og øretelefoner. Fra musikere til musikkentusiaster foretrekker alle JBL på grunn av merketilliten den har bygget opp gjennom årene. JBL har et bredt utvalg av Bluetooth-høyttalere fra forskjellige prispunkter.

Denne JBL Bluetooth-høyttaleren er veldig unik, fordi den kan koble til opptil 3 smarttelefoner eller nettbrett samtidig, og gir også 20 timer spilletid for deg å spille groovy spor hele natten. Og hvis du har mer enn en av JBL Connect-aktiverte høyttalere, kan du koble dem sammen for å forsterke musikken.

USP: Kan koble til opptil 3 enheter samtidig

Sjekk ut på Amazon

# 6. Anker

Med en eksklusiv Bass-Up-teknologi og patentert spiralbasport øker low-end frekvensene for å gjøre taktene enda hardere, er denne lille, men kraftige høyttaleren alt du trenger for en heldags musikk. Denne saken kommer med en 24-timers spilletid for deg å glede deg over musikken din uten hindring.

For mennesker som snakker musikk, vil dette bærbare dyret være deres beste følgesvenn, ettersom det kommer med en 12W ren lydkraft med forbedrede bassdundere fra doble neodym-drivere. Og en avansert digital signalprosessor som sikrer dunkende bass uten forvrengning selv på høyeste volum.

USP: 24-timers spilletid

Sjekk ut på Amazon

# 7. Doss

Doss Soundbox er et perfekt valg for en avkjølt kveld med familie og venner. Kos deg med god musikk i omgivelsene mens du spiser øl på denne høyttalerens forbedrede 12W Sub-Woofer som er bygget med en sterk 20W driver og DSP-teknologi. Denne ultimate Bluetooth-høyttaleren til subwoofer for iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max, gir deg en 10-timers avspilling med full lading.

Høyttaleren har en stabil Bluetooth-forbindelse opptil 33 fot og er kompatibel med alle Bluetooth-aktiverte enheter. Den støtter også aux-in og minnekort. Du vil glede deg over bra basskvalitet på alle volum og for alle slags musikk uten forstyrrelse eller forvrengning av lyden.

USP: 12w subwoofer

Sjekk ut på Amazon

# 8. Sony

Når de sier at mindre er mer, kan de ha sett denne kraftige Sony Bluetooth-høyttaleren for iPhones fra 2019. Når du ser på denne ultra-bærbare enheten vil du faktisk ikke tro hvilken lyd det produserer. SRS XB12-høyttaleren fra Sony produserer ekstra bass for noen gode og slag.

Denne høyttaleren er også vanntett med en flott IP67-rangering som er stille prisverdig for Bluetooth-høyttalere. Med en 16 timers lang spilletid er denne høyttaleren et minidyr i seg selv. Bra musikk, god portabilitet og lang avspillingstid, hva mer trenger du? Jeg kjenner en avtakbar stropp for å bære høyttalerne med letthet.

USP: Extra Bass

Sjekk ut på Amazon

# 9. Tribit

Tribit er en vanntett høyttaler som kommer med en IPX7-rating og en lang avspilling på opptil 20 timer. Lydkvaliteten og MaxSound Plus-teknologiopplevelsen vil garantert tiltrekke alle tilfeldige lyttere og lydfiler. Høyttaleren har en avansert lydprosesseringsteknologi med store drivere og kraftige forsterkermoduler som resulterer i en artikulert lyd på alle volumnivåer.

Med omtrent 100 fot Bluetooth-tilkobling kan du bevege deg fritt uten at spenningen i musikken din får noen form for distraksjoner eller telefonen din blir koblet fra. Denne robuste høyttaleren er en ideell match for folk som leter etter høyttaler av god kvalitet under et prispunkt.

USP: vanntett

Sjekk ut på Amazon

# 10. Sanag

Denne enda en superkraft bærbar Bluetooth-høyttaler. Døm ikke etter størrelsen på denne Bluetooth-høyttaleren fra Sanag er helt opplyst med en flott 360 ° lyd. Hele den sylindriske kroppen til denne høyttalerne er en kilde for lydutgang og avgir kraftige takter i alle volumer.

Med den nyeste Bluetooth 5.0-tilkoblingen har denne høyttaleren også A2DP-teknologien som bruker mye mindre strøm enn den forrige teknologien. Den iPhone 11-serien kompatible Bluetooth-høyttaleren sikrer deg en 12-timers uavbrutt musikalsk opplevelse.

USP: 360 ° lyd

Sjekk ut på Amazon

Logger av…

Forsikre deg om at du tar det riktige valget når du velger Bluetooth-høyttaleren. Vi har lagt til en rekke høyttalere som garantert passer til nesten alles preferanser, så ta en gang på en av disse fantastiske høyttalerne. Gi meg beskjed i kommentarene nedenfor om noen av disse høyttalerne fikk øye på deg.

Relaterte innlegg:

Følg oss på Facebook, Instagram og Twitter for å glede oss over noen eksklusive teknologier. En ikke glem å laste ned appen vår for flere slike Apple-tilbehør.

 

Legg Igjen Din Kommentar