Topp 10 tynneste iPhone Xs Maks tilfeller i 2020: Ultratynn profil for å stjele showet

Elsker du flautende ultratynne saker? Flott! Jeg liker også å gå for et elegant deksel når det er et ønske om å få iPhone til å arrestere oppmerksomheten elegant. Som ekstremt glad i det flotte designet, har jeg allerede sortert ut de ti tynneste sakene for iPhone Xs Max.

Hva slags saker har gått inn i denne sammenligningen? Vel, jeg har stort sett plukket ut de magre sakene. Imidlertid har jeg sørget for at de er ripebestandige og passer ulastelig rundt 6, 5-tommers beist. Villig til å ta en titt på samlingen min? Her går vi!

Slankeste tilfeller for iPhone Xs Max i 2019

#1. totallee

Hvis du beundrer tynne saker, skal “totallee” være helt øverst på radaren din. Idretten er bare 0, 02 tommer tykkelse, den er ekstremt slank - det tynneste i markedet.

Den halvgjennomskinnelige designen lar Max vise fram design med stil. Det glatte dekselet holder også fingeravtrykk og skraper unna.

Sjekk kameraringen på baksiden som sikrer det doble kameraet. Dessuten kommer totallee-tynn veske i åtte vakre farger inkludert jet-svart, klar, grå og mer.

USP: Ultra-slank

Sjekk ut på Amazon

# 2. elago Inner Core Series

Denne fra elago er også ganske slank. Inner Core Series er skåret ut av fleksibelt polypropylenmateriale for å lage et passende par med Max.

Hovedsakelig på grunn av den høye elastisiteten, kan du enkelt installere og fjerne dekslet. Den myke strukturen tilbyr forbedret grep, og sikrer at håndflaten din føles komfortabel mens du bærer den store skjermen.

Du kan stole på Inner Core Series for å bekjempe skrap. Som fargerike omslag? Vel, denne glatte saken kommer i flere farger som rosa, rød, hvit og mer.

USP: Fleksibelt polypropylenmateriale

Sjekk ut på Amazon

# 3. Apple silikonetui

Apples silikonetui har et ganske sjarmerende utseende og gjør en tettsittende match med iPhone Xs Max. Laget av høyverdig silikonmateriale, dekselet har en myk berøring.

Takket være det myke strukturerte utsiden gir saken et bedre grep. Det forhindrer også fingeravtrykk og skitt. Mikrofiberinnredningen hjelper det med å avverge riper.

Dette slanke dekselet spiller også fint med trådløse ladere, slik at du enkelt kan tømme phabletten. Å ja, du kan plukke ut denne misunnelig tynne saken i flere farger som rød, midnatt blå og mer.

USP: Trådløs ladestøtte

Ta en titt på Apple

# 4. RANVOO

RANVOO er et stilig design, og er det du trenger for at iPhone skal stjele hjertene. Det er et av de tynneste omslagene i markedet. Den snap-on strukturen passer plettfritt rundt iPhone.

Det ytre føles ganske glatt og holder også flekk og støv borte. Den forhøyede kanten gir et ekstra forsvar for det doble kameraet. Den trådløse ladekompatibiliteten gjør RANVOO til en komplett dress. Og ja, du vil velge denne hudvesken i tre farger: rød, svart og blå.

USP: Ekstra beskyttelse for kameraet

Sjekk ut på Amazon

# 5. Anccer

Med bare 0, 3 mm tykkelse, er Anccer utvilsomt en av de mest etterspurte elegante sakene i markedet. Det harde PC-materialet forsterker konstruksjonen for å tåle mindre fall.

Med den matte finishen, lar ikke utsiden svette og skitt ødelegge glansen. Det tilbyr også et ekstra skjold til kameraet.

De uttalte knappene gir jevn tilbakemelding, mens utklippene er pene. Når det gjelder farger, kommer Anccer i fem flotte varianter som rød, blå, svart og mer.

USP: Fingeravtrykkresistent

Sjekk ut på Amazon

# 6. TORRAS

Når du snakker om de elegante dekslene, kommer dette tilbudet fra TORRAS øyeblikkelig inn i bildet. Det har nesten alt en tynn sak skal ha.

Jeg liker den matte finishen som sikrer at det ytre er i stand til å holde glødet levende lenge. Akkurat som mange av rivalene, holder det også kameraet beskyttet med hevet leppe.

Knappene gir taktil tilbakemelding, og utklippene gir deg enkel tilgang til porter. Til slutt kan du velge TORRAS i tre attraktive farger som svart, rød og marineblå.

USP: Ergonomisk design

Sjekk ut på Amazon

# 7. Tozo

TOZO er uten sidestykke når det gjelder å lage en kul match med iPhone Xs Max. Med en tykkelse på 0, 35 mm tilfører den knapt nok bulk til enheten.

Det harde dekselet kan motstå skrap med letthet. På grunn av den matte finishen, kan den bekjempe svette og skitt. Knappene har det sprø preget og utklippene er presise. Når det gjelder farger, tilbyr det tre vakre farger: svart, blått og hvitt.

USP: Halvtransparent design

Sjekk ut på Amazon

# 8. Incipio-fjær

Vil du tilby Xs Max litt mer frihet til å skinne gjennom? Incipio Feather kan være et ideelt valg for deg. Dekselet har en ultratynn design og lar smarttelefonen din gløde uten mye forstyrrelse.

Den myke berøringsfinishen beriker profilen ytterligere og tilbyr også behagelig griping. Når det gjelder beskyttelse, tror jeg Feather kan holde av riper og også tilby det nødvendige forsvaret til kameraet. Dessuten kommer denne klare saken i tre fascinerende farger: svart, klart og stadig bedårende rosegull.

USP: Klar design

Sjekk ut på Amazon

# 9. kqimi

Som en slank sak har "kqimi" deg fullstendig dekket. Enten det er å gjøre en fantastisk match med smarttelefonen eller stoppe riper, den har alle basene dekket.

Den harde PC-en gir den litt ekstra styrke for å overleve mindre støt. Så hvis du vil ha litt beskyttelse uten å ofre stil, kan det være en sikker innsats. Jeg synes knappene er veldig responsive og utklippene presise.

Videre er kqimi tilgjengelig i flere attraktive fargevarianter, slik at å velge en passende match forblir en enkel oppgave for deg.

USP: Forbedret grep

Sjekk ut på Amazon

# 10. JASBON

Det kan hende at JASBON ikke gir en eksepsjonell slank profil, men den er heller ikke klumpete. Det ytre silikonutvendige gir det et sofistikert utseende. Med tillatelse fra det glatte ytre skallet gir dekselet mye bedre hold.

Mikrofiberinnredningen gir den nødvendige styrken for å tåle sjokk og forhindrer også slitasje. Smarttelefonen din tåler vanlige fall med letthet. I tillegg tilbyr etuiet ekstra pleie til kameraet med den forhøyede kanten. Og ja, du får seks fortryllende farger å velge mellom.

USP: Slagsikret design

Sjekk ut på Amazon

Det er sammenleggingen av de tynneste sakene for iPhone Xs Max!

Din favoritt?

Det er din tur nå å gi oss beskjed om sakene som har kommet deg til listen over de slanke dekslene. Vi setter alltid pris på tilbakemeldingene dine. Så ikke unnlater å skyte de to øre.

Du kan også gjerne utforske:

  • Beste iPhone Xs maks lommebokvesker
  • Beste iPhone Xs Maks skinnvesker
  • Beste iPhone Xs Max Kickstand tilfeller
  • Beste iPhone Xs Maks tresaker

Vil du utforske flere slike tilbehørsunderholdninger for Xs Max? Prøv appen vår, og hold deg innstilt på oss via Facebook, Twitter og Google Plus.