Slik tilpasser du Dock på din iPad som kjører iOS 11

iOS 11 har innputtet det sårt tiltrengte livet i iPad. Svært funksjonelle funksjoner som Dock - som er veldig i tråd med macOS Dock - ser ut til å ha stjålet glansen bort fra kraftigere MacBook Pro. Dock gjør det enkelt å bytte app og lar deg gjennomføre multitasking med ren moro. Enda bedre, har du muligheten til å tilpasse Dock på din iPad i iOS 11 for å tilpasse dine behov mer grasiøst.

Du kan legge til favorittappene dine i Dock og fjerne dem du ikke lenger vil ha i den. Hvis du ikke vil at de skal vise de nyeste brukte appikonene, er det et alternativ for å få det til å vise bare de du har lagt til det. Det er ikke alt; Du kan også omorganisere appikoner etter ønske.

Hvordan tilpasse Dock i iOS 11 på iPad

Hvordan legge til eller fjerne appikoner fra Dock i iOS 11 på iPad

Det er ganske greit å legge et appikon til kaien. Bare dra appikonet og slipp det på Dock. (Hvis noen app er i mappen, må du først få den ut av den for å legge den til kaien.)

For å fjerne et hvilket som helst appikon, bare trykk og hold nede appikonet du vil fjerne. Dra den deretter ut av kaien til startskjermen.

Hvordan omorganisere appikoner i Dock på iPad

Hvis du vil omorganisere apper i Dock, er det bare å holde inne en hvilken som helst app og deretter dra den til ønsket sted. Dette er så upfront som det noen gang kan bli.

Hvordan forhindre at nylig brukte apper dukker opp i dokk

Som standard viser Dock de sist brukte appene slik at du raskt får tilgang til de du bruker oftere. Men du kan gjøre at Dock bare viser appene du har lagt til den. Gå over til denne raske guiden for å få det til.

Din ta!

Som iPad-bruker synes jeg iOS 11 er et stort sprang som kommer til å føre til en betydelig endring i måten vi bruker nettbrettet på. Det har med rette blitt en dyktig (om ikke fullverdig) erstatning til datamaskinen. Hva tror du? Del tankene dine i kommentarene nedenfor.

Et raskt blikk på disse relaterte innleggene:

  • Slik bruker du øyeblikkelig merknader i iOS 11 på iPad Pro
  • Slik bruker du øyeblikkelig markering i Notes-appen
  • Slik fjerner du iMessage Chats automatisk i iOS 11 på iPhone og iPad

For å lese flere nyttige guider relatert til iPad, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar