Beste iPhone 11 Pro Max Folio-saker i 2020: Sett inn enheten din i utseende og sikkerhet

Livet vårt er definert av valgene vi tar. Midt i dem er også valget av å velge riktig sak for enhetene våre; enten det handler om utseendet eller sikkerheten. Skjønt hvorfor ikke begge deler? Vi gir deg et utvalg av noen av de beste iPhone 11 Pro Max folio-tilfeller som kan ta vare på begge deler, utseende og sikkerhet på enheten din.

I bokstavelig forstand betyr verden 'Folio' et papirark som er brettet en gang for å danne to blader. Når det gjelder tilfeller av iPhone eller iPad, erstattes 'papirarket' av et høykvalitets materiale som er støpt til å danne 'to blader'; en som beskytter baksiden av enheten din og en som beskytter skjermen. For å si det kortfattet, omslutter en folio-sak enheten din for 360 ° beskyttelse.

Siden vi også er en kjæreste av tilbehør som kan multioppgave, akkurat som våre enheter, har alle folio tilfeller i listen nedenfor flere funksjoner. De fleste fungerer kanskje som lommebokveske for iPhone 11 Pro Max, og noen fungerer kanskje som en utmerket kickstand-etui; la oss sjekke ut hva vi har på lager for deg.

Beste Folio tilfeller for iPhone 11 Pro Max i 2019

Rask tilgang:

 • Maxboost
 • SHIELDON
 • Newseego
 • JUQITECH
 • TUCCH
 • Goospery
 • Burkley
 • monsun
 • Lupa
 • GEAR4

#1. Maxboost

Et ultratynt, kompakt og lett design som lett kan passe i hendene, lommene eller vesker. Med tre kortspor og en sidelomme for kontanter, fungerer saken som en pen lommebok. Videre, presise utskjæringer for høyttalere, kameraer og andre funksjonelle porter, sikrer at multifunksjonaliteten til enheten din ikke hindres.

Drei i tillegg lommebokvesken og iPhone horisontalt og trekk ut stativet for en håndfri seeropplevelse. En magnetisk lås holder deg iPhone og andre verdisaker sikkert innelåst.

USP : Ultratynn og lett

Sjekk ut på Amazon

# 2. SHIELDON

En folio-sak som holder sikkerheten til enheten og kortene dine prioritert. Det innvendige TPU Shell har en antiskli, varmeavledningsdesign for å holde enheten kjøligere under bruk og lading. Hevede kanter rundt kameraet beskytter glasset mot riper og skitt.

Det ytre er laget av ekte kuskinn av høy kvalitet, som gir det en naturlig og myk håndfølelse. Videre er kortsporene på frontflippen foret med RFID-blokkerende stoff som blokkerer uautoriserte skannere som beskytter din personlige informasjon. Dessuten er saken kompatibel med de fleste trådløse ladere for iPhone 11-serien , så du trenger ikke fjerne saken for lading.

USP: RFID-blokkering

Sjekk ut på Amazon

# 3. Newseego

Snakk om multi-tasking, denne folio-saken for iPhone tilbyr også løsbarhet. Så du kan ha en vegan skinn ultratynn veske med lommebok og mobiltelefon veske. Eller du kan løsne den magnetiske støtdempings PC + TPU (Inner Case), for å bruke den som et støtfangerveske.

Den innebygde magneten lar deg også feste enheten til et magnetisk bilfeste. Siden det indre skallet lett kan tas av, kan kickstanden benyttes for både horisontal og vertikal visning. Så du kan se eller lade enheten din i alle retninger.

USP: Avtakbar 2 i 1-lommebokfolio

Sjekk ut på Amazon

# 4. JUQITECH

En annen avtakbar folioveske for lommebøker for iPhone, men denne kommer med en tydelig funksjon. Når den er koblet fra magnetlommeboken, kan den tynne saken støtte trådløs lading. Du kan også feste denne slanke saken til magnetiske bilfester, kjøleskap eller andre metall / magnetiske steder.

Bortsett fra denne bekvemmeligheten, kan lommebokdelen fungere som en kickstand for en praktisk håndfri filmvisning, videochatting eller ansiktsopplevelse. Det premium PU-skinndekket og TPU-baseskallet har en veldig klassisk og stilisert design som forbedrer enhetens utseende.

USP: Støtter trådløs lading

Sjekk ut på Amazon

# 5. TUCCH

Dette folioetui er laget av førsteklasses syntetisk skinn, og tilbyr noen av de mest slående fargene; spesielt rød og vinrød. Det slitesterke, myke TPU-innertrekket med full kropp har polstret støtsikre kanter som holder telefonen din beskyttet mot støt og støt.

Flip dekselet har 3 kortspor og en pengelomme, for å imøtekomme dine daglige nødvendigheter på ett sted. Kortsporet er foret med RFID-blokkerende materiale som effektivt beskytter kortene dine og holder din personlige informasjon trygg. TUCCH-saken støtter også trådløs lading.

USP: polstrede støtsikre kanter

Sjekk ut på Amazon

# 6. Goospery

Folio-coveret, som er kalt Rich Flip-saken, forblir sant sitt navn; den er rik på utseende, sikkerhet og lagring. En ekstra sammenleggbar klaff gir ekstra kortspor og gir personvern til det vinduet ID-kortsporet. Det myke, syntetiske skinnet i premium kvalitet gir et jevnt og behagelig grep.

Den magnetiske låsen har en stilig krombelagt pynting for en generell luksuriøs finish. Putebuffere på hver side forbedrer slagmotstanden ytterligere. Presise utskjæringer gir deg enkel tilgang til alle enhetsfunksjoner, uten å måtte fjerne saken.

USP: Extra Space

Sjekk ut på Amazon

# 7. Burkley

En alt i ett portefølje designveske blander luksus med dyktighet. Laget av ekte fullkornsskinn, åpner saken som en bok, og klaffdekselet har flere spor for å ha mange kredittkort, ID-er og kontanter. Det indre skallet kan festes av og på fra lommeboken etter behov.

Skallet har støtdemping for maksimal beskyttelse og tilgjengelig port for enkel tilgang. Den innebygde magneten kan festes til de fleste magnetiske bilmonteringer. Det fungerer bra med trådløse QI-ladninger og Apple Pay eller andre NFC-applikasjoner.

USP: Luksuriøs sak

Sjekk ut på Amazon

# 8. Monsoon

I en patentert design har folievesken fra monsun en avtakbar, slank lommebok bak telefonen. Laget av ekte lær, lommeboken kan ta opptil 5 kort og noen få regninger. Spesielt har kortsporene RFID-teknologi blokkerer for å sikre at kortene dine og personlige opplysninger er trygge.

Lommeboken er festet på baksiden med en magnet med lav tetthet, og holder dem sikkert lukket og glatt for å fjerne dem når det er nødvendig. Etter å ha fjernet lommeboken, blir saken trådløs ladevennlig. I tilfelle du vil montere den på et magnetisk bilfeste, fest metallplaten som er tilgjengelig med de fleste bilmonteringer. Selv om dette vil deaktivere bruken av trådløs lading.

USP: Avtakbar, slank lommebok

Sjekk ut på Amazon

# 9. Lupa

LuPA-folioveske er til en rimelig pris og er modellert av robust, mykt og miljøvennlig PU-lær som verken vil flekker eller falme. Den ultra-slanke saken kan inneholde opptil 3-4 kort og 4 regninger. Den dekker alle hjørner og beskytter skjerm og kamera mot riper. Dermed hindrer det ikke tilgang til noen porter eller knapper.

Videre støtter saken behagelig trådløs lading og muliggjør også trådløse betalinger. Uansett om du bruker Apple-betaling eller betaler med et Apple-kort, kan iPhone og kortet bli værende på sine respektive steder.

USP: Støtt Apple Pay

Sjekk ut på Amazon

# 10. GEAR4

Som navnet antyder er det ikke bare en folio-sak for din iPhone 11 Pro Max; det er et utstyr for enheten din. Giret har klarert en milt-standard falltest fra opp til 13 fot. Dette nivået av støtbeskyttelse er alt takket være det resirkulerte plastiske utsiden, en D30-støtfanger og TPU-bakdekselet.

Det unike D30-materialet brukes vanligvis i verneutstyr rundt om i verden av soldater, profesjonelle idrettsutøvere og motorsyklister. Det gir den tynneste og mest avanserte beskyttelsen på enheten din mot slag og slag. Den slanke og lette designen integrerer kredittkortspor, et innebygd visningsstativ og støtter trådløs lading.

USP: Militærbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

Gjør ditt valg klokt!

Jeg er ganske sikker på at du ikke måtte velge mellom utseende og sikkerhet etter denne listen. Imidlertid har du fremdeles et komplekst, men likevel viktig valg - på å velge den perfekte saken for enheten. Eller du kan velge så mange du vil, holde dem i ønskeliste og kjøpe når du er i humør for å endre deg.

Relaterte innlegg:

 • Beste iPhone 11 Pro Maks
 • Beste iPhone 11 Pro Max klare saker
 • Beste iPhone 11 Pro Max tunge saker
 • Beste iPhone 11 Pro Max tøffe saker

Så hvor mange saker har du ønsket deg? Gi oss beskjed hvis du vil at vi skal dekke flere tilbehørskategorier for iPhone 11 Pro Max, i kommentarene. Kontakt oss på Facebook-, Twitter- og Instagram-sidene. Du kan også laste ned iOS-appen vår for å holde kontakten med oppdateringene om Apple-økosystemet.