Slik kobler du Apple Watch til 5GHz WiFi-nettverk

Apple Watch er utviklet for å fungere sammen med iPhone. Klokken bruker Bluetooth eller WiFi for å forbli synkronisert med iPhone. Selv om Bluetooth er det foretrukne alternativet for klokken for å ha en forbindelse med iPhone, bruker den Wi-Fi-nettverksoppsettet på iPhone for å forbli synkronisert når det ikke er utenfor Bluetooth-området.

Siden Apple Watch kun har 2, 4 GHz-brikke, er den ikke utstyrt for å koble til det relativt mye raskere 5GHz-nettverket. Imidlertid er det et triks som lar deg bruke 5GHz nettverk med Watch. Trikset innebærer noen rundkjøringstrinn. Men hvis du ønsker å bruke det raskere nettverket på klokken, er det verdt å gi et skikkelig skudd.

Én ting jeg vil tømme før jeg kjører videre med prosessen som teknisk sett klokken din ikke kan koble til 5GHz WiFi-nettverk. Ikke desto mindre lar dette trikset deg på en måte gjøre det mulig å gjøre jobben smart.

Slik kobler du til og bruker Apple Watch til 5GHz nettverk

Trinn 1. Slå på flymodus eller slå av Apple Watch (Sveip opp på klokken for å gå til Glances. Sveip deretter helt til venstre for å gå til Settings Glance. Trykk nå på ikonet for Air Mode for å slå det på.) Eller, trykk og hold på sideknappen på klokken for å slå den av.

Steg 2. Neste opp, må du glemme 2, 4 GHz og 5 GHz Wi-Fi-nettverk på iPhone. Å gjøre det, åpne Innstillinger-appen på iPhone → trykk på Wi-Fi → trykk på det gjeldende Wi-Fi- nettverket → trykk på Glem dette nettverket og bekreft i popup.

Sørg for å slå av Bluetooth også på iPhone-en. Innstillinger- app → Bluetooth og slå den av.

Trinn 3. Deretter må du slå på Bluetooth og koble iPhone til 2, 4 GHz WiFi- nettverket. På samme tid, slå på Apple Watch og deaktiver flymodus også.

Trinn 4. Apple Watch-enheten din kobles til iPhone-en din. For å sikre at Watch er koblet til Wi-Fi-nettverk eller ikke, må du slå av Bluetooth på iPhone og sende en iMessage fra Watch.

Når du har sendt en melding fra klokken, aktiverer du Bluetooth på iPhone igjen.

Trinn 5. Nå må du glemme 2, 4 GHz-nettverket og koble enheten din til 5GHz-nettverket.

Trinn 6. Til slutt kan du slå av Bluetooth på iPhone-en og sende en melding fra Watch-en igjen for å sikre at den er koblet til WiFi-nettverket. Det bør være greit at du også kan teste 5GHz ved å bruke Siri ved å be henne ringe fra Apple Watch.

Kjenner du til noe annet triks ved å bruke 5GHz-nettverket på klokken? Hvis ja, del ditt triks med oss ​​i kommentarene nedenfor.

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.