Legg merke til Whatsapp-meldinger på iPhone ved å bruke “Star” -funksjon [Slik gjør du det]

WhatsApp er veldig kjent når det kommer til meldinger. Brukere over hele kloden har brukt WhatsApp nå og da. Med WhatsApp kan du, i motsetning til de tradisjonelle meldingene, sende video, lyd og bilder. Dette skiller WhatsApp fra andre apper.

Til nå pleide vi å stjerne viktige e-poster, slik at vi kan skille den som er viktigst. I henhold til den siste oppdaterte versjonen har WhatsApp for iPhone inkludert den samme funksjonen. Du kan stjernene bedre om å kalle det bokmerke-meldinger i chatter eller fra en individuell avsender.

Nedenfor er veiledningen for hvordan du bokmerker WhatsApp-melding ved å bruke "Star" -funksjonen, og også hvordan du kan se Stjernemeldinger.

Slik “star” jeg WhatsApp-meldinger på iPhone for å lese det senere

Trinn 1. Last ned den nyeste versjonen av WhatsApp.

Steg 2. Åpne WhatsApp og trykk på Chatten.

Trinn 3. Nå trykker du på en hvilken som helst individuell chat eller en chattegruppe der du ønsker å stjerne en bestemt melding.

Trinn 4. Trykk lenge på meldingen du vil Star.

Trinn 5. Du vil ha en liten pop-up-bjelke over den meldingen, trykk på Star-ikonet.

Når du trykker på Star-ikonet, er den aktuelle meldingen fra avsender stjernemerket. Hvis du vil se stjernemeldinger, må du trykke på avsendernavnet eller gruppenavnet og deretter trykke på “Stjernemeldinger”. Dette vil vise alle de stjernemerkede meldingene fra den aktuelle avsenderen.

Denne funksjonen er absolutt nyttig, men samtidig burde WhatsApp ha brukt litt mer innovasjon da du trenger å trykke på avsenderens navn for å se hans / hennes stjernemerkede meldinger. Men hva om du har et enormt antall WhatsApp-meldinger som er stjernemerket. Det er ikke logisk å sjekke hver avsender for stjernemerkede meldinger.

I stedet skal det være et eget alternativ som lagrer alle stjernemerkede meldinger på ett sted. Det ville gjort denne funksjonen til en fortjent runde med applaus.

Hvordan liker du denne funksjonen? Del tilbakemeldingene dine i kommentarer, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar