Beste iPhone 11 lommebokvesker fra 2020: Bær din verden med brukervennlighet

Mens du kanskje kaller dem lommebokvesker for iPhone 11, vil jeg kalle dem flexi-saker. Da de tilbyr deg fleksibilitet og multifunksjonalitet ved å ta med deg telefon, kreditt- / debetkort og ID-kort.

På enklere vilkår bærer du alt du trenger i en godt beskyttet, pen pakke. På lik linje med alle iPhone-beskyttelsesvesker, har lommebokvesker et beskyttelseshus for telefonen. Imidlertid inneholder det smarte tilbehøret også kortspor, kontantlomme og andre funksjoner avhengig av design.

Beste lommebokvesker for iPhone 11 i 2019

Rask tilgang:

 • bellroy
 • arae
 • OCASE
 • Venoro
 • FYY
 • KIHUWEY
 • Jiunai
 • FLYEE
 • Vofolen
 • SXTBMR

#1. bellroy

Her møter luksus flamboyance av premium skinn, og iPhone-saken møter et hemmelighetsfullt rom. Bellroy telefonveske er konstruert med flex-polymer og skinn, noe som gjør det til et holdbart og førsteklasses produkt.

Et mykt mikrofiberfor og avskårne kanter sikrer at telefonen din er trygg mot uheldige dropphendelser. Den slanke saken har en integrert seksjon som åpnes og kan inneholde opptil 3 kort. Her brukes en magnetisk lukning slik at stikkontakten ikke automatisk åpnes opp. Den dukkede delen kan også brukes som stativ for horisontal handsfree-visning. I tillegg har saken også hemmelige spor for den ekstra SIM-en du måtte ha med.

USP: et skjult rom for kort

Ta en titt på bellroy

# 2. arae

Arae-saken er laget av førsteklasses PU-lær, og kan utføre flere oppgaver for deg. Fra å beskytte telefonen til lagring av kontanter, ID-er og kreditt- / debetkort; fra et komfortabelt håndleddsstativ til en multi-vinkel kickstand-funksjon.

Innblandet i et mykt TPU-indre deksel, er iPhone 11 helt innkapslet i denne lommebokvesken. Presisjonsutskjæringer gir enkel tilgang til knapper, høyttalere, kameraer og koblingsport. Videre, nøyaktige reserverte hull tillater en samtale selv med saken lukket. Når det gjelder lommebokfunksjonen, er det 4 kortspor og en lomme for å lagre kontanter eller andre nødvendigheter. En sterk magnetklaff sørger for at eiendelene dine er forsvarlig lukket.

USP: Multifunksjonalitet

Sjekk ut på Amazon

# 3. OCASE

Designet for å holde telefonens sikkerhet prioritert. Den indre TPU-saken har en allround støtdempende funksjon og 2mm hevet hjørne for bedre skjermbeskyttelse. Skinn av høy kvalitet forhindrer bulker, riper og spesielle behandlinger som gjør det vannavstøtende og anti-fingeravtrykk.

IPhone 11 lommebokveske har også 3 kortspor og sidelomme. Sikker magnetisk lukking sikrer at telefonen din og andre eiendeler forblir trygge. Et innebygd stativ gir deg friheten til å se enheten din håndfri. Spesielt designet for enheten, og holder alle knapper og porter lett tilgjengelig.

USP: støtter trådløs lading

Sjekk ut på Amazon

# 4. Venoro

I de fleste tilfeller er kortsporene på venstre side; som er tydelig synlig for alle når du bruker telefonen. Venoro iPhone 11 Case overgår imidlertid dette sikkerhetsproblemet ved å holde lommebokspor i ryggen.

Det støtsikre dekselet har 2 kortspor, ett ID-spor og en sidelomme. Sterke magnetiske spenner holder klaffen ordentlig lukket når den ikke er i bruk. 1, 5 mm hevede lepper gir ekstra beskyttelse til kameraet og skjermen. Bakflippen kan også doble som stativ for horisontal håndfri visning.

Hvis du har kortene på baksiden, vil det også forenkle innføring eller betaling av kort. Selv om skjermen på iPhone-en din forblir naken, kan det være lurt å legge til en skjermbeskyttelse til din nye iPhone.

USP: Lommebokspor i backflip

Sjekk ut på Amazon

# 5. FYY-sak

For elskere av luksus, bringer FYY kuskinn ekte skinn lommebokvesker til iPhone 11. Den håndlagde flip folio vesken har kortspor, fotospor og lommebøker for komfortabelt å huse kontanter, kort og ID-er.

Lærstoffet er foret med et RFID-blokkerende materiale, som hindrer noen i å skanne og stjele kreditt- / debetkortinformasjonen. Interiør PC-etui med presis klipping gir enkel tilgang til knapper og porter, og en magnetisk lukking omslutter telefonen og andre eiendeler. I tillegg har saken også en kickstand-funksjon for enkel horisontal visning.

USP: Håndlaget ekte lærdeksel

Sjekk ut på Amazon

# 6. KIHUWEY

KIHUWEY iPhone 11-lommebok med kredittkortsholder er i utgangspunktet et støtfangerdeksel med kortspor i baksiden. Konstruert med PU-lær av høy kvalitet som strekker seg til siden og gir en mykere, behagelig og gripende følelse.

1, 5 mm hevet bufferkant forhindrer riper, og de fire hjørnene beskytter mot dråper og støt. Bakflippen har 5 kortspor som kan inneholde kort, ID-er og kontanter. Du kan bruke klaffen som en kickstand for både tverrgående og portrettmodus for enkel lesing, surfing, ansiktsbehandling osv. Magnetknapp løsner og sikrer lommeboksdelen lett.

USP: Kanten til kanten skinndekking

Sjekk ut på Amazon

# 7. Jiunai

Når du først ser Jiunai's iPhone 11-sak, kan du sammenligne med andre tilfeller som er tilgjengelige i markedet. Når et hemmelig rom åpnes, vil du imidlertid vite hvorfor det er en del av denne listen. Saken har et skyve deksel på baksiden som kan inneholde opptil 2 kort.

Den harde PC-dekselet er laget med et trippellag, og har støtsikker, antislip og antiriperfunksjoner. Hevede kanter sikrer at kamera og skjerm er trygge mot riper i overflaten. Alle knapper, høyttaler, lading og kamera er komfortabelt tilgjengelig. I tillegg støtter saken også trådløs lading, men husk å fjerne alle kredittkort før du plasserer.

USP: Skjult lommebokspor

Sjekk ut på Amazon

# 8. FLYEE

I stedet for en iPhone-etui som har en lommebokfunksjon, er denne en lommebok som har en iPhone-etui. Med ni kortspor foran og en glidelåsrom bak. Den har til og med en avtakbar snor som lar deg enkelt ta med deg alle nødvendige ting.

Håndlaget med høykvalitets materiale, saken har en utrolig håndfølelse og hekker din iPhone 11 komfortabelt og sikkert. Det brukes en spesiell N50-mønstermagnet som er kjent for å ikke påvirke bruken av telefon eller kort. Videre konverteres den også til et horisontalt støtte kickstand for handsfree-visning.

USP: 9 kortspor og glidelåserommet

Sjekk ut på Amazon

# 9. Vofolen

Mens lommebokvesker er ganske nyttige, kan det til tider være lurt å utforske funksjonene til iPhone 11 uten ekstra vekt. Her er løsningen for deg, Vofolens 2-i-1 iPhone 11 lommebokveske med en avtakbar telefonveske.

På enklere vilkår har den innebygde slanke etui til telefonen og baksiden av dekslet magneter. Når telefonen er festet, er telefonen helt sikker, og for å løsne den, trenger du bare å trekke den tynne saken bort. Lommebokdelen har ni kortspor for å få plass til kort, kontanter og andre viktige ting. Alt det vesentlige er godt innkapslet med magnetrem og en trykknapp.

USP: Avtakbar telefonveske

Sjekk ut på Amazon

# 10. SXTBMR

En av de mest omfattende lommebøkene på listen vår, iPhone 11 folio flip veske kan inneholde opptil 11 kortlomme og har også glidelåsrom. Den funksjonelle, holdbare og romslige designen lar deg ta med deg alle viktige kreditt- / debetkort, ID-kort og telefon i en kompakt pakke.

Et TPU + PC-indre skall innkapsler telefonen perfekt; beskytte den og ikke hindre bruken. En magnetlist kan du dessuten løsne den tynne saken for mer komfortabel bruk. Dekselet har doble magnetiske spenner, slik at det ikke vises automatisk.

USP: Funksjonell og holdbar lommebok

Sjekk ut på Amazon

Det er alt, kompis!

Hold alt sammen !!

De er ikke bare iPhone 11 lommebokvesker, de er en telefonkasse, en lommebok, en sporadisk kickstand og et verktøy. Nå har du ikke presset til å huske hvor er lommeboken eller ID-kortet eller det kredittkortet. Du kan bare stable dem opp i en lommebokveske som har telefonen; som du kanskje glemmer 10 andre ting, men de fleste av oss husker alltid å ha telefonene våre.

Du kan også gjerne utforske:

 • Beste iPhone 11 tilfeller
 • Beste iPhone 11 klare tilfeller
 • Beste iPhone 11 batteri tilfeller
 • Beste iPhone 11 herdet glass skjermbeskyttere

Likte du vår liste over iPhone 11 lommebokvesker? Hvilken likte du mest? Fortell synspunkter om disse sakene i kommentarfeltet nedenfor.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Du kan også laste ned iOS-appen vår for å holde deg oppdatert om Apple-økosystemet.