Visual Voicemail Utilgjengelig feil på iPhone [Slik løser du]

Hvis du ikke har tilgang til telefonsvarer på din iPhone - noe som betyr at du får "Visual Voicemail Is Unavailable Error" - er det sannsynligvis et nettverksproblem. Før du kommer til telefonsvarenummeret for å sjekke telefonsvareren din via en telefonsamtale (som, jeg trenger ikke si, er vondt i ryggen), kan det være lurt å forsikre deg om at nettverket fungerer fint. I omtrent 90% av tilfellene, når du kommer til et punkt der signalet er sterkt, og nettverket fungerer fint, bør talemeldingene dine være umiddelbart tilgjengelig.

Trikset med å fikse Visual Voicemail Unavailable Error er å tilbakestille nettverket. Før dette, men du bør prøve å fikse nettverket. Vi har mange måter å løse nettverksproblemer på.

Slik løser du Visual Voicemail Utilgjengelig feil på iPhone

Løsning 1: Slå på flymodus

Å slå på flymodus og deretter, etter omtrent 10-20 sekunder, å slå den av igjen, er et kjent (og ganske gammelt) triks for å fikse 3G-, 4G- eller LTE-nettverksinnstillinger. Som jeg sa, siden det sannsynligvis er et problem med 3G / LTE-innstillingen, kan det være løsningen å slå av nettverket og starte det på nytt.

Gå til Innstillinger → og slå PÅ flymodus.

Etter omtrent 20 sekunder kan du slå den av og vente en stund før du prøver å hente talemeldinger igjen.

Før du setter kursen for å sjekke talemeldingen fra Telefon-appen, må du sjekke e-post eller åpne et nettsted for å se om nettverket fungerer bra.

Løsning 2: Tving på nytt om enheten

Hvis metoden ovenfor ikke fungerer, kan du like gjerne prøve å starte iPhone på nytt. Dette oppdaterer effektivt alle tilkoblinger, og i prosessen kan det løse nettverksproblemet.

Bare trykk og hold på Hjem og hvilemodus-knappen på en gang i omtrent 10 sekunder. På iPhone 7/7 Plus trykker du på og holder nede sove / våkne-knappen og volum-ned-knappen på en gang.

Løsning 3: Tilbakestill nettverksinnstillinger

Fortsetter du dette problemet? Prøv å tilbakestille nettverket til fabrikkinnstillingen. En ting du trenger å vite at det vil utslette alle Wi-Fi-passordene. Derfor må du legge dem inn på nytt.

Gå til Innstillinger → Generelt → Tilbakestill → Tilbakestill nettverksinnstillinger og bekreft.

Hva om ingenting fungerer?

Disse løsningene vil sannsynligvis feilsøke problemet. Siden jeg alltid har lykkes med dem, tror jeg at de kan gjøre jobben for deg også.

Gi oss beskjed om tilbakemeldinger om disse løsningene. Hvis du kjenner noen andre triks for å løse dette problemet, kan du dele det med oss.

Det kan være lurt å se litt på:

  • Slik forbedrer du batterilevetiden til iPhone som kjører iOS 12
  • Slik løser du problemer med krasj fra apper

For å lese flere slike feilsøkingsveiledninger relatert til iPhone, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram.