Slik spiller du inn telefonsamtaler på din iPhone

En samtaleopptak-app er et must for alle, ettersom brukere nå bruker smarttelefonene sine til å foreta viktige konferansesamtaler, der forretningsforhold drøftes i lengden. Bortsett fra virksomhet, kan det være mange alvorlige problemer, som det snakkes om på telefoner ettersom møte ansikt til ansikt kanskje ikke er mulig for alle. Dessuten liker jobbsøkere alltid å spille inn sine telefoniske intervjuer når arbeidsgivere forhandler om lønnspakke for kandidatene på telefon.

I dette scenariet har det blitt nødvendig å spille inn telefonsamtaler. For dette behovet har vi to kule apper som registrerer telefonsamtaler på din iPhone. TapeACall og Google Voice er to måter du kan spille inn telefonsamtaler på din iPhone.

Først vil vi diskutere hvordan du kan bruke TapeACall til å spille inn samtaler.

Slik spiller du inn telefonsamtaler på din iPhone ved å bruke TapeACall

Trinn 1. Last først TapeACall-appen på iPhone.

Steg 2. Skriv inn telefonnummeret ditt. Du vil motta et bekreftelseskodenummer via tekstmelding, som du må bekrefte.

Trinn 3. Start TapeACall-appen etter bekreftelsen.

Trinn 4. Trykk på innspillingsikonet med en rød rund prikk.

Trinn 5. Appen vil ringe innspillingsservicelinjen sin.

Trinn 6. Trykk nå på alternativet Legg til samtale.

Trinn 7 Du blir landet på skjermen Alle kontakter på iPhone.

Trinn 8. Velg en kontakt du vil snakke med. Vent et øyeblikk; Når alternativet “flett samtaler” vises, trykk på det. Nå starter telefonopptaket.

Trinn 9. Når du ringer er over, gå tilbake til appen og trykk på Spill-ikonet under innspillingsikonet.

Du kan lytte til telefonsamtalen din og deretter dele den samme.

Vær oppmerksom på at du også kan begynne å spille inn et hvilket som helst anrop midt i samtalen. Bare trykk på "legg til samtale" og deretter "slå sammen anrop".

Slik registrerer du telefonsamtaler på din iPhone ved hjelp av Google Voice

Trinn 1. Last først ned Google Voice-appen på iPhone-en din.

Steg 2. Nå åpner www.google.com/voice.

Trinn 3. Sett opp kontoen din.

(Vær oppmerksom på at Google Voice kan gi deg et gratis nummer eller at du kan overføre ditt nåværende nummer. Google Voice vil imidlertid belaste deg $ 20 for dette alternativet, og planen din med den nåværende operatøren blir kansellert)

For mer info, sjekk denne siden.

Trinn 4. Når Google Voice-nummeret ditt er konfigurert, går du til Google Voice-innstillingene i profilen din. Fra Innstillinger, klikk på en fane under "Samtaler". Merk av for "Anropsalternativer".

Du har nå lov til å aktivere innspillingsprosessen; trykk på nummer 4 på talltastaturet. Når du begynner å ta opp samtalen, vil Google sende en melding til mottakeren "Dette anropet blir nå spilt inn". Samme melding blir sendt selv om du har dempet samtalen.

Hvis du vil høre på samtalene dine, går du tilbake til appen og åpner innboksen og valgte innspillingen. Google tilbyr også transkribertjeneste med visse unøyaktigheter.

Google Voice er ganske populær blant iPhone-brukere, ettersom den er gratis å bruke og enkel å sette opp. Hvis du kan ignorere manglende evne til å spille inn utgående samtaler, kan denne appen være nyttig for deg.